open All Channels
seplocked Out of Pod Experience
blankseplocked avatar images
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

sidthesexist
Caldari
Viper-Squad
Triumvirate.
Posted - 2005.08.17 06:51:00 - [1]
 

i seem to have a problem at the minute with avatar images showing, all i get is a small white box with a red cross anybody know how to cure this? thnxEmbarassed

Commander Diaz
Caldari
GreenSwarm
Posted - 2005.08.17 09:05:00 - [2]
 

I am getting that too, odd, unfortunaley I have no idea why. Any ideas anyone?

MAcheTT3
Gallente
Aliastra
Posted - 2005.08.17 14:36:00 - [3]
 

Same here... I thought it was maybe a Firefox problem, since it only started after patching, but aparently not... Good to know others are having the same problem, though it seems ok today? Confused

Yith Solarius
Posted - 2005.08.17 20:05:00 - [4]
 

there was a post about this in general discussion yesteday and lots of people were getting the problem, Kieron was going to give t20 a shout and see if he could fix it.

linky to old thread

sidthesexist
Caldari
Viper-Squad
Triumvirate.
Posted - 2005.08.17 20:27:00 - [5]
 

thnx they seem to have returned at the minute but i have this prob with some other sites as well so not sure if i have a prob my end as well?


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only