open All Channels
seplocked EVE General Discussion
blankseplocked New old forums
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Antihrist Pripravnik
Scorpion Road Industry
Posted - 2011.06.16 11:51:00 - [1]
 

Edited by: Antihrist Pripravnik on 16/06/2011 11:51:59
Or is it old new forums... anyway, after a couple of really bad decisions (ships for $$$, 0.0 nerf, charging $99 for services that have donations supported, hundreds of bots detected and reported publicly on GD), it's time to bring the old lady back.

One thing is certain: if it works like it should, it won't cover all the bad decisions from the last couple of months (I won't even mention the aftertaste of a need to be constantly on watch to see what "good news" they've came up with next). If it doesn't work, say hello to a mix of bot reports, 3rd party developer rage, microtransaction rage and new forum rage in "General Discussion" for the next couple of weeks.

Enjoy: https://testforums.evegate.com/ (or click the banner at the top of the page).

P.S.
I'm going to hide from EVE forums for a while until all this pass.

Soden Rah
Gallente
EVE University
Ivy League
Posted - 2011.06.16 11:53:00 - [2]
 

Edited by: Soden Rah on 16/06/2011 11:57:37
I don't know if anyone else has this problem.... But I can see no buttons anywhere that enable me to post, quote, like, reply, or really do anything other than read, posts on the old new forums...

Using firefox latest version btw.

testing also with latest IE. still no buttons... and now I can see the devblog, I can see where the buttons are supposed to be... and they arn't

Brooks Puuntai
Minmatar
Nomadic Asylum
Posted - 2011.06.16 11:55:00 - [3]
 

I'm getting the strange sense I've done this before.

Also whats the point in testing it AGAIN, CCP will ignore half the issues we bring up, then release it bugged and with possible security flaws. then tell us to HTFU. Its kind of the way of Eve.

Brooks Puuntai
Minmatar
Nomadic Asylum
Posted - 2011.06.16 11:57:00 - [4]
 

Originally by: Soden Rah
I don't know if anyone else has this problem.... But I can see no buttons anywhere that enable me to post, quote, like, reply, or really do anything other than read, posts on the old new forums...

Using firefox latest version btw.


You have to login to eve-gate first. Worked for me on chrome.

Soden Rah
Gallente
EVE University
Ivy League
Posted - 2011.06.16 12:04:00 - [5]
 

Originally by: Brooks Puuntai
Originally by: Soden Rah
I don't know if anyone else has this problem.... But I can see no buttons anywhere that enable me to post, quote, like, reply, or really do anything other than read, posts on the old new forums...

Using firefox latest version btw.


You have to login to eve-gate first. Worked for me on chrome.


ah helpful.... it wont let me log in....

keeps telling me this...


Login failed. Possible reasons can be:

Invalid username / password
Incorrect character name entered
Account is expired or banned

I have tried my current and previous PW
I am entering the right char name
and my account is evidently not expired or banned.

Soden Rah
Gallente
EVE University
Ivy League
Posted - 2011.06.16 12:06:00 - [6]
 

Hey all.

I wanted to let you know that we have opened the new forums for public testing after tightening a few screws and making some additions here and there. Please read the new dev blog by CCP Elais right here. And if you want to give us feedback on the new forums...what better place to do so than on the new forums themselves in the official feedback thread.

All the best,
CCP Guard



I can't post on the new forums.... thus can't give feedback in official feedback thread.... please create on in the old forums that actually work...

Brooks Puuntai
Minmatar
Nomadic Asylum
Posted - 2011.06.16 12:08:00 - [7]
 

Originally by: Soden Rah

I am entering the right char name



char name or account name? You need to use account.

Also its a good possibility that CCP is running from a old mirror. So has your account been recently inactive, banned, etc?

Ketria Saine
Gallente
Federal Navy Academy
Posted - 2011.06.16 12:09:00 - [8]
 

These new test forums appear to require an account with a character on the Singularity server in order to log in... Rolling Eyes

Soden Rah
Gallente
EVE University
Ivy League
Posted - 2011.06.16 12:10:00 - [9]
 

Edited by: Soden Rah on 16/06/2011 12:11:54
Originally by: Brooks Puuntai
Originally by: Soden Rah

I am entering the right char name



char name or account name? You need to use account.

Also its a good possibility that CCP is running from a old mirror. So has your account been recently inactive, banned, etc?


I enter my account name where it says account name, my PW where it says pw, and my char name where it asks for that...

And my account is over 3 years old and has never been banned, or inactive.


NM, needed the PW before last to get in Rolling Eyes

Skippermonkey
Tactical Knightmare
Posted - 2011.06.16 12:12:00 - [10]
 

the new forums are poo

keep these ones for the love of god

Caldari 5
Amarr
The Element Syndicate
Blazing Angels Alliance
Posted - 2011.06.16 12:25:00 - [11]
 

New Test forums down?
Quote:
Firefox can't find the server at testforums.evegate.com


Madcow
Minmatar
Sebiestor Tribe
Posted - 2011.06.16 12:34:00 - [12]
 

The data from my char was like a half year old so that might give some problems.

Sir Oliver Midwestshire
Amarr
Posted - 2011.06.16 12:40:00 - [13]
 

I think people are forgetting that the word "test" is in "test forums"

And the current forums are crappy. The whole website feels like something from the 2000s. It's 2011, as a result the website should look 2011, not 2005.

When new players come to the website and see nothing but flat, boring text, it's a turn off. They think the game is either old and outdated or dead altogether. If they see a more modern look, they think the game is alive and active.

We need new forums.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only