open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incarna 1.0.1 Issues thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... : last (13)

Author Topic

Mark Duquesne
Posted - 2011.06.30 14:40:00 - [151]
 

Originally by: Napfelz
Edited by: Napfelz on 30/06/2011 14:09:46
Originally by: Xylorn Hasher
Cannot move my avatar after docking to station. WASD controls doesn't work.
Relog fixes that problem until next docking to station.

Before new patch all was fine. Cache is cleared.

Incarna needs optimisation My GPU (Asus Geeforce GTX 470) temperature goes up to 92 Celsius degrees more in Crysis 2 on full details for example. IT's NOT ACCEPTABLE IT'S STATIC SCENE FOR GOD's SAKE!!!!


I've that problem too.
If docked on station and Captains Quarters is activ my EVGA GeForce GTX 470 runs up to 90C ... I'm so worry about that my Card get's damaged, that i turnd Captains Quarters off (I lost a 650 GTX 8800 on crysis because the fan control manages the fan speed wrong so the card burned Evil or Very Mad) ... Now i have to buy an water cooling unit to cool down my GPU and CPU (CPU goes up to Emergency shutdown temp wenn CQ is loaded... (95C on a Q9950)) That whould coast round about 300. No other highend based game needs so much hardware power. And that is REALY NOT ACCEPTABLE!!!Evil or Very MadEvil or Very Mad

Edith:
My System:
Win 7 Ultimate 64 Bit
Core2Quad Q9950 @ 2,83 GHz
EVGA GeForce GTX 470
4GB DDR2 800MHz
2x Samsung HDD 1,5 TB / 500 GB
1x Maxtor HDD 320 GB



How do you turn off Captain's Quarters? It was entertaining for a few minutes, but now is just a time sink when I'm trying to get in and out of a station.

Slyzor Pwnz
Posted - 2011.06.30 14:52:00 - [152]
 

Theres an option on your graphics settings on the right side called Load Station Environment (german: Stationsumgebung Laden)uncheck this and the CQ is disabled

NORT
Minmatar
Exodus Defence Systems inc
Posted - 2011.06.30 15:27:00 - [153]
 

Yeah I got an issue, NeX is still there! I thought that the CSM was sorting you bastards out!

Lucia Ferragano
Posted - 2011.06.30 17:41:00 - [154]
 

Edited by: Lucia Ferragano on 30/06/2011 17:40:53
Drone ship issue NOT solved. I am now on my THIRD lucky save of a HEAVILY overtanked Rattlesnake. That setup can do level 5 missions, it SHOULD NOT DIE on a basic level 4. Killing a easy battleship should not take ages, my drone dps is as gimped as my tank. I cannot play with my ship, it is UNACCEPTABLE. PC client.

I hope you people plan on giving free play time to atone for your failed delivery of this "expansion". If you ever plan on a new buggy expansion, well don't, offer an opt-out.... or third option, don't.
Putting AGAIN the client to rest until next bug patch.

Bellasarius Baxter
Caldari
Zilog Enterprises
Posted - 2011.06.30 17:47:00 - [155]
 

I could be wrong, but maybe someone can confirm this:

I did a mission against Guristas, in my usual mission ship, Drake with maxed skills.
After the latest patch(es?) I am having problems killing battleships. I am using way more ammo than usual.

Can somebody please confirm, if they are observing the same thing ?

Thanks.

oolk
Caldari
Caldari Provisions
Posted - 2011.06.30 18:17:00 - [156]
 

Originally by: Scandal Caulker
Bit of a strange one but when anyone else does deadspace complexes are you noticing that commander ships don't spawn wrecks when you kill them?? You know the ones that can sometimes offer t2 salvage/faction loots?


They spawn wrecks,but not named as such and with T1 loot (like a normal spawn)

oolk
Caldari
Caldari Provisions
Posted - 2011.06.30 18:19:00 - [157]
 

Originally by: Bellasarius Baxter
I could be wrong, but maybe someone can confirm this:

I did a mission against Guristas, in my usual mission ship, Drake with maxed skills.
After the latest patch(es?) I am having problems killing battleships. I am using way more ammo than usual.

Can somebody please confirm, if they are observing the same thing ?

Thanks.


Confirming that on certainr ats,it take sme 1 more volley than prior to patch,same ship,same skills.

