open All Channels
seplocked Linux
blankseplocked Incursion 1.6 and OSS Video drivers.
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Phoeniix
Posted - 2011.06.01 16:02:00 - [1]
 

I'm the Ravow alt and Here the problems I experience with the latest version of Incursion.

OSS ATI (r600g)
- Some UI part seam to be missing

OSS Intel
- UI Missing totally (I just see the backgrounds, need to guess where's the login field is ;) )

Before this patch, EVE was working flawlessly on OSS Radeon and Intel (Intel don't have lot of FPS (around 20-30) but still, management was possible)

If someone find a working solution, please post it on this thread. If I have time, I may do some debugging MESA/Wine to fix but for now I simply decided to not renew my EVE Accounts (It's why I'm posting from this alt... who still have time on it)

Note : Downgrading from Linux Kernel 3.0.0-rc1-git and xorg-server 1.11-git to be able to install those infamous FGLRX is not a solution.

Solbright
Advanced Security And Asset Protection
Posted - 2011.06.02 02:56:00 - [2]
 

Ouch! That's a pretty broad stroke.

So, only closed source nvidia driver still working correctly now. I'm a little worried that even that may fail. :(

I'm almost scared to look at what's happening in the Mac camp ...


Phoeniix
Posted - 2011.06.02 18:08:00 - [3]
 

I can probably fix it if I got time.

I need to edit Wine source to add something in the glsl stuff, file 120.frag.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only