open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incarna 1.0 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 ... : last (34)

Author Topic

Warp ToMe
Posted - 2011.06.24 05:08:00 - [811]
 

Safe Mode Works.

Regular Client opens the small loadup window. When that disappears, that's all she wrote.

Foxlike
Posted - 2011.06.24 05:32:00 - [812]
 

Originally by: Squizz Caphinator
Originally by: Heaven's Light
High My EDK killboards api is coming back with all mails being malformed, i was wondering if this is an error in the new Patch regarding the API key system ?


Confirming this issue. KillLog API is giving us malformed information on all new kills. shipTypeID for both victim and finalBlow are 0


QFT

Celia Therone
Posted - 2011.06.24 05:33:00 - [813]
 

Originally by: The Tebo
so... for 3 years i been playing.. on various machines... my desktops... to my laptops... depending on where i am..

incarnia comes out.... and i get this message....

Shader Model 3 (sm3) support is needed to run this game.

is there a version of the client that does NOT need this to run.. for us poor saps that do not have enuough cash to BUY a new laptop??



It's a published requirement now. I can't log in to Eve either so my two accounts are auto-unsubscribing when their time runs out.

Oddly WoW seems to work with my graphics card (by god that was a long download) so if someone tells you to 'go back to WoW noob' you probably can. Can't say that I really want to play WoW though.

Kaminokage
Posted - 2011.06.24 06:48:00 - [814]
 

Edited by: Kaminokage on 24/06/2011 06:49:55
Originally by: Kaminokage
Edited by: Kaminokage on 23/06/2011 01:26:19
Edited by: Kaminokage on 23/06/2011 01:25:49
When I try to:

1. open any link (http:// ) in chat window my client crashes
2. open fleet help my client crashes
3. open combat logs-> kills/losses nothing happens. I just can't open any of them.

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: ExeFile.exe
Application Version: 7.10.27.490
Application Timestamp: 4df8a6f5
Fault Module Name: ccpBrowserHost.dll
Fault Module Version: 7.10.27.490
Fault Module Timestamp: 4df8a6f0
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0001a320
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1049
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

I have Macbook Pro 15", 2011 (windows 7 64bit/bootcamp)

15-inch: 2.2 GHz
2.2GHz quad-core
Intel Core i7
4GB 1333MHz
750GB 5400-rpm1
Intel HD Graphics 3000
AMD Radeon HD 6750M with 1GB GDDR5

any ideas? Twisted Evil

p.s. I've also tried to run Repair tool, but it didn't find any problems...


Did anyone met similar problems?
When I try to hit browser button on the panel - game crash. I can't even see/post my kills/losses anymore... I can't play EVE like this anymore... and I still didn't receive any reply form CCP on this matter Evil or Very Mad

p.s. I downloaded and reinstalled EVE client - but it didn't fix the problem :(

DHuncan
Posted - 2011.06.24 07:20:00 - [815]
 

Originally by: CCP Veritas
Originally by: DHuncan
Originally by: Deemi Rantour
Originally by: Aeveen
My drake is still not receiving Missile Damage bonuses. This is especially noticeable with Ballistic Control Systems. I find this rather odd because the Ballistic Control System is effecting my launchers rate of fire correctly. It however has no effect on Missile Damage.

I have stripped all the fittings (except rigs of course) off my drake. Repacked them, then refitted them. This obviously includes reloading my Missile Ammo. There however was still no change at all to Missile Damage. The actual damage my Missiles Deal is noticeably lower so this is not just a display error.


Same, please, in God`s name FIX THIS, I was scared as sh*t when I saw I wasn`t doing any damage to rats, I tought CCP had nerfed missiles or ultra-boosted rats, but after spinning in the quarters for a while, I found out that its just that BCS`s dont work anymore, beside the RoF bonus.
FIX THIS please!


Confirmed. Now that explains how suddenly the mission I am doing and did in the past turned imposible to acomplish. Please stop working in new little skirt colours and fix the damn game NOW!


There is a known error with the Show Info screen for missile ammunition not reflecting the boost from BCUs. It actually pre-dates this patch, I'm a bit embarrassed to say.

