open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Need help, node problem ...
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Simon Illian
Caldari
Black Nova Corp
Band of Brothers
Posted - 2005.11.23 19:17:00 - [1]
 

Edited by: Simon Illian on 23/11/2005 22:16:24
i suffer from horrible lag since 2 days.

When i do a traceroute i get that :
http://vpelisset.free.fr/merci_free.JPG
Proxad/Free Telecom are my provider.
Other page are really fast, don't suffer any lag ...

how can i evade this 2 node ???

i'm really angry now ...

I was full shield ... i don't see anything and just after 93% structure .... i can't play !!!

BBQ
Gallente
Federal Defence Union
Posted - 2005.11.23 22:03:00 - [2]
 

1) Please post a link to that pic, putting pictures in the forum is against the rules (a mod will prob change it if you dont)

2) Complain to your ISP. Include those screen shots that show where the problem is. Keep complaining until its fixed as it looks like one of the companies they peer with so they will have the power to get them to get it fixed.

3) This is NOT CCP's problem but it may not hurt to just send of an email asking if they can help. Dont expect much though as there may be nothing they can do.

Simon Illian
Caldari
Black Nova Corp
Band of Brothers
Posted - 2005.11.23 22:18:00 - [3]
 

thanks for you'r response, yes i know it's not CCP fault (CCP is not responsable for all the bad stuff happend :p)

but i'm bored, angry cause of this and my provider doesn't give me good response ...
so if a magical solution exist ... :p


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only