open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incarna 1.0 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... : last (34)

Author Topic

vincent leo
Posted - 2011.06.22 00:57:00 - [151]
 

Originally by: Toma Muvila
Originally by: Toma Muvila
Originally by: Toma Muvila
downloaded the full mac client will let you all know if its working so you dont need to waste your time if its not.... its unpacking atm ive got my fingers crossed.


Ok its unpacked and installing which will take 10/15 mins watch this space


Ok well its unpacked and installed tried to run the game the game and all seems to work. This is with the MAC osx full client install and not the patch. Ive seen a few issues with the password on these forums but this to seems fixed on the full release! finally!


thanks Toma, still got 2hrs 45mins to go, hope it doesn't crash or anything after logging in~~ i'm running this on my macbook pro 13'' 2011

Ytamii Arval
Minmatar
Native Freshfood
Posted - 2011.06.22 00:58:00 - [152]
 

Install failed.

I reported this in the tech forum and won't cross-post:
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1533037

Toma Muvila
Posted - 2011.06.22 00:58:00 - [153]
 

Originally by: Khamal Kahn
Ooookaayyy. Downloaded Mac client. Copied it to Apps. Have tried multiple times to start EVE. Nothing! Doesn't even show up in the list to "Force Quit" of applications. Guess I'll reboot and try starting EVE again. Good luck guys. I'll come back and report the results.


good luck! it seems this client is workingLaughing

CCP Thrustmaster

Posted - 2011.06.22 00:58:00 - [154]
 

Originally by: Herm Atak
My ships are flying backwards. Using PC, windows 7.


Are you flying a Tech 3 ship? If so, you'll need to clear your cache in the ESC menu's "reset settings".

David Holewka
Posted - 2011.06.22 00:59:00 - [155]
 

I get extremely low frame rates while in Captain's Quarters (and the character creator, for that matter) compared to my normal frame rate while undocked and in station before Incarna. Also, while I was in Captain's Quarters (for the first minute before I disabled it for this reason), I had some EXTREME graphical issues where items would be covered by large black, blue, or green boxes when the camera moved.

Griznatle
Caldari
Heretic Army
B A N E
Posted - 2011.06.22 00:59:00 - [156]
 

Originally by: CCP Fallout
Originally by: Nathan Rosenhal
Strip miners sound ends few second after activating. Music and ambient sounds work


this is a known, old issue.


bolded the part everyone who is foolish to pay for this "service" missed.

Lord Ryan
Derailleurs
Posted - 2011.06.22 01:01:00 - [157]
 

Originally by: Toma Muvila
Originally by: Toma Muvila
Originally by: Toma Muvila
downloaded the full mac client will let you all know if its working so you dont need to waste your time if its not.... its unpacking atm ive got my fingers crossed.


Ok its unpacked and installing which will take 10/15 mins watch this space


Ok well its unpacked and installed tried to run the game the game and all seems to work. This is with the MAC osx full client install and not the patch. Ive seen a few issues with the password on these forums but this to seems fixed on the full release! finally!


Thx Tom another 10 hours here thx to centurylink

stockin
Posted - 2011.06.22 01:01:00 - [158]
 

when i open eve it opens then gets to the bit where you put in your user name and password and when that loads it crashs the hole computer i restart it and its still the same any ideas?
stockin.

KHarBethe
Minmatar
KRYSIS.
Posted - 2011.06.22 01:02:00 - [159]
 

86% later still cooking. I will tell you if the outdated video card issue is solved by the full client download.

Menel'z'Jita
Posted - 2011.06.22 01:02:00 - [160]
 

Originally by: CCP Thrustmaster
Originally by: Herm Atak
My ships are flying backwards. Using PC, windows 7.


Are you flying a Tech 3 ship? If so, you'll need to clear your cache in the ESC menu's "reset settings".
Please instead of answering that kind of issues, tell us if all users of older PCs will HAVE to upgrade the hardware.

Jake Thraxton
Posted - 2011.06.22 01:02:00 - [161]
 

shader 3 now required? you must fix this to run on shader 2 or suspend captains quarters for shader 2 users. find a way to make it work or CQ is finished, and the game.

