open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Strange Issue.
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Asylum Seaker
Celtic Anarchy
Force Of Evil
Posted - 2006.05.26 01:37:00 - [1]
 

Occasionally (about 20% of the time), when I warp into a spot which has a hostile target, my computer crashes and shuts down. Not just the game, my PC turns off. Its happened about 10 times. Always when there is a hostile target. I'm sure you can imagine the problems this causes in PVP.
Has anyone had this before? Is it fixable?

CCP Mandrake

Posted - 2006.05.26 12:46:00 - [2]
 

I had this happen to my computer a few weeks ago, the problem was that my graphics card overheated so once i moved my computer away from my smothering hot radiator it stopped shutting down like that.

Balazs Simon
Gallente
Destructive Influence
Band of Brothers
Posted - 2006.05.26 13:22:00 - [3]
 

My PC doing the same...

All PC just reboot...

You guys have ATI cards?? because I have the feeling this newest ATI driver doing the problem. My friend installed it, and his PC just done the same.

I think this is not realy related to EVE, it happen to me in other 3D games as well.. it's quite random.

After teh PC reboot windows send out a crash report, and what it say is "unknown_driver" couse some probelm on a "insert **** long memory adress here"...

If you both have ATI cards with the newest, or teh driver before that... I think I can clearly say that this is te problem... (I will install an earlyer one) Wink

D'Nar
Caldari
The Dead Parrot Shoppe Inc.
Brutally Clever Empire
Posted - 2006.05.28 00:46:00 - [4]
 

I've had a variation of this, most likely caused by heat. Suddenly, the computer reboots. And I have an nVidia card, so it might be a different issue entirely. I've disabled rebooting on BSOD, so it's not that.

Mad Medicine
Aliastra
Posted - 2006.05.28 04:36:00 - [5]
 

Yeah looks like its familiar to my prob also. I have an nvidia 6600 gt agp from msi i believe and there was a problem with these cards from factory where they end up overheating. I've had that prob with need for speed when lots of action was going on and when it crashed, i imediately touched the vid card's heatsink and it was burning hot, probably around 100C or near....


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only