open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incarna 1.0.1 Issues thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (13)

Author Topic

CCP Navigator


C C P
C C P Alliance
Posted - 2011.06.28 14:00:00 - [1]
 

EVE Online: Incarna 1.0.1 has been deployed. This release includes fixes to issues introduced with Incarna 1.0. For full details of this release please check the patch notes.

When reporting issues, please specify which client you are using (Mac or PC). This thread is for reporting issues only; for general feedback please use this thread.

Masquitar
Posted - 2011.06.28 14:07:00 - [2]
 

Edited by: Masquitar on 28/06/2011 14:06:55
Could be wrong but I'm sure my currently trained skill should have finished about now. Did this extended downtime pause my training or something?

Chen Xiaojiu
Posted - 2011.06.28 14:21:00 - [3]
 

[PC] When trying on different clothes in the character re-customization UI, the rendering of shadows bugs out after 2-5 minutes. Head and Body shadows seem out of sync, either being much darker than the other at times, and the shadows look like one big blob of ink smear. Didn't you say you fixed shadows or something?

Firebolt145
The Hatchery
Posted - 2011.06.28 14:38:00 - [4]
 

Edited by: Firebolt145 on 28/06/2011 14:40:50
edit - removed

Jason Edwards
Internet Tough Guy
Spreadsheets Online
Posted - 2011.06.28 14:42:00 - [5]
 

Ive got me 2x AMD HD 5770 in crossfire.

Before the expansion they idled around 25% activity; no probs.

Expansion they were suddenly like 65-75% activity(ok who is crunching bitcoins with my gpus)

new patch.. 90% activity into crash... someone got the bitcoin optimizations wrong.

RobW1
Caldari
Iyen-Oursta Salvage
Posted - 2011.06.28 14:49:00 - [6]
 

Why I do a download and install the patch, then when I start up EVE, I get notified I need another (Client) patch?

Jonny Copper
Posted - 2011.06.28 14:57:00 - [7]
 

[Mac] unable to download the patch. Unable to download file mac/evepremiumpatch271273-273475-mac.tgz from the server.
Error: [Errno 996] Overlapped I/O incomplete: 'IOCompletionWsaGetOverlappedResult failed with error 996: Overlapped I/O incomplete\r\n'
is what it tells me... umm, what do i do? wait?

Zed Jackelope
Original Sin.
Posted - 2011.06.28 15:02:00 - [8]
 

I'm having a lot of trouble with your patch.

I thought I had it installed correctly, but had to completely uninstall EVE and reinstall from scratch.. yet the problem is still occurring.


When I log in, CQ and NeX are still in game, obviously something went screwy with my installation.

Should I put in a bug petition, do I clear my cache? How do I get the game unbroken?

Callean Drevus
Caldari
Icosahedron Crafts and Shipping
Silent Infinity
Posted - 2011.06.28 15:16:00 - [9]
 

Quote:
The market is not ready at the moment. Please try again later.


Wut?

CCP Navigator


C C P
C C P Alliance
Posted - 2011.06.28 15:17:00 - [10]
 

Originally by: RobW1
Why I do a download and install the patch, then when I start up EVE, I get notified I need another (Client) patch?


During the deployment of Incarna 1.0.1 we discovered an issue with the map not closing properly in a very unique circumstance. A fix was able to be applied very quickly and added as a client update.

Ugleb
Minmatar
Sarz'na Khumatari
Ushra'Khan
Posted - 2011.06.28 15:25:00 - [11]
 

[PC] When equiping my fanfest Quafe shirt my character's eyes turned white. Changing eye option then changing back seems to fix it.

I am getting CTD's while in character re-customisation, not mabaged to complete fiddling yet.

Ciliax Jellicoe
Posted - 2011.06.28 15:25:00 - [12]
 

MAC Client

The symbols for items (ships, minerals, BP etc.) randomly simply don't show in the Corp Hanger. They can show in drop down menus like Science & Industry > Corp Blueprints, but then never more than 4 in a list. Hence its not possible to access items or see the quantities in certain hangers.

