open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incarna 1.0.1 Issues thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... : last (13)

Author Topic

zoni Ishikela
Posted - 2011.07.05 11:01:00 - [211]
 

- on occasion, mining drones don't follow orders - I have usually one or two out of five that just orbit the ship and don't follow the others when the entire group of drones is told "mine repeatedly" on a valid target. It takes a few repeat commands for them to start mining - I've checked that the drones are not damaged (took them out, did a repair command, verified no damage, put them back in drone bay). This happens on two different accounts, two different ships, two different computers. I haven't seen that happen for combat drones, only mining drones, although it could be a coincidence.
- warp effect is still a random thing, is now back more frequently with this patch, yet still stops in the middle of a warp while still warping
- not sure if this is patch specific, but my S and D shortcut keys for "warp to zero" and "jump/dock" really lag and have to be hit multiple times before registering (that is with the focus on the correct window). That didn't happen to me before as frequently. It's a problem in tight spots when I need to warp or jump fast.
- ship frequently doesn't dock automatically when selecting "dock to station" from a jump point (as in, jump through a gate, select station and click on "dock"). The ship warps to zero, and sometimes just sits there until I have to issue the dock command again. I'd say it happens 1/4 of the time on my two clients and is quite random. I can wait several minutes and still no docking so it's not lag, as hitting the dock command again docks me immediately.

Windows 7 x64
ATI 5870 (PC1) / Nvidia 420 (PC2)
QX9650 @4GHz / CoreI7 @2.8GHz

Salpun
Gallente
Paramount Commerce
Posted - 2011.07.05 12:16:00 - [212]
 

Getting status unknown after Client patch 3 was supost to deploy and no client patch did it get rolled back? Doing a computer restart to see if that sorts it out.

Shahni Munba
Posted - 2011.07.05 12:21:00 - [213]
 

Edited by: Shahni Munba on 05/07/2011 12:41:43
Same issue here. Status unknown. Reboot doesn't fix the issue, EVEmon states that tranquility is online with over 3000 pilots.

OS: Windows XP
Location: Europe

Removing the previous patch also doesn't solve this.

Quote:
Tracing route to 200.38.237.87.rev.ccp.cc [87.237.38.200]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 39 ms 41 ms 39 ms ip1-0-xx-xx.adsl2.static.versatel.nl [xx.xx.0.1]
3 44 ms 42 ms 44 ms ge-0-0-0-1335.ncr01ht.versatel.net [212.53.16.185]
4 46 ms 45 ms 46 ms xe-0-0-0-614.br04sara.versatel.net [212.53.18.98]
5 47 ms 47 ms 48 ms ams-core-1.tengige0-11-0-1.tele2.net [130.244.21.117]
6 * * 125 ms ams13-core-1.port-channel1.tele2.net [130.244.52.122]
7 46 ms 46 ms 46 ms Te-3-2.car2.Amsterdam1.Level3.net [4.68.110.133]
8 46 ms 44 ms 44 ms ae-34-52.ebr2.Amsterdam1.Level3.net [4.69.139.161]
9 54 ms 53 ms 53 ms ae-46-46.ebr2.London1.Level3.net [4.69.143.74]
10 63 ms 72 ms 122 ms ae-25-52.car5.London1.Level3.net [4.69.139.102]
11 53 ms 54 ms 55 ms PACKET-EXCH.car5.London1.Level3.net [212.187.160.62]
12 53 ms 53 ms 54 ms 248.36.237.87.rev.ccp.cc [87.237.36.248]
13 55 ms 54 ms 56 ms 200.38.237.87.rev.ccp.cc [87.237.38.200]

Trace complete.


It seems all three of us that have posted here live in Europe.


Edit: Trace added

Assaj Ventress
Posted - 2011.07.05 12:22:00 - [214]
 

Edited by: Assaj Ventress on 05/07/2011 12:24:51
Originally by: Salpun
Getting status unknown after Client patch 3 was supost to deploy and no client patch did it get rolled back? Doing a computer restart to see if that sorts it out.

