open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incarna 1.0 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 : last (34)

Author Topic

ZYDOR73
Posted - 2011.06.28 05:17:00 - [961]
 

Using an ASUS GAMING LAPTOP win7 64bit; 8gb ram; 3ghz intel dual core 1080p HD HD graphic card

Just a couple of things;
1. mining lasers make no noise
2. random warp effects cutting in or none at all
3. frequent crashes when doing mundane activities - warping, leaving stn etc
4. character has weird shadows in face when standing under direct light - have all settings on high etc but makes no diff.
5. Newly created BPC copy icons since patch are all blurred - as if poorly scanned in

SAME IDENTICAL problems i have, tried everything in thread, no change.

Voxinian
Posted - 2011.06.28 10:11:00 - [962]
 

Edited by: Voxinian on 28/06/2011 10:19:59
Hi, since the new update I sometimes crash when I undock from a station, hard crash to desktop. This has never happened before the update. I tried to use different graphic settings, but that does not make any difference. I get a fine fps in space and I have the laggy quarters disabled. When I enter a station there is no problem even with the quarters activated, only when I undock. Looks to me like a loading issue of the space environment.

The last few days I also noticed missing warp effects (the weblike smoke tunnel) randomly. sometimes they show and sometimes not.

Windows Vista 32
3Gb RAM
Geforce 9300GE

Ruffles
Posted - 2011.06.28 10:14:00 - [963]
 

Edited by: Ruffles on 28/06/2011 10:23:32

  • New animated login screen slows the load time of the client. Doesn't seem significant until you are disconnected in PvP or a mission, and it takes you longer to get back in again!

  • Starting a new windowed client with one already open and active causes massive cpu use and stuttering mouse and windows GUI interaction until the animated part is loaded and displaying.

  • New station environment with captains quarters very much slows the loading of the station environment. Turning it off leaves an awful screen background, but at least loads it faster.

  • Having the captains quarters open in one windowed client whilst having another client in space massively affects multiple client performance, in a very bad way!

  • Something has changed regarding right clicking. I use a tablet not a normal mouse to interact with the GUI, and recently it seems a lot more sensitive to movement when right-clicking, and often will firstly:
    a) initially seems laggy when showing first context menu
    b) seems more interesting in trying to mvoe the background then displaying a sub-menu unless you are not moving the tablet pointer/pen at all. This used to have some flexibility to it, that would allow you to have the pointer/pen moving a little when right-clicking and still show the menu for you to interact with. It is a lot harder to get it up in critical situations, like PvP, then it ever used to be.

  • Seems when I hold CTRL (often when I am issuing another key stroke command) and left click in space at the same time, AND not actually on an object, I often end up targeting near by stargates or acceleration gates when that was not what was intended at all

  • Sometimes CTRL + Left Clicking multiple targets in the overview fast/quickly results in some of those items that were clicked on not actually being targetted. Seems really random.

  • When opening Character sheet - doesn't show a category that has any skill training until modifications are made.

  • Windows Minimise, Close and Pin buttons hide themselves, and sometimes are difficult to get back up to use.

  • Opening a station/hangar location in Science and Industry window to display blueprints often does not render correctly, especially if you have lots of blueprints, leaving you having to scroll to get the display updated.

  • Corporation Assets window seems to keep an old cache when you first open the window, if it was left in that position when the window was closed. It displays this out dated, and often completely incorrect, cached copy for the first 5 minutes until refreshed. This is a big pain, as we cannot force a refresh, not even by changing tab and closing the window and reopenning the window and trying to navigate back to that tab.

  • Change station on placing new orders no longer has the text box in focus, so you have to click into the window's text box before starting typing.

  • Something that changed one or two patches back, but typing in a chat pane when transitioning seems to loose lots of key strokes, where before it never used too. You could keep typing, and it would accurately update when it eventually stopped the blocking status-windows in the middle. Now it looses lots of keystrokes, so you cannot do any typing when transitioning state, like undocking from a station.

  • If you have previously done a search in the contracts window for available contracts that may have had more then one page, and then right-click on something and Find in Contracts, only the first page is updated to the new thing. If you click on 2 or other page numbers, they often still relate to the old item you had previously been looking at. You have to manually press Search again to get an accurate update.

