open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Patch Failed, Repair.exe Broken.....
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 2 [3]

Author Topic

WheatGrass
Silent but Friendly
Posted - 2011.06.29 05:17:00 - [61]
 

Thank you, CCP, for noticing this.

As for the patch from 271273->273475, there was a checksum mismatch.
I did not opt for the installer downloading the patch again as that never seems to change the outcome.

Opera v11.11, Win XP Pro x64, and 7-Zip v9.20 are what I'm using.

Downloading the patch 'manually' worked fine.

desintox
Square Dimensions
Quantum Cookies
Posted - 2011.06.29 17:53:00 - [62]
 

Edited by: desintox on 29/06/2011 18:03:00
Originally by: desintox
Exactly the same problem as the OP describes.

Repair tool isn't fixing the client.


And yet again I have the same problem.

The EVE client downloads the patch, it installs, when its done it asks to reboot because certain files are locked. After reboot the client is broken, repair doesn't work.
I downloaded the patch manually now and it says that I already have this patch.

The repair tool did work this time though!

Please visit your user settings to re-enable images.

Margoth Darkmaiden
Posted - 2011.06.30 02:10:00 - [63]
 

Deleting the 'common.ini' file from the EVE program file and then running the repair program worked for me.

Program Files(x86)-> CCP-> EVE-> Common.ini

GruFF83
Legio Prima Victrix
Imperius Legio Victrix
Posted - 2011.07.02 18:44:00 - [64]
 

Originally by: Kim Trader
File "repairTool\progressPanel.pyc", line 97, in _TaskRun
File "repairTool\repairUI.pyc", line 77, in Start
File "repairTool\repairLogic.pyc", line 147, in Repair
File "repairTool\repairLogic.pyc", line 187, in Restore
File "zsync\zsync.pyc", line 151, in RestoreFile
ValueError: too many values to unpack
Total Runtime: 0h01m36s

+1 Same problem


Im also having the same problem. I've un-installed EVE, deleted the directories, deleted %userprfile%\appdata\local\temp, %userprofile%\local\appdater\CCP and %programData\CCP.

Tried installing with both installers, one that download files on the fly and the other using the payload files. Verifies files, then repair tool starts and then failed with the follow:

File "repairTool\progressPanel.pyc", line 97, in _TaskRun
File "repairTool\repairUI.pyc", line 77, in Start
File "repairTool\repairLogic.pyc", line 147, in Repair
File "repairTool\repairLogic.pyc", line 187, in Restore
File "zsync\zsync.pyc", line 151, in RestoreFile
ValueError: too many values to unpack
Total Runtime: 0h01m36s

Framinator
Posted - 2011.07.13 22:28:00 - [65]
 

Traceback (most recent call last):
File "repairTool\progressPanel.pyc", line 97, in _TaskRun
File "repairTool\repairUI.pyc", line 78, in Start
File "repairTool\repairLogic.pyc", line 147, in Repair
File "repairTool\repairLogic.pyc", line 313, in Restore
File "zsync\zsync.pyc", line 364, in RestoreFolder
File "zsync\zsync.pyc", line 397, in ReconstructFiles
KeyError: (-1245947127, '\xcc\xd9_H\xf7DQ\xe3"\xaa\xd7\xf9MM(?')
Total Runtime: 0h10m54s

WheatGrass
Silent but Friendly
Posted - 2011.09.01 22:03:00 - [66]
 

Both the EVE Online Update Setup and repair.exe programs failed... again.

The "EVE Online Update 273475->288329 Setup" generated the following error:
"The data package....is broken. Do you wish to have the repair tool attempt to fix it?"

I chose "Yes" and watched the repair tool fail.

The next dialog box indicated, "Applying the patch has failed, do you wish to launch the repair tool and have it attempt to fix the broken client?" (Correctly phrased, the dialog box would have indicated, "Applying the patch has failed. Do you wish to launch the repair tool to fix the broken client?")
Grammar aside, I chose "No" because of a prior failure with the patch.


Next up was a dialog indicating the usual checksum mis-match message with a link to "download manually". The checksum information was as follows:
"Checksum was be7e5ac183f6e3df64ebd6d1d1bc9121
expected 1696bc9075b057e59e016fc772e5008c".


As usual, the manual download worked fine.
Disk space was not an issue this time around.

Shar Tegral
Posted - 2011.09.02 09:57:00 - [67]
 

Edited by: Shar Tegral on 02/09/2011 10:02:08
Originally by: WheatGrass
As usual, the manual download worked fine.
Disk space was not an issue this time around.
So when you've encountered this problem just downloading the manual patch fixes it or... ...?

PS: Ran into this wall myself just now.

PSS: Even after 30 minutes of repair tool I get this same error message. It would also be nice if I could "copy" the text and not have to print screen but meh... ... Error Report.

Liquid Drops
Posted - 2011.09.02 11:02:00 - [68]
 

Edited by: Liquid Drops on 02/09/2011 11:02:36
Here is a suggestion perhaps release a repair tool to repair the repair tool?

Shar Tegral
Posted - 2011.09.02 11:23:00 - [69]
 

Originally by: Shar Tegral
PS: Ran into this wall myself just now.

Figured out my own little problem here but I'll detail it for knowledge base purposes:

I run multiple separate clients. (i.e. one fully installed client per instance) I setup individual icons/shortcuts for each individual client as well. You'll note in my linked pic that the directory is Eve3. My fail is that each shortcut directs to the application correctly however it does not start the operation in the appropriate folder. So in the above picture my shortcut started Eve.exe in folder Eve3 but was looking for resources files in the folder simply labeled Eve.

Thus, in my case, the problem was that not all of my clients were updated... yet.

The lesson ends here but my learning still, apparently, continues.

Dr Qui
Posted - 2011.09.02 15:23:00 - [70]
 

Tried manual re-download of whole client manually
executable worked
payload 1 will not download
ditto payload 2


Pages: 1 2 [3]

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only