Same here. I can see the server online in http://games.chruker.dk/eve_online/server_status.php and I can succesfully ping it by IP, but my client shows Status: unknown and would not connect

Here is the trace, it goes well
Quote:

Target Name: 200.38.237.87.rev.ccp.cc
IP: 87.237.38.200
Date/Time: 05.07.2011 15:23:36 to 05.07.2011 15:23:45

1 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms gw-v510-43-254.freenet.com.ua [78.159.43.254]
2 0 ms 0 ms 1 ms 0 ms 0 ms 0 ms 1 ms 0 ms 0 ms 0 ms 94.76.104.129.freenet.com.ua [94.76.104.129]
3 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 94.76.105.105.freenet.com.ua [94.76.105.105]
4 0 ms 1 ms 0 ms 0 ms 0 ms 0 ms 1 ms 0 ms 1 ms 11 ms freenet4.br01-kiev-vlan2911.top.net.ua [77.88.200.73]
5 0 ms 0 ms 0 ms 1 ms 0 ms 1 ms 0 ms 1 ms 0 ms 0 ms ae3-219.RT.NTL.KIV.UA.retn.net [87.245.247.181]
6 39 ms 40 ms 39 ms 40 ms 41 ms 39 ms 39 ms 40 ms 39 ms 40 ms ae0-5.RT.TC2.AMS.NL.retn.net [87.245.233.78]
7 41 ms 41 ms 41 ms 41 ms 41 ms 41 ms 41 ms 41 ms 41 ms 41 ms er1.ams1.nl.above.net [195.69.144.122]
8 40 ms 40 ms 41 ms 40 ms 40 ms 40 ms 40 ms 40 ms 40 ms 40 ms ge-3-3-0.mpr1.ams1.nl.above.net [64.125.25.13]
9 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 82 ms 113 ms so-1-3-0.mpr1.lhr3.uk.above.net [64.125.28.197]
10 55 ms 57 ms 55 ms 60 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 213-152.240-250.PXu259.above.net [213.152.240.250]
11 55 ms 58 ms 55 ms 56 ms 55 ms 56 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 248.36.237.87.rev.ccp.cc [87.237.36.248]
12 55 ms 58 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 55 ms 200.38.237.87.rev.ccp.cc [87.237.38.200]

Ping statistics for 200.38.237.87.rev.ccp.cc
Packets: Sent = 10, Received = 10, Lost = 0 (0,0%)
Round Trip Times: Minimum = 55ms, Maximum = 58ms, Average = 55ms


Xyolon
Posted - 2011.07.05 12:30:00 - [215]
 

Edited by: Xyolon on 05/07/2011 12:39:59
Just to add that I have the same issue.
http://eve-offline.net/ shows that Tranquility is online with more and more players but I don't get the client update + the server status is unknown.
Location: Hungary.

OS: Windows 7 64bit

Kain Rehel
Gallente
Oberon Incorporated
Morsus Mihi
Posted - 2011.07.05 12:38:00 - [216]
 

Edited by: Kain Rehel on 05/07/2011 12:42:49
not working for me either, i get unknown and no patch pops up. Windows 7 PC, from canada.

fred 4761
Posted - 2011.07.05 12:40:00 - [217]
 

Edited by: fred 4761 on 05/07/2011 12:41:25
same issue here

win7 and from Australia so it isn't just a euro thing. I've also got friends logged in atm too

Gorakal
Posted - 2011.07.05 12:41:00 - [218]
 

Edited by: Gorakal on 05/07/2011 12:41:56
Same problem. Unknown status. No patch available. Mac client.
Australia as well.

Foxtrot Ozcar
Posted - 2011.07.05 12:41:00 - [219]
 

To also confirm I cannot login either - Eve-offline indicates over 5000 people online, i have status unknown. Have also had same problem trying with sisi over last 2 days.

Come on CCP, Please sort it out.

