open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.6.1 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (11)

Author Topic

Bibi Andersson
Posted - 2011.06.07 16:05:00 - [31]
 

Worse than before.. I`m still crashing -3 times from now grr

Vaarun
Amarr
The Night Crew
Posted - 2011.06.07 16:20:00 - [32]
 

Ok, well the stuck keys seems to be gone...I'm not trying to target everything I approach.\


Din't have time to check the disappearing probe-labels or bookmark mouse-overs this morning.


However, my ships are still moving when I didn't order them to. It seems like clicking in windows and chat boxes is being interpreted as navigational commands by my ship, even though I am clicking in boxes and not in open space.

Obsidian Hawk
RONA Corporation
RONA Directorate
Posted - 2011.06.07 16:25:00 - [33]
 

Edited by: Obsidian Hawk on 07/06/2011 16:40:15
For those crashing a lot

you will want to run a logserver program to find out when and why it crashes.

You can find this tool in your eve folder and it is named LogServer.exe

EDIT:: I keep getting file mismatch on the patch, both in autopatcher and the downloaded one.

Manssell
Posted - 2011.06.07 16:40:00 - [34]
 

Edited by: Manssell on 07/06/2011 16:53:41
Still unplayable do to frame rate being too low, and client way to sluggish. Not surprising though, since this has been happening on entire generations of Macs that meet or exceed the minimum system requirements listed by CCP, all of which could play the game fine before 1.6 and can't now.

All we would like is some basic info from CCP here on if this is a bug? Or are these systems are still even supported, and what they feel the new min system reqs are if not so people know their options to upgrade. Bug reports have been filed and ignored by many people, and nothing has been heard from on any of the Mac help forums from you guys!


(oh PC fanboys.... not on this thread. We'll argue that out somewhere else OK?)

Vernn Miller
Caldari
Dreddit
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2011.06.07 16:41:00 - [35]
 

Nope, this patch didn`t fix crashing.

More than a week of not being able to play my other 2 accounts.

So how many alt accounts and main accounts to do you have to lose to get this **** fixed?

Stef Anie
Posted - 2011.06.07 16:43:00 - [36]
 

ok i used the right repairer and it completed now when i try to start eve it tells me numerous .dll files are not verified how do i verify files?



TLWE
Polish Lords' Confederacy
Posted - 2011.06.07 16:47:00 - [37]
 

Edited by: TLWE on 07/06/2011 21:16:37
Edited by: TLWE on 07/06/2011 17:24:46
I am running windows client on wine on Linux.

What I did.

I did launch today Eve and after I cancel the update I get this mysterious message.

Quote:
Unable to connect to server

There was a problem connecting to the server, possibly because: You have not established an internet connection A firewall is blocking the network connection The server isn't running at this time (downtime) The update that has been applied to the client could also be incompatible with the server. Would you like to remove the update and restart the client?


Then I do download the offline update from web. evepremiumpatch264377-267203_m.exe. Then it screams that update has fail and it needs repair tool to fix broken client. I click "yes" and it tries to download repair tools and after like 5 seconds of watching "download" black bar it just entirely quits.

All I get is unknown patching failure. Error code 29.

I tried to download then http://cdn1.eveonline.com/client_repair/324/repair.exe and run it, but it doesn't run. It crashes due some C library missing.

So I would appreciate some advice on how to continue.

PS 1.
I have 200mb left on the hd.
PS 2.
I tried online installer. It also gets crazy about repair tool and tries to download it time after time. When I click finally "no" it tries to create some folders and then freezes, so I need to kill the process to finish it.
PS 3.
I downloaded http://cdn1.eveonline.com/client_repair/323/repair.exe and tried to run it. It crashed and closed with error message
Quote:
R6034
An application has made an attempt to load the C runtime library incorrectly.
Please contact the application's support team for more information

PS 4.
It appears there are some more people affected with online and offline updaters and with repairer.
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1523968&page=1
PS 5.
This bug affects W7 64 Ultimate too. Not only Linux issue then. Certainly windows client patch bug.