  • Often crashes the client completely when just undocking! What happened here???


Ruffles
Posted - 2011.06.28 10:26:00 - [964]
 

Edited by: Ruffles on 28/06/2011 10:30:45

  • Sometimes crashes when arriving at acceleration gates. This happens more so FW acceleration gates then mission ones

  • BPC context menu's still show operations that cannot be performed on copies, like Material Research, Time Research, Copy and allow you to click on them, and do things, and will only give you an error when you press OK on the appropriate screens. Why not just hide these operations for BPC's and Unhide them for BPO's. Likewise hide the Invention option for BPO's, as that is not relevant to that type of blueprint.

  • Going into the character editor would display nothing, and take a very long time to actually display the image, even though you could hover over areas with the mouse and see the muscle adjusting options appear on screen, you just couldn't see the characters image.

  • Making adjustments in the character editor to thing such as colours, would take a very long time to apply and be visible to the user again.


Lord Okinaba
Posted - 2011.06.28 12:04:00 - [965]
 

Can we get an official response to the drone issue? Not the one concerning the bonuses, but the one regarding their broken targeting. I've seen no official mention of this and there is nothing that seems to refer to this in the coming patch.

What is going onQuestion

cornholio508
Posted - 2011.06.28 12:30:00 - [966]
 

A a couple of things i have noticed since the patch .

1 . wrecks no longer open when double clicked .
2 . Under certain condition if a fleet member losses connection the rest of the fleet freezes where they are . We can dock but according to the client we are still in battle but cant change targets or use mods . Upon re logging we find ourselves docked in station .

Also captains Quarters seems to have some errors . Sometimes some of the options within the quarters disappear > noticed that the sit option randomly is not there . Also encountered a glitch where i could not select my ship hanger for some reason . Only noticed the ship hanger glitch once maybe it was a one off thing .
,

34 DD
Posted - 2011.06.28 14:24:00 - [967]
 

JUST DOWNLOADED LATEST PATCH MY CQ HAS GONE WORSE I HAVE MORE BLACK DOTS THEN BEFORE I CANT ACCESS SHIP IN CQ OR CHECK WHAT`S IN CARGO HOLD. UNDOCKING FROM STATION I END UP WITH A BLACK SCREEN FOR 2 -3 SECONDS AND DOES THE SAME WHEN CHANGING SYSTEMS . I STILL HAVE NO SOUND FROM MINING LASERS EXCEPT WHEN THEY START A NEW CYCLE HOPE THE BUGS ARE SORTED IN NXT PATCH Rolling EyesRolling EyesughughRolling EyesRolling Eyes

Voxinian
Posted - 2011.06.28 14:34:00 - [968]
 

Originally by: ZYDOR73
Using an ASUS GAMING LAPTOP win7 64bit; 8gb ram; 3ghz intel dual core 1080p HD HD graphic card

Just a couple of things;
1. mining lasers make no noise



My bet is that it is intended, which makes sense actually to only hear the sound at the start of the miner activation progress bar. I used to zoom out far just to not hear that sound constantly, gets on my nerves after a while.

Alexei Gregorvski
Posted - 2011.06.28 15:13:00 - [969]
 

Edited by: Alexei Gregorvski on 28/06/2011 15:28:33
Edited by: Alexei Gregorvski on 28/06/2011 15:16:24
Using the Windows client.
Windows XP MCE
AMD Athlon X2 4600+
3.5Gb RAM
GeForce GTX 260


Issue: My character has effectively turned into an evil Dr. Manhattan, and the Mirror is now just a panel on the wall.

Ran into this problem on 2nd or 3rd day after incarna launched, and decided to turned off station environment until a patch was released. Turned it back on today and the issue is still present, as well the mirror is no longer reflective (not sure if this was present before or not).

I've found that re-customizing my character will temporarily fix the issue, but only until I undock & then redock. And no amount of graphical option fiddling seems to make a difference.

I've included screenshots to illustrate the issues.

Skin/Hair/Clothing texture issue

Mirror reflection issue


Edit: Apparently even going into the character recustomization is now causing issues. This is what happened when I attempted to change my eye colour/outer upper layer:

Eye 1 Eye 2 Outer 1

At this point, the client became rather unresponsive, so I don't think I'm going to tinker with it any more.

