open All Channels
seplocked Macintosh
blankseplocked Missing Icons!
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Mechazer Zotron
Posted - 2011.06.22 07:04:00 - [1]
 

When i dock up at a station and open my ITEMS Tab it says i have X number of items but it doesn't show any icons!

PLEASE CCP FIX ASAP!

Templar Knightsbane
Posted - 2011.06.22 07:06:00 - [2]
 

Edited by: Templar Knightsbane on 22/06/2011 07:06:05
try deleting your cache

Mechazer Zotron
Posted - 2011.06.22 08:48:00 - [3]
 

I did 3 times! Also have reinstalled mac client and repatched it! Still nothing works!

Mechazer Zotron
Posted - 2011.06.24 04:48:00 - [4]
 

Originally by: Mechazer Zotron
When i dock up at a station and open my ITEMS Tab it says i have X number of items but it doesn't show any icons!

PLEASE CCP FIX ASAP!


I just got this response to my petition on my Missing Items/Icons!


"Hi.



We do hope the developers will release a fix for this as quickly as possible, as long as they get bug reports about this they will work on fixing it so please do send your so they have as much information on this problem from as many players as possible as well as their machine setups and configuration.



Best regards,

Senior GM Retrofire

EVE Online Customer Support"

Benkari Mbakhi
Posted - 2011.06.24 16:38:00 - [5]
 

hi, same prob here! hm? It seems we can stick our finger in nose.... and wait....?! perhaps i will find some Arkonor in it?

i think it's skill time.... till all is fixed!

I have a dream... the day will come we have the NATIV mac client! because we are too many! Razz

ok.. till then give us a patch, update whatever.... CCP ... please Laughing


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only