open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incarna 1.1 Issues
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Author Topic

Reiisan
Gallente
Agony Unleashed
Agony Empire
Posted - 2011.09.01 17:41:00 - [31]
 

Quote:
User Interface

The “Show Info” window for drones in your ship's drone bay now displays the correct attributes according to your skills.


Yeah that didn't go so well unfortunately. Still 24km on my Garde II with an Omnitrack and perfect skills... :(

BeanBagKing
Terra Incognita
Intrepid Crossing
Posted - 2011.09.01 17:52:00 - [32]
 

I've already opened a bug petition about this, but gate mechanics are weird.

"No Gate Cloak" - It seems that, just sometimes, when a ship jumps into our gate camp, it doesn't appear to be cloaked, although you can't lock it/do anything with it, but you can approach it/orbit/etc. This has happened 3 times that I've seen since the patch so far.

"Wrong pilot/out of range" - This seems to be related to the gate cloak issue. I'll approach the pilot, trying to lock (which you can't do until he actually uncloaks). When he does I can activate my long range mods (don't know exactly what distance, but my warp disruptor and guns work), but not my short range mods (web and scrambler). The message I get from that is "17:44:44 Notify (Wrong Pilot) is too far away to use your Warp Scrambler II on, it needs to be closer than 10,800 meters." The pilot listed here isn't the one I have targeted, and the pilot I have targeted is much closer than 10,800m.

VladOvidiu
Posted - 2011.09.01 18:08:00 - [33]
 

Some modules go offline when switching ships; I tried waiting 30 sec before switching, but the problem remains.

CCP Zymurgist


Gallente
C C P
Posted - 2011.09.01 18:10:00 - [34]
 

Removed some off-topic posts. Please keep your discussion to issues with the Incarna 1.1 patch.

Miss Specta
Posted - 2011.09.01 18:11:00 - [35]
 

Edited by: Miss Specta on 01/09/2011 18:14:23
Edited by: Miss Specta on 01/09/2011 18:12:26
In addition to offline mods, if you online the turrets, replace missing ammo in the offline turrets, switch ships then switch back again you lose the ammo...

Also having the fitting window open makes no difference, it appears that the mods reset to the same state as first found after logging in after the patch. On a drake which was fully stocked with ammo I found all the turrets empty, after restocking and switching ships all of the ammo had gone and random turrets were offline.

Indecisive Cid
Gallente
Intergalactic Expedition Division
Posted - 2011.09.01 18:14:00 - [36]
 

I understand that coding causes issues sometimes. Called bugs but what i dont understand is why some aspects are being affected when nothing about them was changed? Seems like the eve onlinr code is like windows operating system. Just scribbled lines of random un organised code lol. Nah i understand how a lot of sub code can be affected by seemly unrelated changes. Hopn u guys do get it sorted ou tho.


Still a great game to play

Carola Kessler
Posted - 2011.09.01 18:17:00 - [37]
 

As allready mentioned above, modules randomly going offline even without having fitting window open, simple Ship change causes this to happen as well, also after several tries found out that skills aren't longer getting applied correctly to the ships, modules and other stuff, so ships were capstable before Patch they are now not longer capstable now, as well as some other skills doesn't getting applied to Subsystems from t3 cruisers it seems, repair ratio from reppers is screwed down to the standard repai status shown on modul infos, skills aren't getting applied from Subsystems and skills for reppers.

I expect more bugs upcoming in regards to skills not getting applied to several various game related features.

iKill Giants
Eternal Phoenix Rises
Posted - 2011.09.01 18:19:00 - [38]
 

You should add that charges are disappearing from certain modules (namely strip miners and probe launchers)

SC0T1SH WARRIOR
Posted - 2011.09.01 18:21:00 - [39]
 

Originally by: iKill Giants
You should add that charges are disappearing from certain modules (namely strip miners and probe launchers)


Agreed. lost my probes, a few people in fleet have lost other charges/boosters/scripts