Daesis Wrack
The Kairos Syndicate
Transmission Lost
Posted - 2011.06.28 15:25:00 - [13]
 

Quote:
Skills

An issue causing skills to not be applied to ships has now been resolved. This will be addressed in a future release. Currently you can apply a workaround which is to relog in a station or Log off in space, wait until your ship gets removed from space and then log back in.


Spaceships are fundamentally not working right in this spaceship game. That's a pretty damn big deal. Can you please reassure us that you have all hands on deck and have reassigned team gridlock, team BFF, and everyone else except team monocle to be working on this?

Chizzler2
Posted - 2011.06.28 15:31:00 - [14]
 

Edited by: Chizzler2 on 28/06/2011 15:33:22
[PC] The Market is down. I can find items through the browse,search & quickbar but trying to view the market details of anything brings up a pop-up stating;

"The Market is not ready at the moment. Please try again later."

Edit: Looks like someones turned it back on Very Happy

Luzik
Posted - 2011.06.28 15:31:00 - [15]
 

"Error! can't initialize plug-ins directory. Please try again later."

can't install the application on Vista 32bit, uninstall and re-install the game but still same problem...deleted the application exe in appdata/CCP/EVE...cache and re-download it but still have the error message...

any one can help plz? :/

Peter VonThal
Raygun Technologies
Posted - 2011.06.28 15:34:00 - [16]
 

Quote:
Skills

An issue causing skills to not be applied to ships has now been resolved. This will be addressed in a future release. Currently you can apply a workaround which is to relog in a station or Log off in space, wait until your ship gets removed from space and then log back in.


Would it be possible to put this in a MOTD, small news item or something to make it more visible for the people that play with spaceships? This is kind of a big deal.


Rondee
Posted - 2011.06.28 15:35:00 - [17]
 

Client: PC

Still can't enable HDR on Graphics Settings.
I have an ATI HD 4850.

Duke Garland
Posted - 2011.06.28 15:35:00 - [18]
 

Edited by: Duke Garland on 28/06/2011 15:36:47
[Solved] The market at least in Domain is bugged, market details can't be viewed, The Market is not ready at the moment. Please try again later. is all we get over here...

DeathPaw
Posted - 2011.06.28 15:43:00 - [19]
 

HP PC, 6 mos old.
HUD still freezing up after latest update! DANGEROUS bug!!!
Going thru star/accel gate does not unfreeze,
however, docking/undocking at station does unfreeze.

SHAG ALOT Arthie
Posted - 2011.06.28 15:55:00 - [20]
 

Edited by: SHAG ALOT Arthie on 28/06/2011 16:05:57
getting market not ready issues also, quite a few ppl seem to have the issue based on [CAS]corp chat
Edit - PC issues

Sandra Fourth
Posted - 2011.06.28 16:05:00 - [21]
 

Edited by: Sandra Fourth on 28/06/2011 16:07:18
I'm also getting: "The Market is not yet ready at the moment. Please try again later" messages?!
The Market is integral to gameplay!

Logging out and in didn't help.
Clearing cache didn't help.

pmchem
Minmatar
GoonWaffe
Goonswarm Federation
Posted - 2011.06.28 16:10:00 - [22]
 

Originally by: Daesis Wrack
Quote:
Skills

An issue causing skills to not be applied to ships has now been resolved. This will be addressed in a future release. Currently you can apply a workaround which is to relog in a station or Log off in space, wait until your ship gets removed from space and then log back in.


Spaceships are fundamentally not working right in this spaceship game. That's a pretty damn big deal. Can you please reassure us that you have all hands on deck and have reassigned team gridlock, team BFF, and everyone else except team monocle to be working on this?


What the heck? Some skills don't work on spaceships (the core of this game, skills+spaceships) and the solution is to either login at a station or login in space? Where does CCP think we logged into the game in the first place? In a swimming pool?

