open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Losing CONTATCS labels
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Commandante Caldari
Dark-Rising
Posted - 2011.08.31 14:32:00 - [1]
 

Edited by: Commandante Caldari on 31/08/2011 14:32:35
I am in touch with the CCP bughunter and petition team since a while because I have the following annyoing issue:
> I create a new CONTACTS label
> I add eg. 16 new contacts and label them by dropping into the label folder
> I quit EVE
> when relogging some of the new added/labeled contacts have lost their label
> the ones who keep the label will stay stable
> all contacts will stay added in the watchlist with the set standing, they just lose the label
> when dropping them again into the label folder they keep their labels forever

Did not test yet
> removing the contacts which keep the label
> readding these contacts and label them again

Important: Contacts and labels are stored on server side since a whil and not in settings anymore.

I tried several tests with
> clearing the cache
> running EVE Repair Tool but my EVE installations are not corrupted
> both PC's with Win 7 64bit where I am running EVE
> a complete new installation of EVE
> new settings

I still lose labels. When I add the same contacts on my two accounts to the same label folder I'll get exactly the same result for both accounts like: 16 added but 4 will keep the label.
I need to relog for a refresh of the label list.

From my actual test I guess it's a server side database issue. CCP is investigating.

ANYONE is experiencing the same bug?
I need to know if this is probably just related to my PC/EVE/Accounts.

Thanks for your time and answers.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only