open All Channels
seplocked Macintosh
blankseplocked Station Item List Bug
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

closet monsters
Singularity Legion
Posted - 2011.06.23 16:21:00 - [1]
 

Hello, Id like to start by saying that incarna, after weighing in the ups and downs, is pretty good. There are small glitches etc but they will get ironed out after a while im sure, you've gotta start somewhere.

However there is one glitch that is extremely annoying. Every time i open the items list in my hanger it shows only 10 or so bluebrints i have and nothing elts, and the scroll bar doesnt work. at the top it says i have Blah items but it only shows these bp's. To fix this i put all the bp's in question in ma charon and it fixed, but another glitch surfaced. Now it scrolls and finds all my items but if i scroll all the way to the top it gets stuck there and the scroller becomes non-operational again.

Ive tryed clearing my cache files and re-installing the client completely and fixing it with eve-repair tool but nothing works.
Help!

closet monsters
Singularity Legion
Posted - 2011.06.23 16:27:00 - [2]
 

Forgot to mention, my specs are:

Mac OS X Version 10.6.7 (snow leopard)

Processor 2.4 GHz Intel Core Duo

Memory 2GB 667 MHz DDR2 SDRAM

Running off an external 500GB drive via firewire. (unorthadox i know but my Internal hard disk failed and im waiting to get it replaced)

engjin
Minmatar
The Konvergent League
Shades of Gray
Posted - 2011.06.23 19:30:00 - [3]
 

Edited by: engjin on 23/06/2011 19:31:08
I have the same problem. Everything loaded with some lag in a busy station (Frarn in Heimatar) but I got hung up like you elsewhere in a system which was empty.

I had some success by switching the view from icons to list and expanding the window but it would freeze up when dragging multiple items from a container to the cargo hold or vice versa the second time doing it.

I have containers with tons of BPO's. In order to get the one I wanted I had to shuffle things around undock and dock several times before getting the one I wanted.

I did notice that the new icons for turrets took a lot more time loading then the existing ones.

Eliza Teta
Posted - 2011.06.23 20:02:00 - [4]
 

I`m experiencing this very same issue.
Items hangar is visually empty, but on entering letters in the search tab, items start showing up.
Clicking the scroll bar is working now and then to move the content ,if displayed.
list view w/o icons is complete, but the items are often inaccessible.
Some containers share an equal problem with their content, but not as consistently as the items hangar seems void.
Note: Station environment is not being loaded i.o. to avoid excess heat (no pleasing CQ on any mac that is not housed in a fridge)

And no ,I didnt file a bug report yet- will do on request Laughing

Sonjaa VII
Posted - 2011.06.23 20:07:00 - [5]
 

Same here,

I freaked out !!

T.

Ganashu
Posted - 2011.06.24 01:50:00 - [6]
 

Same bug here.. had to switch to LIST view. I am looking very much forward to it being fixed. I miss my icons already!

Mechazer Zotron
Posted - 2011.06.24 05:05:00 - [7]
 

Originally by: closet monsters
Hello, Id like to start by saying that incarna, after weighing in the ups and downs, is pretty good. There are small glitches etc but they will get ironed out after a while im sure, you've gotta start somewhere.

However there is one glitch that is extremely annoying. Every time i open the items list in my hanger it shows only 10 or so bluebrints i have and nothing elts, and the scroll bar doesnt work. at the top it says i have Blah items but it only shows these bp's. To fix this i put all the bp's in question in ma charon and it fixed, but another glitch surfaced. Now it scrolls and finds all my items but if i scroll all the way to the top it gets stuck there and the scroller becomes non-operational again.

Ive tryed clearing my cache files and re-installing the client completely and fixing it with eve-repair tool but nothing works.
Help!



I myself also have this same Problem! I opened a petition about it and recieved this answer!


"Hi.



We do hope the developers will release a fix for this as quickly as possible, as long as they get bug reports about this they will work on fixing it so please do send them so they have as much information on this problem from as many players as possible as well as their machine setups and configuration.



Best regards,

Senior GM Retrofire

EVE Online Customer Support"

Lederstrumpf
Posted - 2011.06.24 10:07:00 - [8]
 

Edited by: Lederstrumpf on 01/07/2011 23:40:08

deleted due to announced enforced forum "update"http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1542688&page=1#1

Benkari Mbakhi
Posted - 2011.06.24 16:18:00 - [9]
 

hi mac users! same problem here.... items, blueprints, infos, scrolling and... new.... icon of salvager I is empty (without pic) but the salvager have function.. empty icon in hangar and ship. not special with salvager... In space... icons of locked targets are black only.

my system: 27" iMac i7 mid 2010 4GB Ram Mac OS X 10.6.8

and of course, running with the very special EVE Mac-Client Neutral

is there help in space....? Rolling Eyes

Divideby0
Gallente
Destry's Lounge
Important Internet Spaceship League
Posted - 2011.06.25 17:26:00 - [10]
 

The issues I am having with my BPs sound very similar to this: They show up in ASSETS or INDUSTRY windows, but not in my actual hangar floor. I didn't encounter this until I turned in a bunch of research jobs.

my original posting here:

Dracnys
Caldari
Posted - 2011.06.25 22:04:00 - [11]
 

I have the same issue. Maybe it has something to do with the new icons for turrets?
Also it seems to appear more often when there are more items to display (50+). Before Incarna those lists displayed fine so it's not a lag or local computer issue.