Cycotic
Posted - 2011.06.22 01:05:00 - [162]
 

Mac user here, Since the patch I am unable to right click on any of my ships to get in them after I turned of the CQ options due to not being able to move at all. 2011 mac, core 2 2.8 processor with 8 GB of memory.

Rasz Lin
Caldari
Uitraan Diversified Holdings Incorporated
Posted - 2011.06.22 01:05:00 - [163]
 

Originally by: CCP Nimbus
Originally by: CCP Nimbus
If those experiencing crashes could submit bug reports with crash dumps and log server files it would help us out a lot. Information on how to do this can be found here:

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Reporting_Crashes

Thanks very much YARRRR!!


Bumping this


How about NO? Every other company in the industry is able to incorporate some kind of automatic system for uploading crash logs, why cant you?

Toma Muvila
Posted - 2011.06.22 01:06:00 - [164]
 

Originally by: vincent leo
Originally by: Toma Muvila
Originally by: Toma Muvila
Originally by: Toma Muvila
downloaded the full mac client will let you all know if its working so you dont need to waste your time if its not.... its unpacking atm ive got my fingers crossed.


Ok its unpacked and installing which will take 10/15 mins watch this space


Ok well its unpacked and installed tried to run the game the game and all seems to work. This is with the MAC osx full client install and not the patch. Ive seen a few issues with the password on these forums but this to seems fixed on the full release! finally!


thanks Toma, still got 2hrs 45mins to go, hope it doesn't crash or anything after logging in~~ i'm running this on my macbook pro 13'' 2011


vincent im running it on a 13" mbp from 2009 so i assume you will have no problems on your laptop

Amar Azaph
Posted - 2011.06.22 01:06:00 - [165]
 

Originally by: Toma Muvila
Originally by: Toma Muvila
Originally by: Toma Muvila
downloaded the full mac client will let you all know if its working so you dont need to waste your time if its not.... its unpacking atm ive got my fingers crossed.


Ok its unpacked and installing which will take 10/15 mins watch this space


Ok well its unpacked and installed tried to run the game the game and all seems to work. This is with the MAC osx full client install and not the patch. Ive seen a few issues with the password on these forums but this to seems fixed on the full release! finally!

Based on your experience, i will be dumping the present eve and then downloading the full client install for MAC.

gr ant
Posted - 2011.06.22 01:08:00 - [166]
 

Nice CCP, Clothing in your game costs way more then the clothing in your Online store. Who the **** is the ****** who came up with conversion prices?

Consortium Agent
Posted - 2011.06.22 01:10:00 - [167]
 

Originally by: Rasz Lin

How about NO? Every other company in the industry is able to incorporate some kind of automatic system for uploading crash logs, why cant you?


They've apparently been too busy making barbie clothes they could sell for more than actual, real life clothing costs. doh.

CCP Nimbus

Posted - 2011.06.22 01:10:00 - [168]
 

Originally by: Rasz Lin
Originally by: CCP Nimbus
Originally by: CCP Nimbus
If those experiencing crashes could submit bug reports with crash dumps and log server files it would help us out a lot. Information on how to do this can be found here:

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Reporting_Crashes

Thanks very much YARRRR!!


Bumping this


How about NO? Every other company in the industry is able to incorporate some kind of automatic system for uploading crash logs, why cant you?


While it is your choice to submit a bug report or crash dump to us, without this information we simply cannot fix the problem.

Nathan Rosenhal
Amarr
Arrakis Syndicate
Posted - 2011.06.22 01:11:00 - [169]
 

Originally by: Menel'z'Jita
Originally by: CCP Thrustmaster
Originally by: Herm Atak
My ships are flying backwards. Using PC, windows 7.


Are you flying a Tech 3 ship? If so, you'll need to clear your cache in the ESC menu's "reset settings".
Please instead of answering that kind of issues, tell us if all users of older PCs will HAVE to upgrade the hardware.

