open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incarna 1.0.1 Issues thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 : last (13)

Author Topic

apozOka
Posted - 2011.07.05 13:23:00 - [241]
 

WIN XP. Spain. No autopatch. Remove patch isnt work. Server status unknown.

Lister829
Gallente
Black Sheep Crew
Posted - 2011.07.05 13:24:00 - [242]
 

Edited by: Lister829 on 05/07/2011 13:26:36
EvE client VERSION: 7.10.273475
SERVER: TRANQUILITY
STATUS: UNKNOWN
Windows 7 Pro 64 bit
ISP: AT&T DSL - Southeast USA

No patch was auto-downloaded.

Ran Generic Patcher evepremiumpatch273475.exe - "Patch was successfully installed" - same STATUS: UNKNOWN

Ran C:\Program Files (x86)\CCP\EVE\repair.exe - nothing was downloaded ; "The EVE Online client was succsessfully repaired" - same STATUS: UNKNOWN

Here I sit
all broken-hearted
Came to $#!+
but only farted!!!

LookingDownTheCross
Posted - 2011.07.05 13:25:00 - [243]
 

you also forgot that the repair tool doesnt fix it

Delarado
Posted - 2011.07.05 13:26:00 - [244]
 

Status unknown here too.

London england.

I just bought a new GFX Card too because Incarna just would not run on my old one. Now i can't even test it.

Killasande Bryce
Posted - 2011.07.05 13:27:00 - [245]
 

PC platform

All of July 4 and now July 5 I have been unable to connect to server with no news that the server is down.
Will my account be extended for the two days that I have been unable to play?

Rylee
Posted - 2011.07.05 13:27:00 - [246]
 

also cannot log in...

Shahni Munba
Posted - 2011.07.05 13:28:00 - [247]
 

Originally by: Erelaszun
its on CCP's end, not OURS. So, to answer that comment, I suggest CCP use every form of media they have at their fingertips (Forums, twitter, etc) to post SOMETHING so we are not just sitting here wondering WTF is going on.


I totally agree with this, just saying that the infobar probably won't work


Skyreth
Revelation of Wrath
Posted - 2011.07.05 13:29:00 - [248]
 

They don't have to give me extensions to my account time they've wasted, few mil SP will do fine Wink hehe

Anaise d'Flaumond
Magnificent Guns
Posted - 2011.07.05 13:31:00 - [249]
 

A hotfix deployed during todays downtime is being reverted, as it is causing some people to be unable to log in to the server. We expect to return to service at 14:00 UTC.

There we go :D Only 30 mins to go chaps!

Kama Taya
Posted - 2011.07.05 13:31:00 - [250]
 

I am getting the same thing as everyone else. Ping and Traceroute is fine but server status is unknown and none of the info tabs work.

OSX 10.6.7

Wallis Jenkins
Gallente
masters of wealth
Stainless.
Posted - 2011.07.05 13:31:00 - [251]
 

Moscow, Russia. No connection here either...ugh

Lister829
Gallente
Black Sheep Crew
Posted - 2011.07.05 13:32:00 - [252]
 

I wonder if they are taking TQ down now.
http://eve-offline.net/ shows:
Tranquility; ok (4,475 players)

30 minutes ago there were over 5,000 players on TQ as per eve-offline.net

Kanati Agiusdi
Posted - 2011.07.05 13:32:00 - [253]
 

*sigh*
Another day of play, is not today.
Whatcha gonna do...I am sure they are feeding the server gerbils and all.
All I (we in fact) ask for is a little info on the subject of non functionality of the service that we pay for.
OR, of course, for that very service to work.

lol I write this like someone over there in the Iceland is going to read it!

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ... whew!

Wallis Jenkins
Gallente
masters of wealth
Stainless.
Posted - 2011.07.05 13:33:00 - [254]
 

Well, at least I know it's not my PC that's the troublegiver..Smile

Skyreth
Revelation of Wrath
Posted - 2011.07.05 13:34:00 - [255]
 

Originally by: Anaise d'Flaumond
A hotfix deployed during todays downtime is being reverted, as it is causing some people to be unable to log in to the server. We expect to return to service at 14:00 UTC.

There we go :D Only 30 mins to go chaps!

CCP: We're going to release a hotfix that gives you loads of "Bonus Content", Enjoy! ugh

Eh, still, maybe they'll get it right next time....Who am I kidding Neutral

Gorakal
Posted - 2011.07.05 13:34:00 - [256]
 

Just tried again. Apparently some hotfix they added to patch has caused this, and is being removed.Possibly back on at 14:00
SNAFU

Captaindanger
Posted - 2011.07.05 13:34:00 - [257]
 

Can't log in. Status unknown, no auto patch And no info.Crying or Very sadCrying or Very sad
live in the uk

Traeste Aireth
Posted - 2011.07.05 13:34:00 - [258]
 

Server: Tranquility
Status: UNKNOWN

http://eve-offline.net/ -> Tranquility; ok (4,035 players)

Woot!

And autopatcher is not working...

Ion Udan
Posted - 2011.07.05 13:34:00 - [259]
 

Quote:
A hotfix deployed during todays downtime is being reverted, as it is causing some people to be unable to log in to the server. We expect to return to service at 14:00 UTC.


LOL "some users" ... let's see if it'll be fixed at 14:00 UTC

Shahni Munba
Posted - 2011.07.05 13:35:00 - [260]
 

Originally by: Anaise d'Flaumond
There we go :D Only 30 mins to go chaps!


ok multiply by CCP (30 * CCP = 150 minutes)

Lister829
Gallente
Black Sheep Crew
Posted - 2011.07.05 13:37:00 - [261]
 

I was right. eve-offline.net shows "Tranquility; Server is down"
My client that would not connect shows "STATUS: UNKNOWN"

I guess Iceland was listening to us and said "If everyone cannot connect, then no one should connect until we can get everyone to connect."