Karia Sur
Posted - 2011.06.07 16:50:00 - [38]
 

Originally by: TLWE
All I get is unknown patching failure. Error code 29.


no hard drive space?

Lucas Arbosa
DO-ORE-DIE Mining Corp
Posted - 2011.06.07 16:59:00 - [39]
 

Problem:
Updater didn't update.

Solution:
Run 'Eve Repair Tool', restart client, update downloaded, restart client, works.

Recommend recommending the 'Eve Repair Tool' rather than "Download the entire freaking 8GB client"!!

Salpad
Caldari
Carebears with Attitude
Posted - 2011.06.07 17:13:00 - [40]
 

Originally by: Kharmino

PC client still crashing every now and then when it jumps through a gate while tabbed out (autopilot).



My client crashes with 100% consistency, whenever I click the "Agents" tab while docket. On Windows XP.

It started doing so a couple of days ago, and the patch hasn't fixed it.

Alysun
Posted - 2011.06.07 17:20:00 - [41]
 

Ok i filed a detailed bug report about crashes with logs, screens etc, bug id is 112350
Hope it helps

Akkukkak
Posted - 2011.06.07 17:27:00 - [42]
 

Edited by: Akkukkak on 07/06/2011 17:35:05
Originally by: CCP Navigator
To the people experiencing crashes, have you submitted a detailed bug report with log server details? The more information we have on these crashes the better.

Estimado Navigator:

- Minimized, one or more Clients open is the same. If one of those are in autopilot, a soon as he jumps a Stargate... crash, boom, bang of that Client.

- Many players like playing EVE as long as they can do another activity during those long and boring "autopilot travel" with their ships.

- Many players like running 2 or more EVE Clients and do many things in the game with many chars. During that boring autopilot travel. Imagine if a "client" doing ICE mining crash as soon as you minimize or ALT-TAB" that thing.... no more mining to anyone aside a few newbies.

Game is still crashing. The Patch FIX didnt FIX it. 10 days and running....

Navigator: did you experience this issue? Can you tell us? If the asnswer is "no", can you tell us what CPU/OpSys/etc do you use? If the answer is "yes", why CCP went ahead with this horrible patch knowing the bugs/features/problems BEFORE fixing it?

Navigator: did you play EVE at all?

Mag's
the united
Negative Ten.
Posted - 2011.06.07 17:33:00 - [43]
 

The capacitor viewing is still very bad in certain lighting. Can you please either make it solid or give us a transparency option.

CCP Fallout

Posted - 2011.06.07 17:34:00 - [44]
 

Akkukkak, please keep in mind that almost every EVE player has unique hardware and OS set ups (the exception, almost, being Mac users). By providing us with detailed information, as Navigator requested, we can better understand the issues that crop up for certain players, and determine if there is a pattern that can result in a fix.

Therefore, if you are continuously having issues with the client, providing us with the information requested ultimately helps us help you.

Whitehound
The Whitehound Corporation
Frontline Assembly Point
Posted - 2011.06.07 17:44:00 - [45]
 

- The sorting order in the in-game log window fails on occasions. I.e. when the time tab is used as sort order and then the window is pushed down and up on a stack (of windows) is there no more sorting, but the messages get inserted at random positions into the list.

- When trying to read the exact damage on the ship's hull by moving the mouse-pointer over the bar on the HUD does it show the over-heating status of the racks. It seems as if the bounding boxes for the popup read-outs do not match exactly the bars/fields of the HUD.

- The green acid cloud/background of the mission Recon 3/3 (Level 4) does not show.

- Something is wrong with brackets and in several places. I always hate messing with those, and now seeing them buggy only makes me wish we did not have them in the first place. Anyhow, sometimes they only show after one has switched temporarily to a different overview tab. An initialization problem it seems.

Malkev
Posted - 2011.06.07 17:51:00 - [46]
 

Originally by: Mag's
The capacitor viewing is still very bad in certain lighting. Can you please either make it solid or give us a transparency option.

