open All Channels
seplocked Macintosh
blankseplocked Since this morning...
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Kami Lincoln
Amarr
Haz Buttonz
Strategic Insanity
Posted - 2011.07.02 22:21:00 - [1]
 

Suddenly my computer can't run EVE at all. My computer isn't the best out there, only 2 Gigs of Ram (either upgrading the memory or getting a new iMac soon), Radeon 2600 HD card, but it ran medium-high graphics no problem, minimal lag short of Jita until Incursion, character creation gave some issues, but Incarna makes my computer look like its from the stone age. First I kept getting the patch errors forcing me to reinstall, I suffer from horrible lag, until I disable CQ. The lag isn't quite as bad and I can run med-high settings again despite having minimal system requirements. Then this morning I undock and before the environment even loads, it locks up and freezes, I figure maybe just being moody, so I grab some coffee, come back and its just hosed. So Im like fk! I try force quit, can't get anything but the mouse to move. So I hard-restart, lessen the graphics a bit, start it up, loads the ship, and crashes again. I have to force restart AGAIN So I lessen the graphics to absolute minimal, which makes the game look like its from 1999. start the game, loads the ship and then crashes, this time mouse doesn't even move around. What gives!? I thought they were making it more computer friendly? Confused
I hear people saying this allot, and people get on them saying CCP warned everyone that the minimal system requirements were going up a long time ago, which makes sense except I don't understand how my computer can go from med-high settings to unplayable with 1 patch that really only had interior graphics severely modified... which I disabled.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only