Now let's see how long till they fix all the issues.

Originally by: Lister829
I wonder if they are taking TQ down now.
http://eve-offline.net/ shows:
Tranquility; ok (4,475 players)

30 minutes ago there were over 5,000 players on TQ as per eve-offline.net

Foxtrot Ozcar
Posted - 2011.07.05 13:37:00 - [262]
 

Originally by: Shahni Munba
Originally by: Anaise d'Flaumond
There we go :D Only 30 mins to go chaps!


ok multiply by CCP (30 * CCP = 150 minutes)



150 minutes - LULULULULULULUL - This is CCP we are talking about, think in terms of geological time..........Confused

Geksz
Minmatar
Posted - 2011.07.05 13:38:00 - [263]
 

Posting it here too from incarna issues thread 1.0:
Originally by: mccrowny
having selected any object in overview window, and changing the clientwindow by pressing <alt><tab> i "view" the selected object because of the alt key pressed!
same issue with all other modifier keys...
when having selected any object in overview window, and starting to select multiple items in cargo-window by using <ctrl> key the selected object gets targeted...
is this supposed to behave in that manner?
does anyone else have this "problem"? i think it is not really helpful...

thanks,
mccrowny


Same problem here! PC client.
This is still an issue!

Lennon Church
Posted - 2011.07.05 13:38:00 - [264]
 

Edited by: Lennon Church on 05/07/2011 13:39:32
Originally by: Lister829
Edited by: Lister829 on 05/07/2011 13:26:36
EvE client VERSION: 7.10.273475
SERVER: TRANQUILITY
STATUS: UNKNOWN
Windows 7 Pro 64 bit
ISP: AT&T DSL - Southeast USA

No patch was auto-downloaded.

Ran Generic Patcher evepremiumpatch273475.exe - "Patch was successfully installed" - same STATUS: UNKNOWN


Ran C:\Program Files (x86)\CCP\EVE\repair.exe - nothing was downloaded ; "The EVE Online client was succsessfully repaired" - same STATUS: UNKNOWN

Here I sit
all broken-hearted
Came to $#!+
but only farted!!!


M8 you forgot to write your credit cart number and pin..)))Very Happy

Lister829
Gallente
Black Sheep Crew
Posted - 2011.07.05 13:41:00 - [265]
 

1111-5555-9012-3456
PIN 666

:-)

Originally by: Lennon Church
Edited by: Lennon Church on 05/07/2011 13:39:32
Originally by: Lister829
Edited by: Lister829 on 05/07/2011 13:26:36
EvE client VERSION: 7.10.273475
SERVER: TRANQUILITY
STATUS: UNKNOWN
Windows 7 Pro 64 bit
ISP: AT&T DSL - Southeast USA

No patch was auto-downloaded.

Ran Generic Patcher evepremiumpatch273475.exe - "Patch was successfully installed" - same STATUS: UNKNOWN


Ran C:\Program Files (x86)\CCP\EVE\repair.exe - nothing was downloaded ; "The EVE Online client was succsessfully repaired" - same STATUS: UNKNOWN

Here I sit
all broken-hearted
Came to $#!+
but only farted!!!


M8 you forgot to write your credit cart number and pin..)))Very Happy

Geksz
Minmatar
Posted - 2011.07.05 13:42:00 - [266]
 

Also, i don't know if anyone noticed this, but if u try to sell an item just to see how much will u get by selling it and then try to sell another without closing the first one's popup sell window, or without selling it, the first item gets locked, and every time u want to move it it will say "u can't do that becouse the item is being sold".

A relog solves the problem, but it is very annoying.

Lennon Church
Posted - 2011.07.05 13:44:00 - [267]
 

Originally by: Lister829
1111-5555-9012-3456
PIN 666

:-)

Originally by: Lennon Church
Edited by: Lennon Church on 05/07/2011 13:39:32
Originally by: Lister829
Edited by: Lister829 on 05/07/2011 13:26:36
EvE client VERSION: 7.10.273475
SERVER: TRANQUILITY
STATUS: UNKNOWN
Windows 7 Pro 64 bit
ISP: AT&T DSL - Southeast USA

No patch was auto-downloaded.

Ran Generic Patcher evepremiumpatch273475.exe - "Patch was successfully installed" - same STATUS: UNKNOWN


Ran C:\Program Files (x86)\CCP\EVE\repair.exe - nothing was downloaded ; "The EVE Online client was succsessfully repaired" - same STATUS: UNKNOWN

Here I sit
all broken-hearted
Came to $#!+
but only farted!!!


M8 you forgot to write your credit cart number and pin..)))Very Happy



Lol thx champVery Happy

Fred Munro
Gallente
Silicis Luguolo
Posted - 2011.07.05 13:46:00 - [268]
 

Another botched incarna update... will wonders never cease?

...

Unie Soleil
Posted - 2011.07.05 13:56:00 - [269]
 

Location: Southampton, UK
Time: 14:52 GMT 0

"Unable To Connect To 87.237.38.200 On Port 26000"

Been like this since approx 12:30

ping and traceroute return all ok.

Anyone else with this problem, or know of an ETA for uptime?

Wallis Jenkins
Gallente
masters of wealth
Stainless.
Posted - 2011.07.05 13:58:00 - [270]
 

Originally by: Unie Soleil
Location: Southampton, UK
Time: 14:52 GMT 0

"Unable To Connect To 87.237.38.200 On Port 26000"

Been like this since approx 12:30

ping and traceroute return all ok.

Anyone else with this problem, or know of an ETA for uptime?


It's ok waiting untill 14.oo UTC


Pages: first : previous : ... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 : last (13)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only