^This times elevendy-billion.^

Tooltip popup for bookmark info is still missing in solar system map. Makes WH life kind of a PITA...

Burgel
Posted - 2011.06.07 17:53:00 - [47]
 

My EVE Client is crashing still, too.

OS: Windows 7 Prof. 64bit /6 GB RAM / last OS patches installed
Normaly I ve 3 clients open, often all flying autopilot. It seems to crush more often if there is a keyboard interaction [ALT]+[TAB] or [STRG]+[ALT] (STRG=CTRL).

It crushes more often in full screen mode not so often in window mode. Perhaps because you can change the windows with a mouse click. The client who crushes is always minimized in background.

It makes no difference if there are other aplications open (bowser etc) or not.

It's a little bit frustrating to play eve atm. Hope this hints help you to find the reason.

Capsuleer Newton
Amarr
Posted - 2011.06.07 17:57:00 - [48]
 

Originally by: CCP Nimbus
Originally by: Zakarumit CZ
Ok, seriously, I dont have half a day to sit on keyboard and play active and even after your awesome 1.6.1 fix I cant use autopilot, because when client is minimized and autopilot starts, after first gatejump client stops working...Yes, I have submitted bugreport with sweet logserver file, described the problem in details. I also submited petition. I got answers like 'We know about it' and 'We will fix it in patch'. So what the hell is going on? Will those players, that are already experiencing those problems since the carbon deployment get some reimbursement?You see we are unable to do our ingame bussiness for kinda long time, right?
Ps. Yes, I am still experiencing the SAME problem


What windows do you have open when you are autopiloting? Any windows docked together?

There is some common theme connecting all these crashes-while-autopiloting that we haven't managed to figure out yet, so we really need all the pieces of the puzzle. Screenshots or descriptions posted in here, or bug reports submitted through the usual place would be greatly appreciated.


ingame windows docked together: Local, Corp, Assets, Journal, Character Sheet, Form Fleet, Fleet, in that exact order[or without "form fleet" and "fleet" windows], have crashed 4 times right after patch 1.6.1 coz i tried to check if the crashing is intermitent or i could duplicate it. IF both Clients are minimized, its the 2nd instance of the client that crashes, well, with my experience.

Zleon Leigh
Posted - 2011.06.07 18:08:00 - [49]
 

Originally by: CCP Navigator
To the people experiencing crashes, have you submitted a detailed bug report with log server details? The more information we have on these crashes the better.

Petitions opened on bugs for weeks - no response. Why would this be any different?

Tonto Auri
Vhero' Multipurpose Corp
Posted - 2011.06.07 18:15:00 - [50]
 

HTTP Error 404: Not Found: 'http://eveonline.com/patches/repair_info.txt'

Wat?

Insane Mudher
PsyCorp
Fatal Ascension
Posted - 2011.06.07 18:16:00 - [51]
 

still crashing while running multiple accounts, didnt even get to log third in fully

Ulrich Wolfgang
Posted - 2011.06.07 18:20:00 - [52]
 

Edited by: Ulrich Wolfgang on 07/06/2011 18:21:32
Edited by: Ulrich Wolfgang on 07/06/2011 18:20:29
Cache cleared, still not playable.

http://cid-dcd75572ece71229.office.live.com/self.aspx/Pictures/still%20buggy.png

Lion Arthie
Posted - 2011.06.07 18:26:00 - [53]
 

"The update was downloaded but it failed verification indicating that the file is corrupt. Would you like to download the file again? You will not be able to enter the game until you download the update."


I have been getting this message, and tried download over and over.
I have also used the repair tool, and tried download the patch again.
On my client, it says: INCOMPATIBLE (PROTOCOL) - I don't know what that means.

Any solution would be much appreciated, plz.


Doc Mexallon
Posted - 2011.06.07 18:35:00 - [54]
 

Originally by: Lion Arthie
"The update was downloaded but it failed verification indicating that the file is corrupt. Would you like to download the file again? You will not be able to enter the game until you download the update."