Benkari Mbakhi
Posted - 2011.06.26 02:37:00 - [12]
 

Edited by: Benkari Mbakhi on 26/06/2011 02:40:31
hi, i have done....

-delete the program folder "EVE"
-delete "EVE Online" in application support
-delete "EVE Online Preferences" in Preferences

-new mac client download
-installing
-patch

....and the same prob with Strip Miner 1 Blueprints and Small Tractor Beam Blueprints.
no icons, no info, same scrolling bug and in "list-view" they are, in "icon view" not.
mysterious: i can produce with a Strip Miner Blue (via list view), but after the job there is no blueprint icon in hangar, but the produced strip miner is!
also there is a big sort bug in station hangar icon view. icons come and go.

another thing: the salvager I icon is back (look at my last post, from above) and the locked ship target icons too.
Neutral

closet monsters
Singularity Legion
Posted - 2011.06.26 11:28:00 - [13]
 

I have managed to fix the scroll bar and sticking issue in my hanger now. I managed to trace the bug to 3 of my blue prints I got from doing the amarr cosmos missions. They wernt showing up previously but i found them by putting all my assets into a freighter and it said there was still 3 items remaining in my hanger. i went into list mode, found these blueprints and trashed them. theni moved everything back into my hanger and it worked perfectly.

You also may be able to do this by putting all your assets into a box then checking the list screen to see whats left over and bin it. Hope this helps.

Benkari Mbakhi
Posted - 2011.06.26 23:18:00 - [14]
 

Shocked hmpf? no other way? I don't want to scrap all my invisible blueprints. Not many blueprints but this is a lot of isk for me and of course .... t i m e.

I hope there is another way, i hope ccp will find a way Sad
Many other producers will be happy too.

come on ccp, fix it please.

.....skilling and waiting

Gunther Gabel
Caldari
Posted - 2011.06.27 02:45:00 - [15]
 

Well, no capital BPO's show up for me, plus 2 Nyx BPO's, an Erebus BPO, and several carrier and dread BPO's. So all in all about 200 Billion in BPO's. I certainly don't consider "Trashing them" as a fix

Mechazer Zotron
Posted - 2011.06.27 13:36:00 - [16]
 

Station Items Icons BUG FIXED!!!!!!!

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1540895

Benkari Mbakhi
Posted - 2011.06.28 12:52:00 - [17]
 

Evil or Very Madnothing is fixed! Evil or Very Mad

i dont want to trash my blueprints!!!

NO, trashing is definitely no solution!

Killamore
Posted - 2011.06.28 17:54:00 - [18]
 

Same issue.

Any UI window listing Blueprints shows an incomplete list of Blueprints and the active UI window freezes (no scrolling, no right clicking, can't change tabs) and only option is to close the frozen window.

Affects at least : Assets, Corporation Assets, Science & Industry - Corp Blueprints, Corporation Hangar views in station.

Starting manufacture jobs remotely is impossible, locally manufacturing can be done with List view (no icons).

Additionally - When viewing the Market for Blueprints the following categories do not show the usual blue icon for a blueprint, but a standard icon for the actual manufactured item :
Turrets ; Laser, Projectile, Hybrid, Mining

Also for these blueprints, when viewed though market, clicking the small blue 'info' exclamation mark opens only an empty info window without any content.

I have filed a bug report (ID 114059) for this.
on server side all appears to be ok Confused, and no blueprints are actually missing, even if they can't be viewed. (Verified by a GM through a petition).



Vincent Athena
Posted - 2011.06.28 20:35:00 - [19]
 

The issue seems to be caused by a BP of any turret. It cannot be seen in icon view. You can see it in list view, but cannot do a get info on it. Its invisibility disrupts the view of other items in the same container. You cannot even do a get info on a turret bpo in the market. And it borks the market lists and even contract lists. But CCP knows:

"Thank you for your bugreport - ID:114073 Title: BPOs of turrets broken: cannot use, move, show info
We are already aware of this problem, and have added your bugreport to the existing issue in our defect tracking system."

So we wait for a fix. In the mean time, move everything not a BPO of a turret into another container and use that. If your bpos are on your hangar floor, get station containers and move everything else into them. Yes its a pain to live out of station containers, but at least you will see all your items.




 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only