Narisa Bithon
Caldari
The Motley Crew Reborn
Posted - 2011.06.30 20:13:00 - [158]
 

since today's mini patch the speed is always displayed as 0.0ms even though i am moving


Duvida
Gallente
The Scope
Posted - 2011.06.30 20:29:00 - [159]
 

Originally by: Slyzor Pwnz
Theres an option on your graphics settings on the right side called Load Station Environment (german: Stationsumgebung Laden)uncheck this and the CQ is disabled


Bumping this for its conciseness and clarity. If you see your GPU temperature rising (or notice extreme slowdown) when running CQ, change this setting as quickly as you can. BSoD because of maxxed hardware isn't a good thing.

Bullyboutya
Minmatar
Taxxon Industrial Enterprises
Posted - 2011.06.30 21:51:00 - [160]
 

Originally by: Backtosh Redclaw
Getting alot of flashing as the client starts up, also having an issue where the client stops responding completely for 3-6 seconds at every jump.



(PC)I'm having the same issue black screen after every jump and stays in black screen until i hit control alt delete. Then game is running really bad when i try to open a browser while in game freezes, and not responding. I'm not a tech person. What I can say is my Dell Inspiron lapbtop was running fine before this patch.

Now I can't play and have no clue what to due

Fred Munro
Gallente
Silicis Luguolo
Posted - 2011.06.30 22:16:00 - [161]
 

Client and system Info
1.0.2 Client and Client update(s)
Windows 7 (SP1)
Dual EVGA GTX 470's

Client Settings
Resource Cache: On
HDR: On
Depth Effects: On
Station Environment: OFF
AA, PP, Shader, Textures, LOD & Shadows: High
Interior Effects: LOW

STILL NO WARP EFFECT. Evil or Very Mad

Also Interior Effects NEEDS an OFF setting for the many who have the Interior Disabled, why have the client try to load the relevant resources if they are not needed.

Can I have my warp effect back, without turning eye candy off please?

Sarina Berghil
Minmatar
New Zion Judge Advocate
Yulai Federation
Posted - 2011.06.30 22:28:00 - [162]
 

The autopatcher fails on most patches on my 64-bit Windows 7 system. It's probably something completely trivial, but impossible to tell without descriptive error messages.

Please add error messages to the patcher.

Refer to bug report 107725 for futher details.

Ranka Mei
Caldari
Posted - 2011.07.01 00:10:00 - [163]
 

Originally by: oolk
Originally by: Bellasarius Baxter
I could be wrong, but maybe someone can confirm this:

I did a mission against Guristas, in my usual mission ship, Drake with maxed skills.
After the latest patch(es?) I am having problems killing battleships. I am using way more ammo than usual.

Can somebody please confirm, if they are observing the same thing ?

Thanks.


Confirming that on certainr ats,it take sme 1 more volley than prior to patch,same ship,same skills.

Probably they made the killing a little harder when they nerfed their jamming. Live with it.

Ste'ven Sch'orik
Gallente
Posted - 2011.07.01 01:33:00 - [164]
 

Originally by: Ranka Mei
Originally by: oolk
Originally by: Bellasarius Baxter
I could be wrong, but maybe someone can confirm this:

I did a mission against Guristas, in my usual mission ship, Drake with maxed skills.
After the latest patch(es?) I am having problems killing battleships. I am using way more ammo than usual.

Can somebody please confirm, if they are observing the same thing ?

Thanks.


Confirming that on certainr ats,it take sme 1 more volley than prior to patch,same ship,same skills.

Probably they made the killing a little harder when they nerfed their jamming. Live with it.


This thread is for reporting issues not for trolling so go away or I will report you for repeated trolling Ranka Mei.

Ranka Mei
Caldari
Posted - 2011.07.01 02:39:00 - [165]
 

Originally by: Ste'ven Sch'orik
Originally by: Ranka Mei
Originally by: oolk
Originally by: Bellasarius Baxter
I could be wrong, but maybe someone can confirm this:

I did a mission against Guristas, in my usual mission ship, Drake with maxed skills.
After the latest patch(es?) I am having problems killing battleships. I am using way more ammo than usual.

Can somebody please confirm, if they are observing the same thing ?

Thanks.


Confirming that on certainr ats,it take sme 1 more volley than prior to patch,same ship,same skills.

Probably they made the killing a little harder when they nerfed their jamming. Live with it.

