open All Channels
seplocked EVE General Discussion
blankseplocked Status Unknown
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 ... : last (14)

Author Topic

gro3ny
Caldari
DAB
BricK sQuAD.
Posted - 2011.07.05 12:42:00 - [61]
 

Status: Unknown

Coogen ManBoy
Posted - 2011.07.05 12:43:00 - [62]
 

Originally by: Guillane Itaril
Server is up and working. Got the normal Patch Promt which told me to update. Logged in atm...



well look at me!

Galadriel Vasquez
Posted - 2011.07.05 12:43:00 - [63]
 

Edited by: Galadriel Vasquez on 05/07/2011 12:43:14
Long string piece is a how of.Razz

Raid'En
Posted - 2011.07.05 12:43:00 - [64]
 

france, unknown
API works, eve gate works, but unknown each time i launch the client

raker
Posted - 2011.07.05 12:43:00 - [65]
 



Same here in UK

Update from CCP says server is open :)

Neima Fourwinds
Posted - 2011.07.05 12:43:00 - [66]
 

Originally by: Will Darkartist
So when is it going to be up, does anyone know?

Unknown

Talihina Skye
Caldari
Posted - 2011.07.05 12:43:00 - [67]
 

I have the same. Staus unknown yet evemon says TQ is up with 5k players online

Arimed3s
Posted - 2011.07.05 12:43:00 - [68]
 

same problem here

Server: Unknown :(

Quadima
Gallente
Posted - 2011.07.05 12:43:00 - [69]
 

Can't connect, status unknown, today's patch not appearing - Romania RDS or Vodafone, neither working.

Darkness Assasin
Amarrian Secret Agency
Posted - 2011.07.05 12:44:00 - [70]
 

As usual..the problem is bigger than they think it is... Razz

Will Darkartist
Posted - 2011.07.05 12:44:00 - [71]
 

Also, I absolutely love the fact that when 1 day a downtime is extended, hundreds of forum posts just explode because of it, I bet CCP loves this ****.

Lall
Posted - 2011.07.05 12:44:00 - [72]
 

Central Canada - Unknown

Petrsera
Posted - 2011.07.05 12:45:00 - [73]
 

As of 12:44 eve time:

Could not connect to the specified address. Odds are that you have not established an internet connection, the server isn't running, or the server address or port number was wrong.

Wiccan999
Minmatar
Starwinders
Posted - 2011.07.05 12:45:00 - [74]
 

status unknown, Holland, KPN adsl

Molly Michon
Posted - 2011.07.05 12:45:00 - [75]
 

East Coast in US. Also, status unknown and the download prompt does not appear. Grrrrrrrrrrrrr

Ichoujo
Posted - 2011.07.05 12:45:00 - [76]
 

Feels like they have some NS-IP problems and some of us get directed at a machine that is not able to provide us the patch, and so we are stuck there and the client cannot figure out what's going on and gives us an empty "Unknown" status. CCP check your nameservers seriously, does the machine I connect to even have EVE on it? x)

Tecnicolor Yawn
Posted - 2011.07.05 12:45:00 - [77]
 

Back to their old tricks, nothing changes. Unfortunately.

Taharqua10
Posted - 2011.07.05 12:45:00 - [78]
 

Every time CCP put out a patch we mostly have to put up with this sorry state of affairs. They are simply clueless when it comes to testing & QA. They make everything so bloody difficult & wreck their own reputation, every single patch in the last few months has been busted or broke some other game mechanic. Total FAIL.

Kralooseon
Posted - 2011.07.05 12:46:00 - [79]
 

Methinks this is not plainly a CCP goof, seems to be an internet routing problem. I'm part of a large multinational corp, and doesn't seem to matter where they are some can connect, some can't.

Certain pipes have sprung a leak perhaps.

Red Rydah
Minmatar
Native Freshfood
Posted - 2011.07.05 12:46:00 - [80]
 

Originally by: Gunther Gabel
Originally by: Red Rydah
We received a new patch today. Perhaps the rollout took longer than expected

RR


Except if you read the official thread, CCP navigator said TQ is open.

Corpies are online

Some of us only have unknown clients and no prompt for a download


I'm in Ottawa Canada here and am seeing the Status Unknown as well

Horus upercal
Posted - 2011.07.05 12:46:00 - [81]
 

come on ccp i have mining to get done

Apollo Gabriel
Mercatoris
Etherium Cartel
Posted - 2011.07.05 12:46:00 - [82]
 

Don't worry everyone at CCP is so busy fixing it, they forgot to post anything here about it.

I think they're asleep at the volcano.

Arimed3s
Posted - 2011.07.05 12:46:00 - [83]
 

have logged in for 2 seconds than eve.exe crashed and now server Unknown again :(

Nazgul Harul
Posted - 2011.07.05 12:46:00 - [84]
 

Edited by: Nazgul Harul on 05/07/2011 12:46:36
Croatia - no connections (EU TZ)

Deerin
Minmatar
Murientor Tribe
Posted - 2011.07.05 12:46:00 - [85]
 

Istanbul Turkey: Unknown

Vitamin B12
Posted - 2011.07.05 12:47:00 - [86]
 

same here. austria (europe)

KalaaZero
Posted - 2011.07.05 12:47:00 - [87]
 

Screw those patches...

Alexander Third
Gallente
Norse'Storm Battle Group
Posted - 2011.07.05 12:47:00 - [88]
 

down for me even though navigator said it was up. can we get devs to tell us whats going on?

Coogen ManBoy
Posted - 2011.07.05 12:47:00 - [89]
 

Originally by: Will Darkartist
Also, I absolutely love the fact that when 1 day a downtime is extended, hundreds of forum posts just explode because of it, I bet CCP loves this ****.


yeah cause when they tell you everything is back up and running, that means there is going to be extended downtime. it gets lost in the translation to from icelandic

Archare
Posted - 2011.07.05 12:47:00 - [90]
 

Yeah servers up but can't login.. mebbe the hamsters running the login server didn't get fed this morning?


Pages: first : previous : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 ... : last (14)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only