Nutbolt
Avalon Project
The Smurfs Alliance
Posted - 2011.09.01 18:24:00 - [40]
 

With the disappearing ammo and charges, any chance of getting them back? I did it quite a few times on various ships :(

jonny330
Posted - 2011.09.01 18:29:00 - [41]
 

I'm experiencing a rather odd bug with the cargohold of my ship. I have an expanded cargohold fitted to my ship but when i'm trying to put stuff in it, it won't let me (telling me there isn't enough room when in fact there is). I've checked and the module is still online, but it is as if it isn't. If you take something out, put the other thing in that you wanted in, then put it back in, it seems to be ok with it then.

YarrMama
Posted - 2011.09.01 18:31:00 - [42]
 

Eve keeps trying to patch 1.1. Program will patch, restart then says it needs to download patch 1.1. Rinse and repeat.

Win 7 64bit

Psy Smythe
Gallente
Posted - 2011.09.01 18:31:00 - [43]
 

If you have the cargo window open and dock the window is closed once you get docked in station. If you have it open in station and undock; the cargo window is closed once arrive in space.

Namsag
Posted - 2011.09.01 18:32:00 - [44]
 

Using xp, cache cleared a couple of times
1) Fitting window is not showing my skills for all mods.
IE, Missiles in launches are showing the same stats as the ones in the cargo hold.

2) Mods going off line while changing ships maybe due to skills not up dating.

3) After a mission, my noctis will not warp back to the mission.(Nothing happens at all) but by dropping a bookmark while shooting rats, noctis can then warp to the bookmark)

oematoema
Posted - 2011.09.01 18:34:00 - [45]
 

L4 courier agent gives me a mission, I accept, I get the dialog box stating I don't have enough cargo space for the mission cargo, while I have more than enough cargo space in my ship. I was not affected by the inactive modules bug. Accepted the mission and loaded the cargo in my cargo hold, no problem.

Reading this thread makes me wonder what the hëll you changed in this patch, but you ****ed up some things pretty good.

Please do not evade the profanity filter. Zymurgist

Tara Nighthawk
Gallente
Posted - 2011.09.01 18:56:00 - [46]
 

Apart from the cargo hold issue, how are we supposed to complete missions when we can no longer warp to the Deadspace?

Right-clicking in space and selecting 'warp to location' or doing the same from the Journal entry do not work. No warping. I even tried creating a bookmark and then warping to that.

Tried with cormorant and with frigate, just in case there are ship limitations (although none are stated).

Also tried relogging in space in the correct ship. Not a very good idea to relog when in space of course.

When you get this working, can I have the lost time bonus and the lost standing back please? Crying or Very sad

Can I suggest that CCP go back to concentrating on a Space Game rather than little avatars walking around in a room. If we wanted the latter, there is always Second Life Laughing

oematoema
Posted - 2011.09.01 19:03:00 - [47]
 

Originally by: oematoema
Please do not evade the profanity filter. Zymurgist


Yeah I know, that was childish. But I'm sure now that my post was read by at least one CCP employee... Some people in the 1.0.1 issues thread made very well written and informative posts and they got no response at all. That's frustrating to say the least.

Salpun
Gallente
Paramount Commerce
Posted - 2011.09.01 19:09:00 - [48]
 

Originally by: oematoema
Originally by: oematoema
Please do not evade the profanity filter. Zymurgist


Yeah I know, that was childish. But I'm sure now that my post was read by at least one CCP employee... Some people in the 1.0.1 issues thread made very well written and informative posts and they got no response at all. That's frustrating to say the least.


While they do not post in the thread they are updating the first post.

Rondee
Posted - 2011.09.01 19:09:00 - [49]
 

ATI user here.
Still can't enable HDR in graphics options. Experiencing this issue since the first release of Incarna.

