open All Channels
seplocked Skill Discussions
blankseplocked lost alot of skillpoints
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

julia Ohmiras
Posted - 2011.07.05 06:49:00 - [1]
 

I was going through null,was my average day until my computer windows blue screened(damnit windows!) i come back and i was podded, no big deal. go to jump in my drake and realize i cant fit 4 of the modules, i was really ****ed off cause i lost around 900k skillpoints on a clone that was up to date (i was 100k off maxing the clone)i was wondering if this had happened to anyone else, I did make a petition but oh what a suprise ccp hasnt done anything about it yet :)

Soldarius
Caldari
Peek-A-Boo Bombers
Posted - 2011.07.05 07:21:00 - [2]
 

Sounds like you misread the clone cost as the SP limit. I nearly did that once.

I'm surprised that between when you dc'd and came back that someone was able to scan your e-warped ship, pop, and pod you, unless you were in combat and had aggro timer.

If all is as you say, petition is your only avenue. Give it a couple days. Activities like what you describe should show up in the logs.

Drykor
Minmatar
Aperture Harmonics
K162
Posted - 2011.07.05 10:59:00 - [3]
 

Did you look up your SP amount ingame? 'cause that amount does not update while training a certain skill, only when switching. So you probably started a new skill 100k off, then went over the limit but it didn't tell you.
Use EveMON for a proper SP count.

julia Ohmiras
Posted - 2011.07.05 12:59:00 - [4]
 

@soldarius there was someone in a bubble about 60km's off the gate, and it crashed after i jumped through,
so it might be i had to wait to decloak and when that happened i got shot at.

@drykor nah, i was at 2.2m of 2.3m or w/e when it happened, i remember cause i checked when i was gonna buy a new clone once i got there.

Drykor
Minmatar
Aperture Harmonics
K162
Posted - 2011.07.05 15:20:00 - [5]
 

Originally by: julia Ohmiras
@soldarius there was someone in a bubble about 60km's off the gate, and it crashed after i jumped through,
so it might be i had to wait to decloak and when that happened i got shot at.

@drykor nah, i was at 2.2m of 2.3m or w/e when it happened, i remember cause i checked when i was gonna buy a new clone once i got there.


Read again what I typed.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only