open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incarna 1.0 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 ... : last (34)

Author Topic

Lord Okinaba
Posted - 2011.06.22 17:33:00 - [511]
 

No gas cloud present in the mission 'Recon' 3 of 3. Does damage, you just can't see it like you used to.

Danico Buchald
Caldari
Posted - 2011.06.22 17:35:00 - [512]
 

Minor CQ issue:

If you try to sit while standing at either end of the couch you sit in the nearest seat, which isn't a big deal, but the camera locks on the center seat no matter where you're actually sitting.

PC client

Jake Thraxton
Posted - 2011.06.22 17:41:00 - [513]
 

looks like lulzsec has taken notice, as if we didn't need another problem to deal with...

SpiritsOfWolf
Posted - 2011.06.22 17:51:00 - [514]
 

am i the only one whos stilll having iuse with eve on a mac? with getting even getting eve stared yet alone downloads to wrok each download failed! help here

Solomon XI
Hidden Souls
Posted - 2011.06.22 17:52:00 - [515]
 

Originally by: Jake Thraxton
looks like lulzsec has taken notice, as if we didn't need another problem to deal with...


Clarify.

Also ... Still need Developer eyes in this thread, please.

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1533296

Inglorious Bastrd
Posted - 2011.06.22 17:57:00 - [516]
 

With my mac:

ExclamationStill have to copy and paste my PW at login
ExclamationStill very laggy, and my character has some sort of green, hippy color scheme going on
ExclamationCannot right click to board a ship, meaning I cannot fly eve cause I am in a pod all day

I think CCP should reimburse us the 2, or however long this will take, days of playtime for plex users, as honestly, most of us cannot do anything here. I'd say we are station spinning, but its more like station lagging. I know CCP is doing the best they can, and for that, thanks, take your time, but hurry up. CCP knows this is not a free game, and we don't pay to be broken : /

Tore Vest
Gallente
Vikinghall
Posted - 2011.06.22 18:10:00 - [517]
 

When boarding ship from bay.... old ship is left floating empty in space...
Did not do that before Confused

Salpun
Gallente
Paramount Commerce
Posted - 2011.06.22 18:15:00 - [518]
 

Edited by: Salpun on 22/06/2011 18:31:29
It did before the patch with pos maintance arrays and was suppost to be fixed. Did you possible push the wrong button.
That coused it to.

Does it do it every time?

Tore Vest
Gallente
Vikinghall
Posted - 2011.06.22 18:18:00 - [519]
 

Edited by: Tore Vest on 22/06/2011 18:19:48
Everytime

Edit: Tried it several times after i almost warped away from a hulk.....

Illectroculus Defined
No Bull Ships
Posted - 2011.06.22 18:22:00 - [520]
 

For new players if you follow the mission s to the 5 tutorial agents and then start the business arc, then in mission 3/10 you get asked to do some mining, the rward for this is a Salvaging skillbook.
At this point the player has not been given a mining laser, and has not been told about the market. Also the player was previously given a salvaging skillbook in the mission chain so this one is redundant.

I'd suggest removing the skillbook reward and giving them a mining laser when they accept the mission.

Jake Thraxton
Posted - 2011.06.22 18:23:00 - [521]
 

Originally by: Solomon XI
Originally by: Jake Thraxton
looks like lulzsec has taken notice, as if we didn't need another problem to deal with...


Clarify.

Also ... Still need Developer eyes in this thread, please.

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1533296




got a message from another eve player about a twitter post, something about CCP doing more damage than they ever could. looking for the post now

Anosh
Posted - 2011.06.22 18:26:00 - [522]
 

Originally by: Liner Xiandra
Originally by: Mirey Finge
I have a geforce go 7400 gpu Viao laptop which (I thought) supported SM3. Drivers etc are as up to date as Sony have provided. Manually patched ok but as soon as the splash screen tries to load, I get blue screened either with (or without) some screen flickering.

Can someone link me a definitive test of SM3 support or confirm my GPU is no good please? I dont want to waste time on a bug report just to be told Eve just went out of reach of your PC.




I experienced the same with a 7600GT, try hitting escape on the login screen, turn interior quality to low; or disable completely. Another above 'low' settings gave me buzzing, flickering textures and general mayhem with the user interface.


Sadly it fails as soon as I double click to launch Eve - I don't get as far as log-in, so no way to change any settings. I guess that confirms I am no longer a 2xPC player, and will be trimming accounts. Probably about time to be honest, the game has been going in a direction I am not happy with for too long, and as many have pointed out, its my choice whether to play the game CCP offers.

My stuff will be going to the remaining a/c - so don't bother asking Very Happy

Salpun
Gallente
Paramount Commerce
Posted - 2011.06.22 18:30:00 - [523]
 

Orca bay you mean. Okay
Was it bug reported.

Heard something about it but nothing concrete. As there has not been a server patch yet. I would guess it will be fixed when that happens becouse it is a server side issue.


swananai
Posted - 2011.06.22 18:31:00 - [524]
 

can you please work on fixing the right click issue with the mac because it makes it impossible to switch ships, start trades, start conversations and so fourth, also the lag i am experiencing during gameplay is huge, please work on fixing lag and the right clicking problem thanksLaughing

Salpun
Gallente
Paramount Commerce
Posted - 2011.06.22 18:33:00 - [525]
 

Did you check the sisi client and see if it is still an issue. We are on Client patch 4 now over there now . Not sure if clent patch ~4 is active for TQ yet.

swananai
Posted - 2011.06.22 18:39:00 - [526]
 

Originally by: Salpun
Did you check the sisi client and see if it is still an issue. We are on Client patch 4 now over there now . Not sure if clent patch ~4 is active for TQ yet.

