open All Channels
seplocked EVE General Discussion
blankseplocked server has issues?
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Luc Boye
Evolution
Band of Brothers
Posted - 2005.11.03 15:46:00 - [1]
 

Quote:
Could not connect to the specified address. Odds are that you have not established an internet connection, the server isn't running, or the server address or port number was wrong.


So if I'm not connected to internet, how did I post this? It's been like this for 2 days, even if I do get connected, I get dropped within 5 minutes.

Oh, and btw, the rest of the internet works fine for me.

Sveldt
Posted - 2005.11.03 15:50:00 - [2]
 

Edited by: Sveldt on 03/11/2005 15:50:45
Quote:
So if I'm not connected to internet, how did I post this?


You didn't =P

Michael Bolton
Posted - 2005.11.03 15:50:00 - [3]
 

Something is weird with this site as well. Trying to log in so you can see dev blogs or post a reply doesnt work. I have to try several times, up to 20, before it works. I have never had problems before, but this started a few days ago and doesnt seem to go away. I have no issues connecting to other webpages or logging into them, just the eve-o site.


Rod Blaine
Evolution
Band of Brothers
Posted - 2005.11.03 15:55:00 - [4]
 

huhuh, Luc has issues, huhuuhhhuuhuh

/me puts butthead dvd down.


Luc, try kicking your isp in the nuts. I have had the same thing, and it turned out to be something specific with them blocking CCP's ip's or something. Its a long time ago, but amounted to about the same.

/me goes out looking for a clue again


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only