open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Quafe Company Stations
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Roc Maklos
Minmatar
GoonFleet
GoonSwarm
Posted - 2005.12.22 04:20:00 - [1]
 

Can CCP PLEASE fix this bug. I don't know how many other people this affects. But just about anywhere I click in space in any system with a quafe station I get the menu for the quafe station instead of the normal system menu. I've had this problem for a while now and I figured it was an issue for everyone, but my friend says it doesn't happen for him. He suggested it could have something to do with the fact that I have a 64-bit processor but I don't know. If anyone else has this problem and has found a fix please tell me.

Ssoraszh Tzarszh
Minmatar
The Royal Engineers
Posted - 2005.12.22 10:53:00 - [2]
 

I would clear your cashe folder, as it sounds like you have a corrupted file in there somewhere. If you don't fancy loosing your bookmark folders and settings try backing up the prefs.ini file and the folder settings first so you can restore them at a later time.

Roc Maklos
Minmatar
GoonFleet
GoonSwarm
Posted - 2005.12.22 15:20:00 - [3]
 

That didn't help. I've had this problem ever since I first played this game back on a trial. I have since uninstalled and reinstalled a few times since then so I don't think that is the problem.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only