open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Eve online disconnects me way too often!
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Ellendras Silver
Posted - 2011.08.31 12:09:00 - [1]
 

I started playing Eve online at 3-feb-2011 and i had a new PC but still used Windows Vista on a wifi connection (this bcause i cant pull cable where i live) this worked fine and i played Eve online for over 6 month without any problems.

Then my wifi connection was getting bad and i was having connection problems. With all programs since my connection was bad, tried fixing it but that didnt work out with wifi.

So i looked for another solution and i found it. I am connected trough a special adapter that uses the power grid as cable and this works perfectly i havent had a singe connection problem since.

Eve online though keeps kicking me out like 3 to 6 times an evening. i am so sick of it and even bought Windows 7 and did a full reinstall (so i wiped my computer clean) then installed Windows 7.

Well you can guess it everything works fine but eve Sad I was searching for clues and help and found this it looks more then one people had this problem it realy sounds like my problem.

last but not least, I have an alt it happend 2 times that i was online with both my chars and 1 got kicked and the other could play on without being kicked. Further it happend that someone was talking on teamspeak and while he was talking i got kicked out of eve but the teamspeak conversation went on without any hickup what so ever.

please help me because i realy dont have a clue what to do/try i even tried the solution in the other topic about pinging the eve server while playing well it didnt work that well Sad

Ellendras Silver
Posted - 2011.08.31 12:13:00 - [2]
 

ohh what happens if i get kicked...

Eve online disapears (also from the taskbar) and after a second or what it comes back with the login screen.

also it happens to me that Eve freezes for a min and then it continues as if it never happens but this is not happening that often

Ellendras Silver
Posted - 2011.09.01 23:37:00 - [3]
 

kick

Throatslitter
Posted - 2011.09.02 00:12:00 - [4]
 

I have the same issue, did a full clean reinstall of eve, didnt help.

The funny thing is that it's ever only 1 account, the same account. None of my other 4 accounts does this, I thought my PC or connection might be the problem, but it just crashes to desktop without any error messages.

Something wrong with that particular character? Had a faulty char before, years ago tho ...

Ellendras Silver
Posted - 2011.09.02 08:40:00 - [5]
 

well i have 2 chars and i have it with both chars.

Wormvirus
Posted - 2011.09.02 08:47:00 - [6]
 

Edited by: Wormvirus on 02/09/2011 08:52:26


have a simular problem with my 5 accounts.

mostly i play them with 2 computers (one with 3 and one with 2 clients).
random kicks / timeouts are normal, and i know / logged that my internet connection having no issues.

sometimes 3 clients get kicked / timed out (connection lost) and the other 2 clients stays online, sometimes just 1 get this issue and others stay online and sometimes 5 get timed out / kicked at once.

its a rly sad bug and not as new but rly should get fixed soon.
better rollback incarna and get back to important bugfix work @ ccp

sometimes i have the feeling ccp makes that to check if a mining bot bec. mostly its happening while mining with my 5 accounts.

Ellendras Silver
Posted - 2011.09.02 09:04:00 - [7]
 

well i hardly ever mine but sure sounds like the problem i have.

Arowen Renalard
Posted - 2011.09.03 18:15:00 - [8]
 

I have this same exact problem, but the first time it DC'd me then rebooted eve was in a middle of a lvl 4 mission and it destroyed my navy mega due to i couldnt click any repairs ect.

Eve GMS are saying they cant verify it was eve's fault and wont reimburse my navy mega.
sorry if this many ppl have this problem, it is most likely eves end, after i did what they told me to do.

Run Repair, Problem continues, Reinstalls.
What if the problem is still continueing?

I cant even do combat mission on any of my chars for the fear of loosing my ships.

Krazilie
Posted - 2011.09.03 18:21:00 - [9]
 

I've been having this disconnect issue for about a week. 2 accounts, 2 PC's running 1 on each. The second toon gets disconnected every 5 to 10 mins. I jetcan while mining so its not sitting there idle either.
I used ping plotter and show 20% packet loss when it hits car5.London1.Level3.net. next is packet-exch.car5.London1.level3.net with a steady loss between 90%-100% and then ccp at 87.237.36.248 with full 100% loss.
I get the same readings on both PC's but only 1 gets disconnected. Anyway to skip around london1?

Ellendras Silver
Posted - 2011.09.06 19:18:00 - [10]
 

my problem is fixed, i replaced a hub for a new router and the whole problem was over.

so check out network stuff


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only