I have been getting this message, and tried download over and over.
I have also used the repair tool, and tried download the patch again.
On my client, it says: INCOMPATIBLE (PROTOCOL) - I don't know what that means.

Any solution would be much appreciated, plz.




I've been getting the same message as above, and have been trying for a couple hours now to no effect. The download moves really slow, just over 7% per pulse, and it takes a minute or so to get one pulse. It's never downloaded a patch like this before.

iron legions
Posted - 2011.06.07 18:38:00 - [55]
 

Originally by: CCP Fallout
Akkukkak, please keep in mind that almost every EVE player has unique hardware and OS set ups (the exception, almost, being Mac users). By providing us with detailed information, as Navigator requested, we can better understand the issues that crop up for certain players, and determine if there is a pattern that can result in a fix.

Therefore, if you are continuously having issues with the client, providing us with the information requested ultimately helps us help you.


I think I have my problems replicated in a VM Machine. I'll send the VM Machine to CCP can some one PM me with a address?

Lion Arthie
Posted - 2011.06.07 18:52:00 - [56]
 

"Build 259851 to 264377 addresses Patch Notes for Incursion 1.6 - Patch Notes for Incursion 1.6 - Released Tuesday, May 31, 2011. Approximate download of 550 MB"

Last week I had downloaded about that same size [500+ MB].
Then evryday after it download small patches.

I just subscribed to this game and I have only a 3hr gap to play few times a week. And my free time is money!

WTF, DO I NEED TO DOWNLOAD 500MB EVERYWEEK TO PLAY ?!!!?!????

I been spedning more time reading your forums than in game, WTF????

BlitzUrSeoul
Posted - 2011.06.07 18:56:00 - [57]
 

Edited by: BlitzUrSeoul on 07/06/2011 19:11:58
The patch will not install for me. I open my client and it downloaded the patch then i get this after - The update has been downloaded. The client will now close and the update process begin.

Press 'OK' to continue.

So my client closes then nothing. No install menu comes up etc. I even went to the eve online site and tried to download the patch manually to install. That doesnt work either. I'm a bit lost at the moment

I tried to uninstall Eve and reinstall but i cannot even install the game now...

Capsuleer Newton
Amarr
Posted - 2011.06.07 19:11:00 - [58]
 

Originally by: BlitzUrSeoul
The patch will not install for me. I open my client and it downloaded the patch then i get this after - The update has been downloaded. The client will now close and the update process begin.

Press 'OK' to continue.

So my client closes then nothing. No install menu comes up etc. I even went to the eve online site and tried to download the patch manually to install. That doesnt work either. I'm a bit lost at the moment


Admin rights? [just guessing] if not, there might be something minimized in the taskbar waiting for an admin password.

BlitzUrSeoul
Posted - 2011.06.07 19:15:00 - [59]
 

Originally by: Capsuleer Newton
Originally by: BlitzUrSeoul
The patch will not install for me. I open my client and it downloaded the patch then i get this after - The update has been downloaded. The client will now close and the update process begin.

Press 'OK' to continue.

So my client closes then nothing. No install menu comes up etc. I even went to the eve online site and tried to download the patch manually to install. That doesnt work either. I'm a bit lost at the moment


I'm the only one that uses this computer and i havent changed anything. if so for some reason i have the slightest clue how to fix it. I've also restart my computer a few times to start fresh. i'm not sure what the problem is

Admin rights? [just guessing] if not, there might be something minimized in the taskbar waiting for an admin password.

Kalpel
Caldari
United Systems of the Allegiance
Important Internet Spaceship League
Posted - 2011.06.07 19:18:00 - [60]
 

Edited by: Kalpel on 07/06/2011 19:19:25
Local chat "text" flashing .... I've filled out a petition and got some auto response that was of no help at all

My local window is stretched out the full length of my screen, the names in the local window are stretched out to the far left making the local chat window as small as possible, when I do this the TEXT in local chat FLASHES and will not stop .....

http://i.imgur.com/RBNou.png <-- My local window setup



Pages: first : previous : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (11)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only