open All Channels
seplocked Macintosh
blankseplocked Incarna - First Launch - Be patient!
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 [2]

Author Topic

da go
Posted - 2011.06.21 22:07:00 - [31]
 

Roll back to your unpatched client backup.
And read the sticky.

Khamal Kahn
ROC Deep Space
Posted - 2011.06.22 01:18:00 - [32]
 

It works. Downloaded entire Mac client. Had to reboot to get it to be recognized. Wouldn't start after initial download.

First activation of game it immediately asked me to download a patch. Kudos to CCP for that. It proves that they ARE working the problems as fast as they can. Getting a patch out so quickly is an impressive act of support.

First actual game experience took me through the entire EVE video stuff, which kinda worried me at first and had me wondering if I'd lost my toons. No probs. Just a false alarm. The issue with not being able to type in a password was not present. I had no problem tying in my ID and password.

Now to play it. Looks cool at first glance.

Laserham Lincoln
Posted - 2011.06.22 04:16:00 - [33]
 

Thanks for posting this thread. I had the same issue, and almost killed the client in activity monitor since I had no indication anything was happening. I waited it out and it finally launched. I would have pooched myself if I hadn't see this thread first.


Pages: 1 [2]

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only