This thread is for reporting issues not for trolling so go away or I will report you for repeated trolling Ranka Mei.


I lol'ed. Yes, mate, this thread is for reporting real issues: not for whining how it takes 1 volley more to kill Guristas.

Kerr Shanar
Posted - 2011.07.01 02:43:00 - [166]
 

Originally by: Zanaara Va'Kur
Mac user.

Patch failed on localizations that I don't use (sample errors below). Patch files on website also fail. Downloading full client now at an extremely slow rate (I guess others are having to do the same).
Examining File : /Contents/Resources/Czech.lproj/Localizable.strings -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Resources/Czech.lproj/MainMenu.nib/designable.nib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Resources/Czech.lproj/MainMenu.nib/keyedobjects.nib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Resources/Danish.lproj/Localizable.strings -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Resources/Danish.lproj/MainMenu.nib/designable.nib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Resources/Danish.lproj/MainMenu.nib/keyedobjects.nib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Resources/Dutch.lproj/Localizable.strings -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Resources/Dutch.lproj/MainMenu.nib/designable.nib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Resources/Dutch.lproj/MainMenu.nib/keyedobjects.nib -> SHA1 Error



EPIC FAIL CCP! I hope you plan on reimbursing skill points for downtime.


Same here, and since my download allowance is only 12G for a month at a cost of $89/mth and that's the highest plan on offer in my area, I guess I'm SOL. If I download the client again I have no data allowance to play the game anyway.

It's unacceptable to claim to support Mac but in fact when anything goes wrong simply tell people to re-download 6G of data and try again.

Anyway, that's my lot, I can't keep doing this every time there's a patch. Sadly, after 6 years I must therefore bid Eve a good day.

Ytamii Arval
Minmatar
Native Freshfood
Posted - 2011.07.01 02:47:00 - [167]
 

Did remember to clear the cache after the latest patch was applied.

ATI flicker: unchanged.

Skills not being applied to ships: unchanged (most strongly obvious to me in the puny dmg of Heavy Assault Missiles, and in the lack of shield resists).

AMD Athlon II X2 220 Processor 2.8 GHz
4.00 GB RAM
Vista SP2 32-bit
Radeon 3000 256 MB

Samy Bouverey
Posted - 2011.07.01 03:52:00 - [168]
 

Edited by: Samy Bouverey on 01/07/2011 04:03:37
I'm PC user, and my avatar keep getting Black skinned when getting into captain's HQ. I tested using any graphical option from LOW to High quality.Neutral

And usually happens to not load my avatar when entering HQ so it doesn't show up on screem, like if it was a ghost.Neutral

Thanks

PC specs:
Windows 7 64bits
Intel Core i7 960 @ 2.80GHz
Nvidia Ge-Force 9600GT
4Gb RAM
2Tb HD

Internet speed:
Broadband 8Gb connection

Skahd Hii
Posted - 2011.07.01 05:00:00 - [169]
 

The character sheet shows that my total skillpoint count has not increased in the last week, despite having constantly trained skills over the period.

Queen Mira
Posted - 2011.07.01 11:30:00 - [170]
 

Before this failure of an 'expansion' my system ran pretty good w/o any problems. Now I can't even get to the log-in screen...BLUE SCREEN OF DEATH!! CCP help us or DIE!

Gaius Marius Audene
Gallente
Galactic Mining and Salvage
Fade 2 Black
Posted - 2011.07.01 11:40:00 - [171]
 

Originally by: 34 DD
Edited by: 34 DD on 28/06/2011 16:36:48
Edited by: 34 DD on 28/06/2011 16:36:33
JUST DOWNLOADED LATEST PATCH MY CQ HAS GONE WORSE I HAVE MORE BLACK DOTS THEN BEFORE I CANT ACCESS SHIP IN CQ OR CHECK WHAT`S IN CARGO HOLD. UNDOCKING FROM STATION I END UP WITH A BLACK SCREEN FOR 2 -3 SECONDS AND DOES THE SAME WHEN CHANGING SYSTEMS . I STILL HAVE NO SOUND FROM MINING LASERS EXCEPT WHEN THEY START A NEW CYCLE HOPE THE BUGS ARE SORTED IN NXT PATCH Rolling EyesRolling EyesughughRolling EyesRolling Eyes

win 7 64 bit
triple core amd proceesor
nvidia gfx 2 gb
6 gb ram


PC 3.2GHz Quad core
Win 7 64 bit
8G ram
ATI 5700 series 1G (I know)

Exact same issues as to OP.

