open All Channels
seplocked Macintosh
blankseplocked A setup that works
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

makanesi
Minmatar
Solar Storm
The Forsaken.
Posted - 2011.06.24 03:32:00 - [1]
 

What I am asking: post here if you have Apple hardware that works with Incarna. Please post the hardware specs OF A SETUP THAT WORKS. We have about 10^nth posts of stuff that doesn't work now with a smattering of setups that successfully run Incarna. Let us be focused so that we can find what works.

DoeRej Mi
Gallente
Red Sky Morning
BricK sQuAD.
Posted - 2011.06.24 08:53:00 - [2]
 

Lol, don't everyone rush to post all at once now :)

MIn Dali
Posted - 2011.06.24 10:25:00 - [3]
 

Edited by: MIn Dali on 24/06/2011 10:25:54
I got it to work on my 17" MBP, last years model

2.8GHz Intel Core 2 Duo
4GB Ram
GPU; 9600GT
OSX 10.6.7

I can run 2 clients in window mode over 2 screens, I use the better of the 2 GPU's when I'm playing so CPU sits around 75˚C with the fans at about 5000rpm. So it runs a little hotter than it did. I turned off CQ as soon as i could, don't see the point cant PvP in station. I've only had a client crash a couple of times. It still runs better than when I first started playing over a year ago. I Remember when Eve made my OSX lag so bad if a alt tabbed out I'd be lucky to be able to get firefox to load a dotlan map.

Lederstrumpf
Posted - 2011.06.24 10:30:00 - [4]
 

Edited by: Lederstrumpf on 24/06/2011 10:30:56

Model Identifier: Macmini3,1
Processor Name: Intel Core 2 Duo
Processor Speed: 2 GHz
Memory: 4 GB
Chipset Model: NVIDIA GeForce 9400
Os/X 10.6.7

Seppo Aapo
Posted - 2011.06.24 12:56:00 - [5]
 

Works ok on last years MacBook Pro 15" Core i5 2.4GHz w/ NV 330M.

I play it in a 1600x900 window on a 1920x1080 screen.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only