Korben Steel
Caldari
Posted - 2011.07.05 12:43:00 - [220]
 

same issue here, no patch popup, server status unknown ugh

Tyla Bastido
Posted - 2011.07.05 12:43:00 - [221]
 

AUTOPATCH DONT WORK

CZECH

Kallua
Posted - 2011.07.05 12:45:00 - [222]
 

Same thing here, status unnown, no update message. I'm from Russia.

Lofty01
Minmatar
ASGARD HEAVY INDUSTRIES
Posted - 2011.07.05 12:45:00 - [223]
 

no autopatch here aswell...Evil or Very Mad


with love from germany

Kanati Agiusdi
Posted - 2011.07.05 12:51:00 - [224]
 

No autopatch, no info, no Eve

Booooo....Booooooo!!!!!

Ion Udan
Posted - 2011.07.05 12:57:00 - [225]
 

Same here ... no autopatch, TQ Status unknown.
Yet apparently a very select group of 5000+ people is on the server having fun and playing ...

UX2765
Posted - 2011.07.05 12:57:00 - [226]
 

CCP, Can you please acknowledge that there is a problem with today's patch. I run two accounts and have done for last three years. Im seriously starting to think about cancelling my subscriptions, based on the recent performance. But hey, I guess you dont really care judging by recent events.


Shahni Munba
Posted - 2011.07.05 13:01:00 - [227]
 

Originally by: Ion Udan
Same here ... no autopatch, TQ Status unknown.
Yet apparently a very select group of 5000+ people is on the server having fun and playing ...


I'm sure they have already noticed and are working on the issue.

Quote:
CCP, Can you please acknowledge that there is a problem with today's patch. I run two accounts and have done for last three years. Im seriously starting to think about cancelling my subscriptions, based on the recent performance. But hey, I guess you dont really care judging by recent events.


But yes, some kind of acknowledgement would be much appreciated.

Mi Sing
Caldari
Crusaders Transcendancy
Posted - 2011.07.05 13:03:00 - [228]
 

Getting status unknown on TQ as well. Afghanistan, but internet routed through Italy.

Slappy McPewpew
Posted - 2011.07.05 13:06:00 - [229]
 

anyone have the manual link for PC ??

Shahni Munba
Posted - 2011.07.05 13:07:00 - [230]
 

Originally by: Slappy McPewpew
anyone have the manual link for PC ??


won't work, you need a connection which you probably don't have. Patching manually won't provide that :)

Kanati Agiusdi
Posted - 2011.07.05 13:08:00 - [231]
 

Another day Eveless....what the frig...volcano...programmers strike...ineptitude...?
You have the groovy little info bar on the load page, use it give us the INFO - say something like " We are currently experienceing technical difficulties" or something.Anything.

Mmmkay?

Mr Sado
Minmatar
Clan Wolf
True Reign
Posted - 2011.07.05 13:10:00 - [232]
 

Same problem here, shows "Tranquility" Server status: Unknown.... no notification of patch, manual download does not fix the problem, please fix this ccp, huge amount of users that i know have the same problem.

Slappy McPewpew
Posted - 2011.07.05 13:10:00 - [233]
 

Originally by: Ion Udan
Same here ... no autopatch, TQ Status unknown.
Yet apparently a very select group of 5000+ people is on the server having fun and playing ...



Prob so big alliance taking advantage to take some space for themselves lol

Shahni Munba
Posted - 2011.07.05 13:10:00 - [234]
 

Originally by: Kanati Agiusdi
Another day Eveless....what the frig...volcano...programmers strike...ineptitude...?
You have the groovy little info bar on the load page, use it give us the INFO - say something like " We are currently experienceing technical difficulties" or something.Anything.

Mmmkay?


Haha and with you having no connection to TQ, how would you suggest they get that message onto your screen? :P

Erelaszun
No Right Choice
Posted - 2011.07.05 13:13:00 - [235]
 

Originally by: Shahni Munba
Originally by: Kanati Agiusdi
Another day Eveless....what the frig...volcano...programmers strike...ineptitude...?
You have the groovy little info bar on the load page, use it give us the INFO - say something like " We are currently experienceing technical difficulties" or something.Anything.