If you believe your are still not getting proper missile damage, please post your fitting and the damage amount you are seeing versus a known, stationary target and we'll take it from there.


Checked. They do work fine, is just as you said, an error not showing the boost. To the long list of things to do, I hope. At least, thanks for answer.

Delta Bacat
Posted - 2011.06.24 08:15:00 - [816]
 

Minor bug:

When opening the skill queue, the grey stripes at the right of the skills start at the second skill and end beneath the last skill. This "bug" persists when opening skill directories, starting at the second row.

Resender
Posted - 2011.06.24 08:17:00 - [817]
 

My machine can run 4 clients with no problem only the graphics card activity went to 90%, temp 72C (161.6F) and fan was at 28%

Syrte
Gallente
Lyonesse.
Wildly Inappropriate.
Posted - 2011.06.24 08:56:00 - [818]
 

Edited by: Syrte on 24/06/2011 08:57:41
Originally by: CCP Veritas
Originally by: DHuncan
Originally by: Deemi Rantour
Originally by: Aeveen
My drake is still not receiving Missile Damage bonuses. This is especially noticeable with Ballistic Control Systems. I find this rather odd because the Ballistic Control System is effecting my launchers rate of fire correctly. It however has no effect on Missile Damage.

I have stripped all the fittings (except rigs of course) off my drake. Repacked them, then refitted them. This obviously includes reloading my Missile Ammo. There however was still no change at all to Missile Damage. The actual damage my Missiles Deal is noticeably lower so this is not just a display error.


Same, please, in God`s name FIX THIS, I was scared as sh*t when I saw I wasn`t doing any damage to rats, I tought CCP had nerfed missiles or ultra-boosted rats, but after spinning in the quarters for a while, I found out that its just that BCS`s dont work anymore, beside the RoF bonus.
FIX THIS please!


Confirmed. Now that explains how suddenly the mission I am doing and did in the past turned imposible to acomplish. Please stop working in new little skirt colours and fix the damn game NOW!


There is a known error with the Show Info screen for missile ammunition not reflecting the boost from BCUs. It actually pre-dates this patch, I'm a bit embarrassed to say.

If you believe your are still not getting proper missile damage, please post your fitting and the damage amount you are seeing versus a known, stationary target and we'll take it from there.


Nice to read answers like this, but they give me the feeling that a loyal player like me with 3+ accounts is not taken serious. I still get the blue screen, tried reinstalls, created a petition on day ONE of this new patch, but still no reaction. Reading this thread makes it clear to me I am not the only one with system problems.Evil or Very Mad
Friends have to manage my training queues atm

CCP Veritas

Posted - 2011.06.24 09:48:00 - [819]
 

Originally by: Aeveen
Awesomeness


Thank you for the very detailed report! Let the detective work begin~

Locii
Posted - 2011.06.24 09:56:00 - [820]
 

i still cant edit members that have been given a manual title.
not any of my directors can edit a member thats been given a manual title.

right click on member, edit member, NOTHING, no pop up box, no error message NOTHING

Pasadenasman
Born In Jungle
Ushra'Khan
Posted - 2011.06.24 10:19:00 - [821]
 

Edited by: Pasadenasman on 24/06/2011 10:19:35
Originally by: CCP Zymurgist
  • Bonuses are not applied to drones when the ship is boarded from the maintenance array. To resolve this issue, remove the drones from the drone bay and put them back in.

  • [/list]


    First thing first you completly destroy blaster. Secondly you completly destroy the beautifullness of gallentean ships by show us a wall when get ride of failcarna.
    And now... ****ed the drones by a bug i have to fix BYMYSLEF by loosing time when swithching ships?

    What can i do in this game be beeing gallentean atm ? watching a wall ?

    ps: several of my mates are ****ed with the new display graphic -> CCP failcascading lead to members unsubscriptions cascading...

    Hastrin
    Posted - 2011.06.24 10:21:00 - [822]
     

    if it wasnt mentioned earlier

    there seems to be a problem with editing roles from the right click menu. all my director (toons and other players) as well as my ceo toon can only edit members without a custom title. granted titles dont seem to have problems

    Morar Santee
    Posted - 2011.06.24 10:27:00 - [823]
     

    Edited by: Morar Santee on 24/06/2011 10:28:29


    Overview bugs/glitches:

    - Brackets of Battleships and Industrials/Mining barges are cut off on the right of the "icon" display.

