open All Channels
seplocked Macintosh
blankseplocked Macintosh Graphics Fix!
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Mechazer Zotron
Posted - 2011.06.23 12:32:00 - [1]
 

I Uninstalled My Client! I redownloaded the 5GB Full Client! I skipped Verification! i installed EVE! I downloaded and installed the Fixfontpatch! I opened the Client and it auto-updated the final patch! I went into Graphical Settings! I disabled CQ, I diasbled HDR, I disabled Depth Effects! i then optimizied graphics for Performance! it set all the settings to LOW! I logged in and it worked! However the one flaw is I can't see my Items in my ITEMS TAB! I tried Clearing All Chaces! Still Can't See my Items! It says i have X number of Items but there are no Icons!

I Hope This Helps People! Razz

Lederstrumpf
Posted - 2011.06.23 14:35:00 - [2]
 

Edited by: Lederstrumpf on 23/06/2011 14:42:30

Originally by: Mechazer Zotron
Can't See my Items! It says i have X number of Items but there are no Icons!


Is your icons window "swallowed up" by "right side" "Station Services" window? Check the tabs. It's default setting. I do not remember where to set it up to the better "regular frame icon window" version myself. You can "fix" it by reinstalling your old settings folder (be aware you must setup your GFX settings afterwards again).

Read http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1532927&page=10#292

Mechazer Zotron
Posted - 2011.06.23 18:08:00 - [3]
 

I didn't make a copy of the old prefernces folder before i did a clean install! What do i do know?

Mechazer Zotron
Posted - 2011.06.23 18:10:00 - [4]
 

it is not swalloed the icons just wont load i didnt make a copy of anything eve related before i did a fresh install if there any hope for me?


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only