open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Must log in and out everytime i want to do a mission
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Ritshu Henderson
Posted - 2011.09.01 18:22:00 - [1]
 

Everytime i want to do a mission i must first go to space where its at. log in and out since the warp to location is broken. if i want to come back in my salvager to salvage again i must log in and out of game. anyone else getting this or figured out another way around it?

Kit'teh
Posted - 2011.09.01 18:53:00 - [2]
 

Yup. Same here. Undock, goto system.
Then rightclick and select mission -> warp to...
Then there's a whole lot of nothing.

Have to dock and log out to get any further.

Sabine Kado
Posted - 2011.09.01 19:07:00 - [3]
 

If you open the journal and right-click on the mission, select "open conversation with [agent name]", it will display the mission details. From there I can right-click and warp to location.

Don't doubleclick on the mission, nothing will happen; and when you right-click, don't select "Read details" - it works, but only occasionally. You must open a convo with the agent, that'll display the mission details in usable form (at least, it has until now for me).


Steve Silverskull
Posted - 2011.09.01 19:32:00 - [4]
 

i have this issue when salvaging. After clearing the mission i switch to my salvage craft, undock, rightclick and warp to, and i sit in space motionless.

no ship restrictions in mission, no error message.

I'll try using the journal to warp to, see if that works

Steve Silverskull
Posted - 2011.09.01 19:50:00 - [5]
 

alright, not only am i unable to rightclick > warp to, i'm unable to open the mission details in the journal.

i click, i get nothing, i right click > read details, i get nothing

i can start a conversation with the agent though, so i'll confirm thats the best way to warp to :)

Anatat
Posted - 2011.09.01 19:56:00 - [6]
 

I killed everything in my misssion, left to go get a salvager before I turned it in. Once in my salvager I could not open the journal to view the mission. I went out to the system, and could not use the mission right click menu to warp to the encounter, nothing happened. Luckily I bookmarked the wrecks just in case, the bookmark did work.

Khavaltre
Posted - 2011.09.01 20:00:00 - [7]
 

This is also occuring for me. Clearing the cache didn't help either. I've also noticed that when switching ships a random number of my modules go offline as well, but I'll probably mention that in a different thread as well.


Starting a conversation with the agent and warping to the location that way works for me.


Urgg Boolean
Posted - 2011.09.01 20:50:00 - [8]
 

Confirmed - but oddly, I was running a bunch of mission for a while after the patch, then all of a sudden, no warp issue popped up. <venting>This is just stupidity. What kind of barf are they selling as real code? </venting>

Ydnari
Gallente
Estrale Frontiers
Posted - 2011.09.01 21:24:00 - [9]
 

Same. Another completely untested patch with core features broken.

Khavaltre
Posted - 2011.09.01 21:27:00 - [10]
 

I've found that the problem does not occur for me if I accept the mission in the same ship I'm flying out to do the mission in, but as soon as I switch ships I can't warp out to the mission location without opening up the agent conversation.

Ydnari
Gallente
Estrale Frontiers
Posted - 2011.09.01 22:38:00 - [11]
 

Originally by: Khavaltre
I've found that the problem does not occur for me if I accept the mission in the same ship I'm flying out to do the mission in, but as soon as I switch ships I can't warp out to the mission location without opening up the agent conversation.


I also get a log message saying my previous ship (type, rather than name) left the system x seconds ago.

Nessus51
Posted - 2011.09.02 00:23:00 - [12]
 

Originally by: Khavaltre
I've found that the problem does not occur for me if I accept the mission in the same ship I'm flying out to do the mission in, but as soon as I switch ships I can't warp out to the mission location without opening up the agent conversation.


I can attest to experiencing this exact issue as well...


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only