My pc is a Core 2 Duo 3.2Ghz - 4Gb RAM - Win 7 64bit - ATI 4850 512 Mb. The game works fine: 60fps in space, 30fps in CQ. Loading screen for docking/un****ing take same time of Incursion and i have all graphic settings High (AA, HDR and all selected) in 1680x1050 res.

Abbud Khardula
Posted - 2011.06.22 01:14:00 - [170]
 

Ships aren't scaling correctly in the hangar. An Incursus looks almost as big as a Brutix.

Sean Kapital
Posted - 2011.06.22 01:15:00 - [171]
 

Didn't think I would post in here. I was downloading the full Mac Client. After about an hour and a half, with only four minutes to go, I get a error message and the download failed. Mad

Ytamii Arval
Minmatar
Native Freshfood
Posted - 2011.06.22 01:16:00 - [172]
 

Edited by: Ytamii Arval on 22/06/2011 01:16:56
Originally by: CCP Fallout
If the repair tool is failing, try deleting or moving the file(s) that the repair tool indicates is causing the problem. This should resolve the repair tool issue(s).


Can't delete what doesn't exist. The file was datapile.pyc and there's no such file on this computer.

Already submitted the bug report.

Traeste Aireth
Posted - 2011.06.22 01:16:00 - [173]
 

Originally by: Consortium Agent

4. Turrets 'disappear' from ships, specifically the Maelstrom, as you rotate the camera around the ship - usually the first 3 or last 3, depending on your angle.



Got the same problem here.

Win 7 32-bit
C2D 2.0
Nvidia GeForce 9600M GT Notebook
3 GB ram

Azareth II
Posted - 2011.06.22 01:16:00 - [174]
 

Audio Issue: I noticed my strip miners play the sound loop of a normal mining laser, and then stopped after first loop then went quiet. I then heard pirates in the asteroid field but they weren't present and the sound effect got stuck even when I re-docked.

System Specs:
OS: Windows 7 64-Bit
CPU: Phenom II X4 955 3.2ghz
Video: Geforce 9800 GTX+
Sound: (Onboard) Via HD - (No other problems with my sound outside of Eve)

Brigadier DX
Posted - 2011.06.22 01:20:00 - [175]
 

BUG:
Warp Field does not always appear while in warp. It's sometimes completely there, sometimes barely visible, and sometimes completely absent.

Ytamii Arval
Minmatar
Native Freshfood
Posted - 2011.06.22 01:24:00 - [176]
 

Stuck in download loop. After a successful two hour download followed by failed install, restarting the Repair tries to download from scratch.

Daelorn
Posted - 2011.06.22 01:27:00 - [177]
 

I assume this applies to all female (at least caldari) character but:

My neck seems a little too long...

Rasz Lin
Caldari
Uitraan Diversified Holdings Incorporated
Posted - 2011.06.22 01:28:00 - [178]
 

- fitting window is AGAIN being rendered ONE slot at a time. This got introduced with incarna and was fixed at about 6-7 hotfix. Its back again. Fitting window takes full 2 seconds to draw before it starts showing actual fit now.

- new tab "Currency" in wallet Transactions cant be turned off/moved off screen. Useless and taking precious space. Actually when minimized it only displays IS, and that constantly reminds me I could be playing FREE TO PLAY World of Tanks game right now instead of EVE (http://en.wikipedia.org/wiki/Iosif_Stalin_tank).

- capacitor background STILL transparent.

- every single bookmark has "remove solar system from overview" menu option now ...

- every X clicks Buttons will do "hey I got pressed" animation, but nothing happens, no action triggered, have to press again.

- double clicking overview tabs to reload them makes every icon in space jump around.


Thats after 10 minutes of testing so I should probably add

- QA still missing

Zleon Leigh
Posted - 2011.06.22 01:29:00 - [179]
 

After running since uptime, but idle for a good while during that time, typing in chat - crash out.

PS - this with CQ disabled and docked.

Gorepus
Posted - 2011.06.22 01:29:00 - [180]
 

I can't get in my ship by dragging the ship from the window and dropping in in the CQ like I could with the hangar. I have to select the Make Active task from the dropdown.


Pages: first : previous : ... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... : last (34)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only