open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incarna 1.0 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (34)

Author Topic

Vjorn Angannon
Fleet Escort Services
Posted - 2011.06.21 23:31:00 - [31]
 

Edited by: Vjorn Angannon on 22/06/2011 23:23:34
Originally by: CCP Fallout
If the repair tool is failing, try deleting or moving the file(s) that the repair tool indicates is causing the problem. This should resolve the repair tool issue(s).


Hehehe, I'm not the most computer savy person around....

Are you saying then that I should try deleting the following files?

File "repairTool\progressPanel.pyc", line 97, in _TaskRun
File "repairTool\repairUI.pyc", line 77, in Start
File "repairTool\repairLogic.pyc", line 147, in Repair
File "repairTool\repairLogic.pyc", line 187, in Restore
File "zsync\zsync.pyc", line 151, in RestoreFile

Thanks

Edit these file don't exist on my comp

Butch Bloodsteak
Posted - 2011.06.21 23:32:00 - [32]
 

Please, CCP, remember you have Mac users. You would not let these issues through for Windows users, so why subject Mac users to this kind of error?

CCP Fallout

Posted - 2011.06.21 23:32:00 - [33]
 

Originally by: Nathan Rosenhal
Strip miners sound ends few second after activating. Music and ambient sounds work


this is a known, old issue.

ArmEagle Kusoni
Posted - 2011.06.21 23:33:00 - [34]
 

Edited by: ArmEagle Kusoni on 21/06/2011 23:45:33
Edited by: ArmEagle Kusoni on 21/06/2011 23:39:06
Edited by: ArmEagle Kusoni on 21/06/2011 23:36:31
I hope loading the station interior won't take this long every time.

But something I encountered pretty quickly is that after I rotate the camera a bit in the station, all these black squares start hiding more and more of the 3d world:Please visit your user settings to re-enable images.

AMD X2 4800+
Geforce 7950GT (Sorry, my 8800GTS died)
3GB DDR1
Windows 7 64bit

Edit2: the black pattern stays the same if I undock and redock. Next, trying a restart.
Edit3: restarted the game, happened again after a bit of camera rotating. will restart my pc tomorrow. time to zzz now.


Edit:
Also, the patcher failed when it tried to extract something. I can imagine it ran out of diskspace. Maybe actually report that next time, let me clear more space and then let me try again. Instead of forcing the repair tool on me? Or actually. Maybe you should just warn right ahead when there's not enough diskspace to extract/install, though, yes, it is a tricky thing to exactly predict how much space you need.

Cristiaaan
Posted - 2011.06.21 23:33:00 - [35]
 

Only I have something to say:
*********, The game is not free, we pay for the service

Kile Kitmoore
Posted - 2011.06.21 23:33:00 - [36]
 

How much drive space should someone make available to install the patch?

Imuran
Zentor Industries
Posted - 2011.06.21 23:35:00 - [37]
 

Personally find it very difficult to see against the darkness of space the icons that show which target you are shooting at

Dodo Ros
Posted - 2011.06.21 23:35:00 - [38]
 

iMac 27 i5

Bei der Ermittlung des Update-Status ist ein unerwarteter Fehler aufgetreten:

Unable to download file mac/evepremiumpatch267203-271273-mac.tgz from the server.
Error: url //cdn1.eveonline.com/mac/evepremiumpatch267203-271273-mac.tgz not found


Möchten Sie die Support-Seite aufrufen?

SureShot001
Posted - 2011.06.21 23:36:00 - [39]
 

I am geting the feeling that Mac users are getting a very LOW priority...

Nashobe Patamon
Posted - 2011.06.21 23:36:00 - [40]
 

Originally by: CCP Solomon
Originally by: Nashobe Patamon
I can log into the game, however once I select my character and try to enter the game, I get the message "CCP ExeFile has stopped working" and the game crashes. Any thoughts on how to fix this?


Hi Nashobe,

What are your hardware specifications?
Does this happen every time you try and log in?



