open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Amti Aliasing?
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Luysat
Posted - 2006.03.11 21:06:00 - [1]
 

Is there a way to enable it?

Solahn Merav
Posted - 2006.03.12 04:20:00 - [2]
 

I can force this by right clicking my desktop, selecting "properties", then "settings" and hitting the advanced button which brings up my video card settings box. For ATI it is found under the 3D tab where it is a custom setting. Uncheck any "let application decide" boxes you see and set it to whatever value you think your card can handle, I have mine set to 4X, but I'm not sure how well this works with EVE to be honest with you.

Kenati Devoir
Posted - 2006.03.12 05:36:00 - [3]
 

Two options -

1) you can either force it through your graphics card driver as Solahn Merav says

or

2) In windows navigate to C:\Program Files\CCP\EVE\cache and open the file called prefs.ini with notepad and add the line "advancedDevice=1" to that file (without the quotation marks). This will give you a few more graphics settings ingagme to fiddle around with, including Antialiasing (Eve calls it 'multisampling'). Just mess around with those settings till you have it how you like it. Smile

Loban Hamada
Gallente
Aliastra
Posted - 2006.03.12 16:49:00 - [4]
 

Thanks, that was very helpful.

Del Nadre
Posted - 2006.03.14 01:07:00 - [5]
 

I'm running 6x AntiAliasing and 16x Ansiotropic Filtering w/ my Radeon 9800Pro all hard set through the video options. The game just looks absolutely beautiful like this. It got rid of all the jaggies and the textures are awesome.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only