+1

Sconitta
Caldari
Spricer
Raiden.
Posted - 2011.07.01 11:59:00 - [172]
 

Originally by: Xylorn Hasher
Cannot move my avatar after docking to station. WASD controls doesn't work.
Relog fixes that problem until next docking to station.

Before new patch all was fine. Cache is cleared.

Incarna needs optimisation My GPU (Asus Geeforce GTX 470) temperature goes up to 92 Celsius degrees more in Crysis 2 on full details for example. IT's NOT ACCEPTABLE IT'S STATIC SCENE FOR GOD's SAKE!!!!




confirmed no longer can i run more than 1 account with cpu going cracked

Ulster Fry
Posted - 2011.07.01 12:03:00 - [173]
 

Cq has ruined this game ffs, pat on the back ccp

falcon216
Posted - 2011.07.01 12:30:00 - [174]
 

Eve Online: Incarna 1.0.2 PC Client

So far the only issue i have seen is that the Maller on login is not moving anymore, stuck right about where it comes out of warp and just sits there.

Imryn Xaran
Caldari
Coherent Light Enterprises
Posted - 2011.07.01 13:13:00 - [175]
 

Originally by: Ranka Mei
Originally by: oolk
Originally by: Bellasarius Baxter
I could be wrong, but maybe someone can confirm this:

I did a mission against Guristas, in my usual mission ship, Drake with maxed skills.
After the latest patch(es?) I am having problems killing battleships. I am using way more ammo than usual.

Can somebody please confirm, if they are observing the same thing ?

Thanks.


Confirming that on certainr ats,it take sme 1 more volley than prior to patch,same ship,same skills.

Probably they made the killing a little harder when they nerfed their jamming. Live with it.


No. I think the way they nerfed the excessive jamming was to swap out most of the jammimg rats with non jamming (but tougher) rats. I'm seeing a lot more Pith Destroyers than before the patch.

Aeraz Sochima
Posted - 2011.07.01 13:34:00 - [176]
 

Right clicking a stack and selecting SELL no longer allows you just press Return to complete the sale. You have to move and click on the sell button directly even though it is highlighted.

This occurred with the second last Incursions patch and was fixed in the final Incursions release. Returned with Incarna, but I haven't seen it mentioned amongst the other chatter.

Ranka Mei
Caldari
Posted - 2011.07.01 14:06:00 - [177]
 

Originally by: Imryn Xaran
Originally by: Ranka Mei
Originally by: oolk
Originally by: Bellasarius Baxter
I could be wrong, but maybe someone can confirm this:

I did a mission against Guristas, in my usual mission ship, Drake with maxed skills.
After the latest patch(es?) I am having problems killing battleships. I am using way more ammo than usual.

Can somebody please confirm, if they are observing the same thing ?

Thanks.


Confirming that on certainr ats,it take sme 1 more volley than prior to patch,same ship,same skills.

Probably they made the killing a little harder when they nerfed their jamming. Live with it.

No. I think the way they nerfed the excessive jamming was to swap out most of the jammimg rats with non jamming (but tougher) rats. I'm seeing a lot more Pith Destroyers than before the patch.

To tell you the truth, I hadn't even noticed anything different. Did Worlds Collide lv 4 (Guristas/Serpentis) only yesterday, and can't say it felt harder than usual.

It does stand to reason, though, that the Guristas jamming nerf would not simply be a freebie. So, if they made it harder (either by making them harder to kill, or have more of them), then that's only fair, really.

SirHarryPierce
Posted - 2011.07.01 14:23:00 - [178]
 

Why do we see the HUD sometimes when docking with the MAP (F10) opened?

Zhaeon Phaerenia
Posted - 2011.07.01 14:53:00 - [179]
 

(PC) EVE crashing to desktop at "loading" screen in CQ. Tried disabling station environment, no change in crash.
Problem has never occurred before. Anyone else having this issue?

Michael Kashada
Posted - 2011.07.01 15:01:00 - [180]
 

I disabled the STATION ENVIRONMENT. Because it eats memory and performance to have the captain's quarter. Now everything is fine. I ignore new "unproven" feature. I play fine. everything else works. Everyone should just turn off the station envionrment altogether for now until it can be safe.


Pages: first : previous : ... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... : last (13)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only