open All Channels
seplocked Macintosh
blankseplocked Whats my graphics driver?
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Vincent Athena
Posted - 2011.06.28 15:50:00 - [1]
 

I entered a petition about the heat issue with Incara, and CCP responded asking what driver Im using. How do I find out? Ive never loaded anything other than what comes from Apple with its regular updates. But the driver version does not seem to be listed in the "About this Mac" information. Where do I find it?

Hardware Overview:

Model Name: MacBook Pro
Model Identifier: MacBookPro6,1
Processor Name: Intel Core i7
Processor Speed: 2.66 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache (per core): 256 KB
L3 Cache: 4 MB
Memory: 8 GB
Processor Interconnect Speed: 4.8 GT/s
Boot ROM Version: MBP61.0057.B0C
SMC Version (system): 1.57f17
Serial Number (system): C02DW1EYDC7C
Hardware UUID: B589B6E8-72E5-5E8B-AD3D-2E307F0261EC
Sudden Motion Sensor:
State: Enabled


NVIDIA GeForce GT 330M:

Chipset Model: NVIDIA GeForce GT 330M
Type: GPU
Bus: PCIe
PCIe Lane Width: x16
VRAM (Total): 512 MB
Vendor: NVIDIA (0x10de)
Device ID: 0x0a29
Revision ID: 0x00a2
ROM Revision: 3560
gMux Version: 1.9.22
Displays:
Color LCD:
Resolution: 1920 x 1200
Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)
Main Display: Yes
Mirror: Off
Online: Yes
Built-In: Yes

Verite Rendition
Caldari
F.R.E.E. Explorer
EVE Animal Control
Posted - 2011.06.28 16:45:00 - [2]
 

Respond to them telling them that you're on a Mac running whatever version of Mac OS X you have (e.g. 10.6.8) and that since the drivers are built into the OS, you're running whatever driver Apple supplies.

Wakkachu
Posted - 2011.06.28 22:19:00 - [3]
 

oi oi chap.
Ive had a quick look at your specs this is what i have found.
http://support.apple.com/kb/SP581
http://www.nvidia.co.uk/object/product_geforce_gt_330_uk.html
your GC chipset supports SM4. but as apple provides all the drivers for there GC. If EVE is not working for you it means the driver has not got the SM4 part, I have had the same probs and working the issue too. Check my forum how i got it temporyaly working.
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1534379
I know this is not the news you want to hear. But its not a hardware issue for you its a software prob. Any questions post it on my forum.

sorry mate

Vincent Athena
Posted - 2011.06.28 22:46:00 - [4]
 

Thanks everyone.

Just so everyone knows, eve is completely playable for me. It just heats up my MBP. I use smcfancontrol and a fan base to help. But CCP did ask for us to tell them details about the issue, so I'm doing what I can.

Wakkachu
Posted - 2011.06.28 23:04:00 - [5]
 

np man
but i think we are all (mac users) are doing what we can :)


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only