I have not but i will do thanks m8

Tore Vest
Gallente
Vikinghall
Posted - 2011.06.22 18:41:00 - [527]
 

Edited by: Tore Vest on 22/06/2011 18:44:02
Originally by: Salpun
Orca bay you mean. Okay
Was it bug reported.

Heard something about it but nothing concrete. As there has not been a server patch yet. I would guess it will be fixed when that happens becouse it is a server side issue.




Yes... is from a orca.
Have not bug reported it... yet
Edit:
Kinda hoped that CCP just put it in "need to fix" list Cool

Solomon XI
Hidden Souls
Posted - 2011.06.22 18:42:00 - [528]
 

Still need a Developer to view this topic:

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1533296

This issue is costing us RL money. This issue is not SMALL. This issue needs to take priority of trivial bugs.

KamikazeBrAzIl
Vera Cruz Alliance
Posted - 2011.06.22 18:47:00 - [529]
 

CCP,

Do you have any update about the GPU/CPU overheat issue? Everytime I dock and load the CQ my C2D E8400 raises from 45 degrees celcius to 70 deg...

I'm kinda worried about this, then turned off my CQ.

Also, we NEED to have the option to load the old station env. I used to play with 3 clients everytime and now it's very difficult.

My specs:

C2D E8400
4GB RAM
2x 250 GB HDD @ RAID0
ATI 5750

Appreciate your considerations

Nile Starfall
Posted - 2011.06.22 18:47:00 - [530]
 

1. when launching second client on one PC, it loads very very long, and once it get to loginscreen it takes few min to get the confirmation " tQ is up 435354 loged in"

2. trading large number of items, while the asset tab is open (for the client that recive items) make veeeeery long lag with blinking asset tab.

KamikazeBrAzIl
Vera Cruz Alliance
Posted - 2011.06.22 18:50:00 - [531]
 

Originally by: Solomon XI
Still need a Developer to view this topic:

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1533296

This issue is costing us RL money. This issue is not SMALL. This issue needs to take priority of trivial bugs.




This.

Narf Point
Posted - 2011.06.22 18:56:00 - [532]
 

Originally by: KamikazeBrAzIl
Originally by: Solomon XI
Still need a Developer to view this topic:

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1533296

This issue is costing us RL money. This issue is not SMALL. This issue needs to take priority of trivial bugs.




This.


This. Prior to Incarna, my GPUs (dual 5770 Crossfired) would run at 64% fan and 77-78 Celsius. After 2-3 minutes of viewing Captain's Quarters, the fans are at 87% and the GPU temp are 93-94 celsius. Your game is going to burn out my graphics cards. Because of this, I've disabled CQ.

Faith O'Siras
Posted - 2011.06.22 19:01:00 - [533]
 

Originally by: Solomon XI
Still need a Developer to view this topic:

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1533296

This issue is costing us RL money. This issue is not SMALL. This issue needs to take priority of trivial bugs.



^^^THIS! ExclamationExclamationExclamationExclamationExclamation

Brian Purkiss
Posted - 2011.06.22 19:03:00 - [534]
 

What the heck is wrong with you guys!

The password issue on Mac was fixed. Then you came out with a patch today that broke it! And the patch by CCP Mandrake doesn't fix the issue.

my goodness. You made this exact mistake before, you'd think you woulda learned from your mistake.

Fix this and stop making the same mistake several times in a row!

Salpun
Gallente
Paramount Commerce
Posted - 2011.06.22 19:07:00 - [535]
 

The new patch on sisi did seam to give me more fps so they are going back over their code and cleaning up all the safeties that are in it. As they play with the engine more I expect the cpu use to go down.
There is also the issue of cpu hogging programs you might be running. Check your computer and clean it up.
I expect an other dev blog it before the end of the week.

Dishonorable Death
Posted - 2011.06.22 19:08:00 - [536]
 

Not sure if this has been mentioned or not, but it appears that Scan Resolution and Dampener scripts have been nerfed

Unable to lock any targets as max targeting range has a -100% penalty


swananai
Posted - 2011.06.22 19:14:00 - [537]
 

On macs when youre right click in space you get a list when you scroll over the say astriod belt 1 -1 you can not see the menu that allows you to click warp to at 0 and all the other options

darius mclever
Posted - 2011.06.22 19:18:00 - [538]
 

tabs are sorted alphabetically now instead of type and then alphabetic. this makes a stacked notepad appear in the middle of the channel tabs. (bug: 11350)

Lt banaan
Trojan Trolls
Controlled Chaos
Posted - 2011.06.22 19:21:00 - [539]
 

If you get jammed it doesnt show anymore on ur screen, also reshipping taking longer now sice loading station grid takes longer.

Dograzor
The Black Rabbits
The Gurlstas Associates
Posted - 2011.06.22 19:29:00 - [540]
 

Confirming that Tachyon Beam Laser II animation is screwed up. It now fires with a pulse laser animation instead of the epic lights it used to give. Please fix it, I want my tachyons to work :(


Pages: first : previous : ... 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 ... : last (34)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only