    - When the window focus is on the Overview window, and something is highlighted in the Overview, pressing the "CTRL"-key will attempt to lock it. This is highly counterproductive. "CTRL" should never lock anything unless I click on it WHILE holding the key down.

    WolfSchwarzMond
    Gallente
    Martyr's Vengence
    Test Alliance Please Ignore
    Posted - 2011.06.24 10:36:00 - [824]
     

    Since the patch:
    When I attempt to run Multiple clients at one time

    1 Two clients run fine.
    2 When I log in the 3rd client I get the following message from Eve. "Your connection to the proxy has been upsurped."
    3 Nothing else in my system has changed. Nor is my ISP throttled me, I did contact them to ask.

    Fred Munro
    Gallente
    Silicis Luguolo
    Posted - 2011.06.24 10:56:00 - [825]
     

    Originally by: Morar Santee
    Edited by: Morar Santee on 24/06/2011 10:28:29


    Overview bugs/glitches:

    - Brackets of Battleships and Industrials/Mining barges are cut off on the right of the "icon" display.

    - When the window focus is on the Overview window, and something is highlighted in the Overview, pressing the "CTRL"-key will attempt to lock it. This is highly counterproductive. "CTRL" should never lock anything unless I click on it WHILE holding the key down.


    I noticed the overview icon "cut off" too, quite annoying...

    as for the Sticky Ctrl, i resolved it by removing the keybinding, closing menu, re open menu re-add keybinding to ctrl, and it doesnt seem to be "sticky" anymore but this is the third time i've had to do it across 3 accounts...

    It gets tiring after a while fixing the same glitch update after update...

    Kirarch
    Posted - 2011.06.24 11:22:00 - [826]
     

    Just to confirm, I narrowed down my graphical glitches in CQ to the Depth Effects tick box. Turning it on leaves CQ working fine, but leaves me with a black screen in space. Turning it off fixes space, but screws up the lighting, textures and particle effects in CQ. See below. This is on a Radeon 4850.

    Please visit your user settings to re-enable images.

    Also confirming problems closing windows and one that I've not seen others report (so could be just me) I seem to be getting random camera zoom ins on space objects. Thought I was accidentally hitting a short-cut at first, but have had it happen when not even touching the keyboard.

    Anxiir
    Strange Energy
    Posted - 2011.06.24 11:25:00 - [827]
     

    Edited by: Anxiir on 24/06/2011 11:26:17
    Originally by: Fred Munro
    Originally by: Rykoszet
    Edited by: Rykoszet on 23/06/2011 17:44:42
    I ani't got problems with warp tunels.. There's something wrong with your machines guys...


    Disabling HDR re-enables warp effects again, having HDR on removes it, which is a bug, you must not have HDR enabled so you are not effected, Ive tried and confirmed this on two machines.


    Still does it with HDR off. Its very random, but most of the time there is no tunnel effect. However the red/blue shift that appears at the end of the tunnel is still there.

    To be fair this happened before Incarna, although much less frequently. The main issue before was the tunnel having the wrong orientation.

    using 8800GT 512MB

    Geksz
    Minmatar
    Posted - 2011.06.24 11:56:00 - [828]
     

    Originally by: Toovhon
    Originally by: Shamna Skor
    I have to complain about the icons used for the turrets now. The 3D turrets statically rendered as 2D bitmaps look really awful. It reminds me of the bad old days before live 3D was possible - like Donkey Kong Country on the SNES. It's OK to have the icons not look exactly like the in-game 3d object as long as the graphic clearly communicates what the thing is. A perfect example is the old tractor beam icon: looked like a magnet. GREAT! I know instantly what that does. Now, the icon looks like a yellow turd. How is that different from the brown turd also mounted on my ship? I don't really know. It's certainly not clear from the UI. (And I'm not even talking about the scaling bug with the icon applied to the target once the module is activated).

    Bottom line is that the new turrets look amazing and you did a great job!!! Bad news you made the icons way worse.

