open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Can't stop ship..
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Aristeia Cersei
SQUIDS.
Posted - 2011.06.19 12:42:00 - [1]
 

Since the last patch I can't stop my ship in space. Hitting the stop button on the UI doesn't work and neither does using ctrl+space.

Is this a new known issue?

Mmmonster
Posted - 2011.06.19 13:43:00 - [2]
 

Same problem here. Hope it'll be fixed soon.

Mmmonster
Posted - 2011.06.19 15:46:00 - [3]
 

Edited by: Mmmonster on 19/06/2011 15:47:19
Problem fixed by remapping the shortcut to another key and then remap again to ctrl+space

The Gump
Posted - 2011.06.20 00:12:00 - [4]
 

the above workaround did not work for me. still cant stop ship -- this is true with both ctrl-space and clicking on the stop triangle located on the HUD

Aristeia Cersei
SQUIDS.
Posted - 2011.06.20 05:49:00 - [5]
 

Edited by: Aristeia Cersei on 20/06/2011 05:58:34

Originally by: The Gump
the above workaround did not work for me. still cant stop ship -- this is true with both ctrl-space and clicking on the stop triangle located on the HUD


Same, in fact once I cleared the short cut I couldn't get ctrl+space to retake. It kept giving me message that ctrl is used for targeting totally ignoring the fact I was pressing space bar as well. I had to reset defaults to get it back.

What I've noticed is this bug seems to come and go.. From time to time my ship will stop when I want it to, but then eventually it goes right back to not stopping.

I did notice that using the same client with different accounts does not replicate this bug. Means some of my chars have it some don't.

Something else to note, I always get the little message saying the ship is stopping but it never does.

Seems more "carbon" bugs...Has anyone submitted a bug report for this?

Barakkus
Posted - 2011.06.20 15:07:00 - [6]
 

Originally by: Aristeia Cersei
Edited by: Aristeia Cersei on 20/06/2011 05:58:34

Originally by: The Gump
the above workaround did not work for me. still cant stop ship -- this is true with both ctrl-space and clicking on the stop triangle located on the HUD


Same, in fact once I cleared the short cut I couldn't get ctrl+space to retake. It kept giving me message that ctrl is used for targeting totally ignoring the fact I was pressing space bar as well. I had to reset defaults to get it back.

What I've noticed is this bug seems to come and go.. From time to time my ship will stop when I want it to, but then eventually it goes right back to not stopping.

I did notice that using the same client with different accounts does not replicate this bug. Means some of my chars have it some don't.

Something else to note, I always get the little message saying the ship is stopping but it never does.

Seems more "carbon" bugs...Has anyone submitted a bug report for this?


Sounds like ditching your settings and your cache may clear it up since it's not every character.

Ganthrithor
Caldari
GoonWaffe
Goonswarm Federation
Posted - 2011.06.22 03:45:00 - [7]
 

I, too, cannot stop my ship.

****train haven't brakes.

Dante6
Posted - 2011.06.22 04:44:00 - [8]
 

Originally by: Aristeia Cersei
Edited by: Aristeia Cersei on 20/06/2011 05:58:34

Originally by: The Gump
the above workaround did not work for me. still cant stop ship -- this is true with both ctrl-space and clicking on the stop triangle located on the HUD


Same, in fact once I cleared the short cut I couldn't get ctrl+space to retake. It kept giving me message that ctrl is used for targeting totally ignoring the fact I was pressing space bar as well. I had to reset defaults to get it back.

What I've noticed is this bug seems to come and go.. From time to time my ship will stop when I want it to, but then eventually it goes right back to not stopping.

I did notice that using the same client with different accounts does not replicate this bug. Means some of my chars have it some don't.

Something else to note, I always get the little message saying the ship is stopping but it never does.

Seems more "carbon" bugs...Has anyone submitted a bug report for this?


I have tried to file a bug reporet but they say they cannot replicate the bug they want logserver files to go with it but cant load eve now cause of shader issue...Sad

Drake Krain
Caldari
Space Nerds of Fortune
Posted - 2011.06.22 06:15:00 - [9]
 

I had this exact same problem just before Incarna was released. As mentioned by Barakkus delete your cache folder and that should fix the problem. At least thats what fixed it for me.

Firid Soulbane
Kickass inc
Controlled Chaos
Posted - 2011.06.22 06:32:00 - [10]
 

I had this problem as well. Reshipping to another ship solved it afaik.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only