Tylian Sera
Posted - 2011.06.28 15:25:00 - [970]
 

Originally by: Tylian Sera
Hi All,

The character creator is constantly crashing my client, also when im finally able to launch it, several graphical glitches appear. (no eyes, glowing white eyes, only my shadow appear, etc)

Also im including an image i took this morning:
http://imageshack.us/f/27/20110625074523.jpg/

I dont know.. Is this how my character should look like?
Is it me or the lighting? :)

Intel C2Q 8200 / Win7 32bit / 4GB DDR2 / ATI HD4850

Thanks.


Sadly 1.0.1 did not solve the issue, Submitted a bug report with attached screenshots.

Julliette Libertine
Gallente
The Greek Connection
Posted - 2011.06.28 15:35:00 - [971]
 

Originally by: cornholio508
A a couple of things i have noticed since the patch .

1 . wrecks no longer open when double clicked .

was working before the patch and after this patch

Everseeker
Caldari
Northgate
Posted - 2011.06.28 17:15:00 - [972]
 

Enter a station. Go look at your ship. Now, select another one. Quickly, select "leave ship " read the text... actually, almost ALL the text still refers to you, IN your pod

Sindjin Hawke
RaVeN Alliance
Posted - 2011.06.28 17:20:00 - [973]
 

Well I'm glad it's not just me.

Since Incarna , I get lag while playing, no warp effects (or very few) and the graphics performance sucks.
Black dots/grain left over in field of view after warping away from station. MAJOR performance Lag! Never happened before Incarna.

HELP!

Win XP
AMD 64
4GB Ram
nVidia GeForce GT 240

Voxinian
Posted - 2011.06.28 17:22:00 - [974]
 

Edited by: Voxinian on 29/06/2011 12:25:39
I still crash to desktop when leaving the station after the 1.01 patch.

Edit:
It only happens the first time after login while in station. Results in a hard crash to desktop. I relog and I am out outside of the station. After the relog outside of the station it does not happen anymore, I can dock/undock without crashing. Almost seems like a cache thing or the loading of the space environment tries to force the loading of textures and models in to big amount, it bottlenecks probably.

5DriedGrams
Posted - 2011.06.29 00:19:00 - [975]
 

Windows Vista
NVIDIA GeForce 8400M GS

Selecting show on map from the right click menu while in station doesn't switch to the star map. A loading bar comes up and the info pane on the right slides in but it is all black with no information. This is with CQ disabled.

Nethemas
Posted - 2011.06.29 04:56:00 - [976]
 

Warped to 0 on a gate. Attempted to jump, received a "cleared for jump in x min y sec" message. Time period elapsed attempted to jump, received a "can't navigate while jumping" message. Would not clear until I quit game and reconnected.

Chantaan
Posted - 2011.06.29 06:37:00 - [977]
 

On a minor note - i think its epic how the distance from the ship to the catwalk (in the dock) changes based on the size of the ship. the smaller the ship the more off-center of the docking ring it gets, giving you the false impression that a frigate is the size of a cruiser...

Dun'Gal
Posted - 2011.06.29 08:20:00 - [978]
 

Character is a florescent purple color in CQ, only started happening recently. Have been running on highest gfx settings since launch and now my toon is purple. Issue cropped up a couple days ago, assumed it was just a temporary bug. Seems to be proper colors on medium or low, but not on high.

Darkdog
Posted - 2011.06.29 09:16:00 - [979]
 

A few of issues I've noticed with the new patch. (and yes I know most have already been mentioned)

1. It takes several attempts to close windows in game.

2. Not getting any warp graphics.

3. Do not like new graphics on turrets when in hanger, too dark.

4. How do you open the corp hangars on an orca when docked (CQ enabled) without opening ship hangar and right clicking on ship as there is no option in the ship menu.

5. Using Ctrl and left click to target means you end up targeting other objects instead of the one you wanted. (This is the most annoying!).

Windows 7
Q9550
ATI 5850
4GB

Voxinian
Posted - 2011.06.29 12:30:00 - [980]
 

Originally by: Darkdog


1. It takes several attempts to close windows in game.




Dito for me. The minimize/close button disappears, need to click a few times on the window and sometimes even have to drag the window to get the close/minimize button visible again.