    This blog post (not by me) explains my feelings way better than I can express here:

    http://ignorethecode.net/blog/2010/01/21/realism_in_ui_design/

    I thought this picture perfectly sums up the problem with the new module icons:

    Please visit your user settings to re-enable images.


    Indeed, that all makes perfect sense and anyone who's every gotten into UI is... should be aware of this. Which makes it all the more distressing that CCP seem unable to spot the blazingly obvious flaws in Incarna. Tiny muddy realistic icons in Eve = bad. Duh. Inefficient and slow CQ or a dull metal wall = bad. Duh. Etc, etc.

    None of this is rocket science, so it makes me wonder how it keeps happening in Eve. Do they simply employ no UI people? Do they ignore any negative feedback from singularity? Are they so caught up in their own creation, they're unable to step back and see what regular users see?

    The later has been a common problem with computer UI design from the dawn of the PC age. Those who design computers and software are often unable to look at their designs from a regular user's perspective. It's one reason Xerox PARC back in the 70's used children to test UI - because kids have a fresh take on the world and they don't tolerate bad design easily. Little kids are the ultimate test of UI. Maybe CCP should hire some ;-)

    But seriously, my point is that I think CCP needs to get some outside input on things like these awful turret icons even before they make it onto sisi.


    It has been mentioned in some of the test server feedback threads, but noone responded to them, maybe haven't even read them...

    Kim Trader
    Posted - 2011.06.24 12:07:00 - [829]
     

    Edited by: Kim Trader on 24/06/2011 12:12:28
    Edited by: Kim Trader on 24/06/2011 12:08:55
    Still cannot download the new patch. The repair exe says " the download package files are corrupt and would like to run Fix exe", but repair program always FAILS.

    The post that people suggest using link to new Repair exe program is not available anymore. I have tried to re download the entire EVE game again but still getting loads of "data package files are corrupt" messages and back and forth with repair program that cant fix it and FAILS.

    File "repairTool\progressPanel.pyc", line 97, in _TaskRun
    File "repairTool\repairUI.pyc", line 77, in Start
    File "repairTool\repairLogic.pyc", line 147, in Repair
    File "repairTool\repairLogic.pyc", line 187, in Restore
    File "zsync\zsync.pyc", line 151, in RestoreFile
    ValueError: too many values to unpack
    Total Runtime: 0h01m36s

    Any ideas?

    Marin Baator
    Minmatar
    Murientor Tribe
    Posted - 2011.06.24 12:34:00 - [830]
     

    Originally by: Onnen Mentar
    It has been reported earlier on page 14 already, but I'd like to confirm that as a director I cannot right click a member from the corp chat and edit their titles/roles. There is no error message, simply nothing happens. Other corp directors are reporting the same issue.


    Corp members with a title (I don't mean title based roles) cannot be edited by directors.

    Corp members with title based roles but no title can be edited

    SmokeDog
    Nex Exercitus
    Raiden.
    Posted - 2011.06.24 12:40:00 - [831]
     

    CCP,

    Lots of players are reporting problems with the Edit Member option.
    Could you please give us some love, and at least acknowledge this?

    You haven't helped at all, besides saying that you cant replicate.
    If you(CCP) require additional information that might help to troubleshoot, please ask and i'm sure lots of us will reply back


    Thanks,
    SmokeDog

    Thom Baron
    Caldari
    Caldari Provisions
    Posted - 2011.06.24 13:07:00 - [832]
     

    Edited by: Thom Baron on 24/06/2011 13:08:10
    Originally by: Kim Trader
    Edited by: Kim Trader on 24/06/2011 12:12:28
    Edited by: Kim Trader on 24/06/2011 12:08:55
    Still cannot download the new patch. The repair exe says " the download package files are corrupt and would like to run Fix exe", but repair program always FAILS.

    The post that people suggest using link to new Repair exe program is not available anymore. I have tried to re download the entire EVE game again but still getting loads of "data package files are corrupt" messages and back and forth with repair program that cant fix it and FAILS.