I run Windows Vista
Intel Core 2 Quad at 2.5 Ghz
4 GB RAM
Nvidia GeForce 8800 GT

It shouldn't be a hardware issue. I can run most games at full settings. I've tried to log in five times now and it crashes as soon as I log in and it tries to load the station.

Dalton Drayson
Posted - 2011.06.21 23:37:00 - [41]
 

I have been trying to download the Incarna patch but it says there is an error. It will not let me download. It asks me if I want support, but then it takes me out of the game and I have to restart. I am a mac user.

HELP ME FIGURE OUT WHY IT WILL NOT DOWNLOAD!!!

d3gradation
Posted - 2011.06.21 23:38:00 - [42]
 

Edited by: d3gradation on 21/06/2011 23:39:05
i am having the same password problem

so if we are a mac user we have to re-download the client? are we guaranteed it will work if we re-download it?? Just wondering not much internet left :( lol

DynamiK Jarion
Posted - 2011.06.21 23:39:00 - [43]
 

Edited by: DynamiK Jarion on 21/06/2011 23:40:25
Hi,
Is there any problem to download the patch... it's too slow.
Thanks,
D
PS - In windows...

Lederstrumpf
Posted - 2011.06.21 23:39:00 - [44]
 

Originally by: CCP Fallout
Originally by: Nathan Rosenhal
Strip miners sound ends few second after activating. Music and ambient sounds work


this is a known, old issue.


Good thing to know you didn't fix it.

CCP Fallout

Posted - 2011.06.21 23:40:00 - [45]
 

ArmEagle, have you updated to the latest drivers? IIRC a new update was issued on the 15th.

Khamal Kahn
ROC Deep Space
Posted - 2011.06.21 23:40:00 - [46]
 

Originally by: SureShot001
I am geting the feeling that Mac users are getting a very LOW priority...
Amen to that! But then what else is new? Us Mac users seem to have always been a very low priority. Ok. 50 minutes left for the entire Mac client. Hope it works.

That venting complete ... I do realize this is a massive update and that problems are inevitable, but could CCP please consider showing us Mac users a bit more attention? Please?

KHarBethe
Minmatar
KRYSIS.
Posted - 2011.06.21 23:41:00 - [47]
 

Edited by: KHarBethe on 21/06/2011 23:43:08
OK downloading hope this works. Patch definitely didn't.

CCP Nimbus

Posted - 2011.06.21 23:41:00 - [48]
 

Originally by: Nashobe Patamon
Originally by: CCP Solomon
Originally by: Nashobe Patamon
I can log into the game, however once I select my character and try to enter the game, I get the message "CCP ExeFile has stopped working" and the game crashes. Any thoughts on how to fix this?


Hi Nashobe,

What are your hardware specifications?
Does this happen every time you try and log in?



I run Windows Vista
Intel Core 2 Quad at 2.5 Ghz
4 GB RAM
Nvidia GeForce 8800 GT

It shouldn't be a hardware issue. I can run most games at full settings. I've tried to log in five times now and it crashes as soon as I log in and it tries to load the station.



Hi Nashobe,

Could you file a bug report with a crash dump? That would really help us in fixing your problem. Information on how to get a crash dump can be found here:

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Reporting_Crashes

Thanks

Ally6969
Posted - 2011.06.21 23:41:00 - [49]
 

Hi I have the "outdated video card" message saying I need shader 3.0 and click ok to close client?

So is that Game Over for me unless I buy a new card?

Or can I turn any settings off?

Dodo Ros
Posted - 2011.06.21 23:42:00 - [50]
 

Unable to download file mac/evepremiumpatch267203-271273-mac.tgz from the server.
Error: url //cdn1.eveonline.com/mac/evepremiumpatch267203-271273-mac.tgz not found

even the direct adress do not download the patch... broken downloadlink???

MichaelWest
Posted - 2011.06.21 23:43:00 - [51]
 

Originally by: Khamal Kahn
Originally by: SureShot001
I am geting the feeling that Mac users are getting a very LOW priority...
Amen to that! But then what else is new? Us Mac users seem to have always been a very low priority. Ok. 50 minutes left for the entire Mac client. Hope it works.