Fearless M0F0
Incursion PWNAGE Asc
Posted - 2011.06.29 13:32:00 - [981]
 

PC client through Wine:

Audio balance seems borked, all sound is at a lower level than before but CQ levels are higher than all others.
Do turrets make sound anymore?, I could not hear any turret sounds while on incursion fleet last night.
After receiving a jamming cycle, the "jamming" progress bar keeps showing forever or until you dock/relog.

iSupremacy
Gallente
Battle BV
Posted - 2011.06.29 13:36:00 - [982]
 

Originally by: SureShot001
I am geting the feeling that Mac users are getting a very LOW priority...


Mac isnt for gaming.. you should know that xD

iSupremacy
Gallente
Battle BV
Posted - 2011.06.29 13:50:00 - [983]
 

oh and btw.. warp tunnel effect is missing again

Teldar Siesta
The Darkness Within
Posted - 2011.06.29 17:11:00 - [984]
 

Still no lights or hangar glow on the Archon (broken for years now). Maybe it's a carbon foot print thing.

Jackie Cross
School of Applied Knowledge
Posted - 2011.06.29 18:00:00 - [985]
 

Originally by: Jackie Cross
Last update enabled me to get the overheat problems, ran fine just before that. Cancelling the loading of Station Environment makes my game run as it should again.
If I load station environment the game works for a few minutes, tops, before the GPU fan goes haywire and my screen goes black. Alt-tabbing does nothing and the only course of action that has a noticable response is a hard reset.

ATI HD Radeon 4890
12 GB RAM
i7 920
Asus P6T Deluxe v2
Windows 7 64-bit Pro

Ok, the new patch allowed me to use CQ again, and I ran it for about 10h yesterday. Today I log in, and after about 3min my GPU goes bonkers. Time to disable again.
What setting is changed between the starts, because something is obviously wrong when it only works once...

Sator Nyatt
Posted - 2011.06.30 03:03:00 - [986]
 

Anyone else having issues installing the patch?

this patch has demanded i run as an administrator (never done that before) but my account is Administrator, and it won't accept either the Administrator nor the user account with admin priveleges...the patch won't even run!

Ranka Mei
Caldari
Posted - 2011.06.30 03:48:00 - [987]
 

Few issues:

* Facial lighting is still off at times. Like when you dock: fugly shadows on your face;

* Mining laser sound is gone (except for activation);

* Targetting sound is too low;

* In offering multi-part missions, like X, 1 of 5, the next mission is already automatically offered when you complete the last leg. That shouldn't be: leave it to the player if, and when, he wants to take the next mission.

Dr Screamm
Gallente
Posted - 2011.06.30 06:50:00 - [988]
 

Hi to all and to you CCP, i would like to add that on top of what ZYDOR73 above wrote as i have same issues, my INTERNET CRASHES, i get immediately disconnected when i open EVE .....this has NEVER happened before, INCARNA for some reason has some new feature that causes me to be constantly disconnected EVEN while i play, i keep being loged out while in space, PLEASE look into this as i am unable to play, thank you.

Lunce
Caldari
Posted - 2011.06.30 10:01:00 - [989]
 

Originally by: Darkdog
A few of issues I've noticed with the new patch. (and yes I know most have already been mentioned)

1. It takes several attempts to close windows in game.

2. Not getting any warp graphics.

3. Do not like new graphics on turrets when in hanger, too dark.

4. How do you open the corp hangars on an orca when docked (CQ enabled) without opening ship hangar and right clicking on ship as there is no option in the ship menu.

5. Using Ctrl and left click to target means you end up targeting other objects instead of the one you wanted. (This is the most annoying!).

Windows 7
Q9550
ATI 5850
4GB


Actually, I was having trouble with points 1. and 2. long before the Incarna patch.

Neuroptera
Posted - 2011.06.30 13:53:00 - [990]
 

My dominix has become a gun boat.

My drone damage was ok before the patch. I have tried the work around but it didn't change anything

Crying or Very sad


Pages: first : previous : ... 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 : last (34)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only