    File "repairTool\progressPanel.pyc", line 97, in _TaskRun
    File "repairTool\repairUI.pyc", line 77, in Start
    File "repairTool\repairLogic.pyc", line 147, in Repair
    File "repairTool\repairLogic.pyc", line 187, in Restore
    File "zsync\zsync.pyc", line 151, in RestoreFile
    ValueError: too many values to unpack
    Total Runtime: 0h01m36s

    Any ideas?

    there's quite a few of us with the same problem.

    CCP have still not even acknowledged it's existence - I guess they're hoping they can take our money for days that we're not able to play or something ridiculous to make up for lack of monocle sales.

    Ste'ven Sch'orik
    Gallente
    Posted - 2011.06.24 13:54:00 - [833]
     

    Not even a single response to any of the complaints about GPU and CPU overload. Cmon CCP, at least say you are working on it. I didn't even get so much as a threat of a kick in the teeth. Nothing.

    Vjorn Angannon
    Fleet Escort Services
    Posted - 2011.06.24 14:27:00 - [834]
     

    @ Kim Trader and Thom Baron,

    read this post as well as this post.

    That address leads to the Repair Tool v3.23 which worked for me.

    Aeveen
    Gallente
    Posted - 2011.06.24 14:43:00 - [835]
     

    Edited by: Aeveen on 24/06/2011 14:43:28
    Originally by: Ste'ven Sch'orik
    Not even a single response to any of the complaints about GPU and CPU overload. Cmon CCP, at least say you are working on it. I didn't even get so much as a threat of a kick in the teeth. Nothing.


    http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1535553 if you have not already seen this that is. Also not trying to cause any issues but if you have not opened up your system and cleaned it out with a can of air please do so. I had a small over heating issue and cleaning out my air ducts fixed it.

    Aeveen
    Gallente
    Posted - 2011.06.24 14:52:00 - [836]
     

    Originally by: CCP Veritas
    Originally by: Aeveen
    Awesomeness


    Thank you for the very detailed report! Let the detective work begin~


    Welcome and good luck. Let me know if you need more info / testing. I'll try to keep an eye on this thread via my iPad today.

    Max Nebular
    Posted - 2011.06.24 14:57:00 - [837]
     

    i have one issue to report...

    1) i cant play this game anymore on my computer!

    so i gues this is it...Sad


    and i was so happy after 15 years of searching for something to replace Elite/frontier...

    SwiftShadow14
    Posted - 2011.06.24 15:01:00 - [838]
     

    Edited by: SwiftShadow14 on 24/06/2011 15:01:03
    Originally by: Max Nebular
    i have one issue to report...

    1) i cant play this game anymore on my computer!

    so i gues this is it...Sad


    and i was so happy after 15 years of searching for something to replace Elite/frontier...


    I think I found your problem, you see...your corp is "NRDS compliant"...

    EDIT: Oh and confirming Edit Member is brooookeeeeen like seether

    CCP Veritas

    Posted - 2011.06.24 15:28:00 - [839]
     

    Originally by: Aeveen
    Originally by: CCP Veritas
    Originally by: Aeveen
    Awesomeness


    Thank you for the very detailed report! Let the detective work begin~


    Welcome and good luck. Let me know if you need more info / testing. I'll try to keep an eye on this thread via my iPad today.


    Indeed I do. Re-created your setup on my dev server and the damage numbers came out reasonably close to what EFT is showing you, both with BCUs and without. I'll try to catch you online at some point and see if we can figure out why you're seeing different numbers.

    Aeveen
    Gallente
    Posted - 2011.06.24 15:40:00 - [840]
     

    Edited by: Aeveen on 24/06/2011 17:00:59
    Originally by: CCP Veritas
    Originally by: Aeveen
    Originally by: CCP Veritas
    Originally by: Aeveen
    Awesomeness


    Thank you for the very detailed report! Let the detective work begin~


    Welcome and good luck. Let me know if you need more info / testing. I'll try to keep an eye on this thread via my iPad today.


    Indeed I do. Re-created your setup on my dev server and the damage numbers came out reasonably close to what EFT is showing you, both with BCUs and without. I'll try to catch you online at some point and see if we can figure out why you're seeing different numbers.


    I am on to test whenever you are free.


    Pages: first : previous : ... 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 ... : last (34)

    This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


     


    The new forums are live

    Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

    These forums are archived and read-only