Mindboggling.

Meldrich
Posted - 2011.06.28 16:16:00 - [23]
 

It seems that the anti-aliasing is not working correctly (at least for me), since even after setting it to high there is no effect on the graphics; also, why did all the AA options disappear and were replaced by low, med, high?

PS: I am talking about ships graphics and not CQ.

Nikonifune
Posted - 2011.06.28 16:18:00 - [24]
 

something is still buggy with the scan probes....

I have to lower the range two times more than before incarna to get the same result (Unstable Wormhole 100%)

unless it's by design. Is it?

Emmy Mnemonic
Amarr
Lone Gunmen
Posted - 2011.06.28 16:18:00 - [25]
 

CCP; the skills-and-ships-do-not-apply-and-workaround-thingy; could you please supply us with some more info on how this bug can be detected so we know when to use the work-around?

34 DD
Posted - 2011.06.28 16:22:00 - [26]
 

Edited by: 34 DD on 28/06/2011 16:36:48
Edited by: 34 DD on 28/06/2011 16:36:33
JUST DOWNLOADED LATEST PATCH MY CQ HAS GONE WORSE I HAVE MORE BLACK DOTS THEN BEFORE I CANT ACCESS SHIP IN CQ OR CHECK WHAT`S IN CARGO HOLD. UNDOCKING FROM STATION I END UP WITH A BLACK SCREEN FOR 2 -3 SECONDS AND DOES THE SAME WHEN CHANGING SYSTEMS . I STILL HAVE NO SOUND FROM MINING LASERS EXCEPT WHEN THEY START A NEW CYCLE HOPE THE BUGS ARE SORTED IN NXT PATCH Rolling EyesRolling EyesughughRolling EyesRolling Eyes
win 7 64 bit
triple core amd proceesor
nvidia gfx 2 gb
6 gb ram

keserooz
Posted - 2011.06.28 16:29:00 - [27]
 

MAC issue as follows

download patch (auto), then client reboots to install, but you get an error at the end:

SOME FILES HAVE BEEN MODIFIED!

Please re-install

Check logs, and lots of these lines:

Examining File : /Contents/Resources/Czech.lproj/MainMenu.nib/keyedobjects.nib -> SHA1 Error

Now my client is stuck in the cycle of starting up trying to patch the patch and failing... Can not get out of it..


Katana Seiko
Gallente
Posted - 2011.06.28 16:31:00 - [28]
 

Edited by: Katana Seiko on 28/06/2011 16:30:54
Originally by: "16:29:06 Info"
Dear players, the servers will be closing immediately for an emergency reboot at GMT 16:45. If at all possible, please make sure your characters are out of harms way.-The EVE Online Team

What's going on?

Cid Cahlahan
Native Freshfood
Posted - 2011.06.28 16:36:00 - [29]
 

[PC]
Win 7 Home Premium
core I7 @ 4.5GHZ
6GB RAM
2xHD 6970 2GB Xfire (CCC 11.6)

  • I'm having a problem still with my Client flashing like a strobe light when EvE first starts up, after the Incana splash screen.

  • I can't Use HDR with AA on the CCC 11.6 dispite not having a problem pre-incana.

  • When docked everything is fine, but sometimes having HDR off with AA on in CCC 11.6 the Galactic map messes up. With AA turned off everything is fine.


Same is happening on my GF's pc:

Win 7 Home Premium
Core I7 @ 3.6
12 GB RAM
HD 5870 1gb (CCC 11.5)

Narcissus Tombs
Posted - 2011.06.28 16:40:00 - [30]
 

Edited by: Narcissus Tombs on 28/06/2011 16:40:12
Running on a midrange PC, CQ now takes an ludicrously long time to load, freezes for several minutes intermittently, and runs at about 2-3 fps, as compared to an already horrid 10-15 pre-patch.

Not to mention it's Just. Ugly.

Characters in CQ for some reason look horrendous, no matter my graphics settings.


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (13)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only