Grim Dorekk
Posted - 2011.09.01 19:11:00 - [50]
 

Edited by: Grim Dorekk on 01/09/2011 19:29:35
Edited by: Grim Dorekk on 01/09/2011 19:29:08
Edited by: Grim Dorekk on 01/09/2011 19:28:02
Edited by: Grim Dorekk on 01/09/2011 19:27:30
Originally by: Paradox Parallax
You dont know how lucky you are guys.
I cannot even install the batch, cause it says, I need administrator rights to do so.
I am admin on this one, but it doesn´t work.
Anybody same troubles here?


I am having the same problem. Win 7 32-bit

Edit: The following workaround was successful:

Download the patch manually: http://www.eveonline.com/patches/patches.asp

and execute it as admin from your download folder.

oematoema
Posted - 2011.09.01 19:14:00 - [51]
 

Edited by: oematoema on 01/09/2011 19:14:25
Originally by: Salpun
Originally by: oematoema
Originally by: oematoema
Please do not evade the profanity filter. Zymurgist


Yeah I know, that was childish. But I'm sure now that my post was read by at least one CCP employee... Some people in the 1.0.1 issues thread made very well written and informative posts and they got no response at all. That's frustrating to say the least.


While they do not post in the thread they are updating the first post.


They weren't in the 1.0.1 thread, and it would be nice to know if CCP people were reading this stuff after patch day too.

Rogatien Soldier
Posted - 2011.09.01 19:23:00 - [52]
 

Re: Warp-to-mission right click bug... I've found that when this happens, I can't even open the mission in my journal. Didn't see anybody else mention that so thought I'd throw in my 0.02

Balardo
Posted - 2011.09.01 19:26:00 - [53]
 

Edited by: Balardo on 01/09/2011 19:25:58
Quote:
19:21:31 Info The Projectile Ammo cannot be fitted.

Keras Authion
Science and Trade Institute
Posted - 2011.09.01 19:29:00 - [54]
 

The problem with loading guns in station got worse.

If I empty the grouped guns and reload by dragging the ammo on the ship when docked it used to give a notification that there were no compatible modules available but still loaded the launchers. Now it does the same but gives popups x(group size -1) saying that there is not enough room for the charge if there is more ammo in the stack I try to load than the launcher can hold.

Tara Nighthawk
Gallente
Posted - 2011.09.01 19:30:00 - [55]
 

Originally by: Rogatien Soldier
Re: Warp-to-mission right click bug... I've found that when this happens, I can't even open the mission in my journal. Didn't see anybody else mention that so thought I'd throw in my 0.02


Yes, I had that too Crying or Very sad

Narisa Bithon
Caldari
The Motley Crew Reborn
Posted - 2011.09.01 19:32:00 - [56]
 

Edited by: Narisa Bithon on 01/09/2011 19:33:11
grouped weapons are ungrouped when ship is stored in a ship maintenance array.

this happens every time

Rogatien Soldier
Posted - 2011.09.01 19:42:00 - [57]
 

Nothing happens when I right click on my ship in the fitting tool while docked. Used to be a context menu so I could open cargohold and drone bay and show info or something.

Tara Nighthawk
Gallente
Posted - 2011.09.01 19:48:00 - [58]
 

Edited by: Tara Nighthawk on 01/09/2011 19:48:26
Originally by: Rogatien Soldier
Nothing happens when I right click on my ship in the fitting tool while docked. Used to be a context menu so I could open cargohold and drone bay and show info or something.


When you are in Fitting, you can click on the small cargo bay or drone bay icons in the lower left hand corner to open either of those Wink



Edited for typo

Fullgaz2010
Posted - 2011.09.01 19:59:00 - [59]
 

MAC OS 10.5.8

Patch crash all my client.
I download the complete client, but nothing change.
Impossible to launch the game...

iKill Giants
Eternal Phoenix Rises
Posted - 2011.09.01 20:09:00 - [60]
 

Edited by: iKill Giants on 01/09/2011 20:10:04
Also I've seen multiple reports of cargohold expanders not working. The cargospace is visible, but you can't use it beyond original capacity. I don't know if this is just the lowslot module, or if it's the rigs too. Could someone give more information so CCP can list it?


Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only