Mmmkay?


Haha and with you having no connection to TQ, how would you suggest they get that message onto your screen? :P


Jesus Christ you don't read. Many of us, myself included, have a perfect ping and traceroute to the server. But we are still having this problem... maybe reading all the posts on the page FIRST before making a statement.

Trolls will Troll ugh

Kanati Agiusdi
Posted - 2011.07.05 13:14:00 - [236]
 

Cast a reveal info spell of course!

jeezums...

Ion Udan
Posted - 2011.07.05 13:15:00 - [237]
 

Originally by: Shahni Munba
Originally by: Kanati Agiusdi
Another day Eveless....what the frig...volcano...programmers strike...ineptitude...?
You have the groovy little info bar on the load page, use it give us the INFO - say something like " We are currently experienceing technical difficulties" or something.Anything.

Mmmkay?


Haha and with you having no connection to TQ, how would you suggest they get that message onto your screen? :P


Well.. you know with the announcements being made through some sort of http connection and not through the actual TQ server they should be able to display something ... you may have noticed them doing that during other patches before.

Shahni Munba
Posted - 2011.07.05 13:15:00 - [238]
 

Originally by: Erelaszun
Originally by: Shahni Munba
Originally by: Kanati Agiusdi
Another day Eveless....what the frig...volcano...programmers strike...ineptitude...?
You have the groovy little info bar on the load page, use it give us the INFO - say something like " We are currently experienceing technical difficulties" or something.Anything.

Mmmkay?


Haha and with you having no connection to TQ, how would you suggest they get that message onto your screen? :P


Jesus Christ you don't read. Many of us, myself included, have a perfect ping and traceroute to the server. But we are still having this problem... maybe reading all the posts on the page FIRST before making a statement.

Trolls will Troll ugh


I have the same, posted my trace. However somehow there's no connection possible from the client to TQ: Hence no info message. Derp

Skyreth
Revelation of Wrath
Posted - 2011.07.05 13:16:00 - [239]
 

Edited by: Skyreth on 05/07/2011 13:22:57
Originally by: Kanati Agiusdi
Another day Eveless....what the frig...volcano...programmers strike...ineptitude...?
You have the groovy little info bar on the load page, use it give us the INFO - say something like " We are currently experienceing technical difficulties" or something.Anything.

Mmmkay?

Too easy. You seem to forget this is CCP.

3 days from now we will see a forum post/blog about an unexplained issue or somesuch that caused all this. Thats just how they be rollin Razz

EDIT: Hey, anyone remember the whole deal about CCP working on their communication skills after that emergency CSM meeting?...hehe, didn't take long for that to fall through Laughing

Erelaszun
No Right Choice
Posted - 2011.07.05 13:23:00 - [240]
 

Originally by: Shahni Munba
Originally by: Erelaszun
Originally by: Shahni Munba
Originally by: Kanati Agiusdi
Another day Eveless....what the frig...volcano...programmers strike...ineptitude...?
You have the groovy little info bar on the load page, use it give us the INFO - say something like " We are currently experienceing technical difficulties" or something.Anything.

Mmmkay?


Haha and with you having no connection to TQ, how would you suggest they get that message onto your screen? :P


Jesus Christ you don't read. Many of us, myself included, have a perfect ping and traceroute to the server. But we are still having this problem... maybe reading all the posts on the page FIRST before making a statement.

Trolls will Troll ugh


I have the same, posted my trace. However somehow there's no connection possible from the client to TQ: Hence no info message. Derp


Herp... your wonderful comment:
Originally by: Shahni Munba
Haha and with you having no connection to TQ, how would you suggest they get that message onto your screen? :P


If you are having the same problem, then you know its on CCP's end, not OURS.
So, to answer that comment, I suggest CCP use every form of media they have at their fingertips (Forums, twitter, etc) to post SOMETHING so we are not just sitting here wondering WTF is going on. Enjoy your DERP way of thinking.


Pages: first : previous : ... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... : last (13)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only