That venting complete ... I do realize this is a massive update and that problems are inevitable, but could CCP please consider showing us Mac users a bit more attention? Please?


Must be nice. I have 3 hours or so left.

Rysdan Phar
Posted - 2011.06.21 23:43:00 - [52]
 

tcu offline

the system says my allaince has sov as it should but the tcu was offline and i got billed a 3rd time to reonline it. yet it still says we have sov.... is this a bug?

Argus Kell
Gallente
Lost Enterprises...
SOLAR WING
Posted - 2011.06.21 23:43:00 - [53]
 

Loving the expansion but getting some serious shader issues after recustomising my character. The first time I changed tuck option on my trousers to 2 then 1 again my whole character went black as though the pixel shader was just returning 0.

The second time I attempted it (after cancelling) My character went completely black but kept his normal map so looked like the silver surfer.

Then when I cancelled this time my character in the station was shadow black like originally experienced in the creator.

When the game needs to pause to render after changing options I get a pixelated full screen stretched splash of the in-station corp panel. I think this is either a bug or an incorrect graphic being used.

Other than that I haven't experience any issues in the station as yet.

CCP Fallout

Posted - 2011.06.21 23:44:00 - [54]
 

Originally by: d3gradation
Edited by: d3gradation on 21/06/2011 23:39:05
i am having the same password problem

so if we are a mac user we have to re-download the client? are we guaranteed it will work if we re-download it?? Just wondering not much internet left :( lol


Yes, you'll need to re-download the full Mac client. We are currently working on restoring patches for the Mac client.

Dalton Drayson
Posted - 2011.06.21 23:44:00 - [55]
 

Originally by: Dodo Ros
Unable to download file mac/evepremiumpatch267203-271273-mac.tgz from the server.
Error: url //cdn1.eveonline.com/mac/evepremiumpatch267203-271273-mac.tgz not found

even the direct adress do not download the patch... broken downloadlink???


This is my problem! I would like some help!

ozz tech
Gallente
Quebec Or
Posted - 2011.06.21 23:44:00 - [56]
 

I cant get in ether, i can right my username but not my password... if i try to right mu password nothing happens.

SureShot001
Posted - 2011.06.21 23:45:00 - [57]
 

Originally by: CCP Fallout
Originally by: d3gradation
Edited by: d3gradation on 21/06/2011 23:39:05
i am having the same password problem

so if we are a mac user we have to re-download the client? are we guaranteed it will work if we re-download it?? Just wondering not much internet left :( lol


Yes, you'll need to re-download the full Mac client. We are currently working on restoring patches for the Mac client.


So it will be faster ReDownloading? Thats just great...

flammkuchen
Posted - 2011.06.21 23:45:00 - [58]
 

First Login. First Time I got VC++ Error + Kill of game. Hopefully Incarna does not mean the re-incarnation of crashes. Crossing Fingers. Was in PI / Planetary View, Error Message about "Virtual Function Call" or something.

Dodo Ros
Posted - 2011.06.21 23:45:00 - [59]
 

Originally by: Dalton Drayson
Originally by: Dodo Ros
Unable to download file mac/evepremiumpatch267203-271273-mac.tgz from the server.
Error: url //cdn1.eveonline.com/mac/evepremiumpatch267203-271273-mac.tgz not found

even the direct adress do not download the patch... broken downloadlink???


This is my problem! I would like some help!


Download the full client for mac hopefully fix it.

Pieteru
Gallente
Revenge Inc.
Posted - 2011.06.21 23:46:00 - [60]
 

Edited by: Pieteru on 21/06/2011 23:47:00
Could you give us a time estimate by when the Mac error will be fixed? As in: give us half an hour, we're uploading a non-corrupted file to half a day, small error in file to a couple of days, we need to do some tests.

Also, the full client won't load the .dmg file. You might lose some customers in countries that actually have download limits.

Thank you


Pages: first : previous : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (34)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only