open All Channels
seplocked Linux
blankseplocked Missing a lot of item graphics
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Styrian Golding
Amarr
Posted - 2011.07.29 00:25:00 - [1]
 

I'm running in the latest Wine on Ubuntu with NVidia and have noticed a lot of items don't have a graphic. Instead I just see a black box with a ! in it. The strange thing is that I don't get this problem running on CrossOver Games. Anyone else experienced this? I'm wondering if my install is corrupt and missing some graphics files.

Nebu Retski
Posted - 2011.07.30 09:41:00 - [2]
 

Edited by: Nebu Retski on 30/07/2011 11:23:54
I have the same problem and it just started after I got back from holiday's so I'm not sure when it exactly started.

I'm running 64-bit 2.6.39-ARCH with wine-1.3.23 and NVidia driver 275.09.07.

Clearing all the cache does not really help. It does help sometimes with forcing certain item graphics to show up, but there is a chance that other items graphics don't show up anymore (that did show up before the cache clearing).

When looking at the error output of EVE and wine it seems as eve runs fine but wine gives some error output.
Wine output (trimmed down the duplicates):
fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8.
fixme:toolhelp:CreateToolhelp32Snapshot Unimplemented: heap list snapshot
fixme:toolhelp:Heap32ListFirst : stub
fixme:toolhelp:CreateToolhelp32Snapshot Unimplemented: heap list snapshot
fixme:toolhelp:Heap32ListFirst : stub
fixme:imm:NotifyIME NI_CLOSECANDIDATE
fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8.
An exception has occurred. It has been logged in the log server as exception #1
fixme:imm:NotifyIME NI_CLOSECANDIDATE
fixme:wtsapi:WTSUnRegisterSessionNotification Stub 0x40038

Browsing the Issues, Workaround & Localization forum I found this thread and it seems a recent bug.

Talis Mahn
Cotton Buds
Posted - 2011.07.30 16:29:00 - [3]
 

Edited by: Talis Mahn on 30/07/2011 16:48:37
Edited by: Talis Mahn on 30/07/2011 16:29:27
I'm running wine-1.3.25 on Ubuntu 10.10 with the 275.19 Nvidia drivers.

I had a problem with my items covering my avatar in CQ. I seem to remember some of my items not appearing correctly at the time. I changed the following settings in EVE to fix that:

Anti-aliasing: Disabled
Shadow Quality: Disabled
Interior effects: Medium

See if that helps.

Ravow
Minmatar
Cosmic Encounter
Mayhem.
Posted - 2011.08.02 21:18:00 - [4]
 

Same there.

r700 /w Gallium3D GIT


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only