open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.6 Feedback Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8

Author Topic

flapie 2
Gallente
Posted - 2011.06.01 07:01:00 - [91]
 

First id like to start of giving thanks to CCP for replacing something that needed replacement for sometime now. As CCP stated in some DEV blog ages ago, the UI code changes got delayed to somepoint in the future when it was really needed. And here we are needing the new UI for Incarna Cool.

For the rest EVE is running smoother then ever befor, specialy when using 2 clients on 1 machine. And things look ok aside from the following few things:

  • For some reason you cant read you capacitor when looking into the sun (the cap readout turned transparent for some reason).

  • And when you bring in new features like brackets on missles, try to make a option so we can filter that stuff more easy as well.


Havnt noticed annyother glitches yet.
Keep up the cool extra's, and nice graphics you cant ever give us to much YARRRR!!

Cheers

salty Milk
Posted - 2011.06.01 08:50:00 - [92]
 

Originally by: Test Build
Weirdness with probes and bookmarks.

Some Bm have just flat out moved from where they were yesterday. (Cosmic Sig BM's)

You can't see, on the solar system screen, the names of any BM's.

You can R/click BMs and perform actions on them, and the only way to see which BM it is, is to 'edit' and close.

Really need BM names back.

No lables on Probes, as in no number or current scan range. Which is odd because in my first system there was, after jumping to another hole it was gone.

Cleared cache...yadda yadda





also in system view map cant move the camera a probe
kinda debilitating

HellSyndrome
Posted - 2011.06.01 08:53:00 - [93]
 

Edited by: HellSyndrome on 01/06/2011 09:38:54
The capacitor display turned transparent (or disappeared) somehow when you "aim" it at a very bright area (for example: very bright nebula or the sun)

please fix it.....

ccp...i have got nothing against the implementation of your fancy stuff...however..please don't ruin the fundamental stuff in this game.....

Mr Cocojambo
Minmatar
Posted - 2011.06.01 08:59:00 - [94]
 

The PI-issues (yes i have noted the ones i found in the issues thread) must be resolved quickly Shocked

I am making POS-fuel (the pi-part) for my alliance, and i dont have that big of a stocpile.
If i run out of fuel and the Towers go down, i will *insert random in-game threat here*.

Also, For the love of god postpone Incarna.. do some TESTING!!!
I dont care if you at CCP hate to do PI, you have to test it before applying a patch god damnit!!!!!!

Evil or Very Mad

Takeshi Ryuu
Black Octopus
Blind Octopus
Posted - 2011.06.01 09:09:00 - [95]
 

Fire the person who lied to you that he is "user experience" or "usability " expert when he was getting a job at ccp. Either fire him from the job or fire him literally.

Checkboxes that use a cross instead of a tick is a failure.
Sorting indicators for table columns that use "left" and "right" direction instead of "up" and "down" is a failure.


Caldari 5
Amarr
The Element Syndicate
Blazing Angels Alliance
Posted - 2011.06.01 09:13:00 - [96]
 

Originally by: HellSyndrome
The capacitor display turned transparent (or disappeared) somehow when you "aim" it at a very bright area (for example: very bright nebula or the sun)

please fix it.....


Agreed I used to use the HUD to blackout the Sun when needing to look in that general direction, now it is impossible to do this.

The Capacitor needs to be OPAQUE, also what's with the dodgy bubble/ghost on the capacitor?

The rest of the HUD in general has gotten darker and harder to read/see at a glance.

I have to agree with the earlier poster about the Corp Wallet Division getting their Order moved about? who's stupid idea was this?

But my most hatted thing thus far the half missing scroll bar. Seriously why would you put a FADE on a Scroll Bar? It is damn hard to grab the bottom half of the bar.

Magic Crisp
Minmatar
Posted - 2011.06.01 09:17:00 - [97]
 

Dear players, EVE Online: Incursion 1.6 is scheduled for deployment during an extended downtime on Tuesday, May 31. Downtime will begin in 54 minutes at 10:00 GMT/UTC. The server is expected to be come back online at 16:00 UTC. Please make sure your cha...

a few minutes later:
Cluster shutdown cancelled.-The EVE Online Team

I see your QA team is working hard to assure the post-patch quality (which is, we're unable to play for a week after any patch) ;)






Ajunta Pal
Caldari
Innovia
Innovia Alliance
Posted - 2011.06.01 09:44:00 - [98]
 

Originally by: Daesis Wrack
--------------------------------------------------------------------------------
Quote:
My "warp to" and "jump/dock" hotkeys no longer work when I tap them while the overview has focus. They now only work in the capacity of holding a hotkey down and clicking on a destination.

Very sad.





Same problem here, I would like to know how many people have died to gatecamps because of this...hot keys NEED to work for whatever is in focus, or it needs to be taken off the mouseover on the selected item window.

Bogatir
Aliastra
Posted - 2011.06.01 10:22:00 - [99]
 

Hmm.... don't know what you've done to the game but it feels and behaves very good now. What do i mean:

I was in a big fight up north last night after the patch was deployed. And i can say that i was very surprised to see that my client was performing very very well. On big fights i usually play with brackets showing only for the hostiles or not showing at all. But yesterday i accidentally clicked on a tab on my overview in which the settings wasn't set to "stop showing all brackets" and that was with like 500-ish ppl(or even more) on grid with drones out and over 800 in system. Usually when i do that i wait for up to 30-40 seconds for my client to start working again. But yesterday it wasn't like that. My client freeze roughly for 2-3 seconds and then all brackets were shown to the screen and the game was still preforming very well i.e. around 30fps which was unthinkable before the patch.

The backside of my yesterday's experience was that my client crashed several times but that i am sure is a bug which will be fixed sooner than latter.


Miss Rabblt
Posted - 2011.06.01 10:47:00 - [100]
 

having big troubles with entering Jita after patch. Esterday i killed Eve client after 20minutes of waiting for log in. This morning i decided to check it and after 15 minutes of loading/memory consumption Eve client loaded into Jita. There was 700 people in local.

In other systems (with 10+ people in local) i feel some kind of lags. Nothing serious though.

Asked guys around: no one has had similar problems. Esterdays morning (2 hours before patch started) there was no such problem. Internet is working as usual.

Toovhon
Posted - 2011.06.01 11:00:00 - [101]
 

Edited by: Toovhon on 01/06/2011 11:02:34
No thrilled with the new transparent HUD - makes it hard to see in certain environments. Fail.

New FPS monitor has a better graph over time, yet is now in a window that fails to snap-to. It's also now too wide to place over the bottom of the left sidebar, which was a handy place to store the old one, out of the way of any other UI elements. Win + Fail cancel each other out.

Crashes during jumping while tabbed out of Eve - Fail.

Still no fix to misson agents being made too easy, and certain combat agents made courier only - Fail.

Most brackets hiding after every single jump - HUGE Fail.

Faster, more responsive UI - Win.

Missile brackets??? - Fail.

Overall - another Fail patch.

Sol epoch
Posted - 2011.06.01 11:13:00 - [102]
 

Can CCp please advise me when a fix will be deployed for those of us who have not been able to login since the patch yesterday and get a "Eve.exe has encountered a problem and needs to close " error, Reinstalled the client and same issue, Submitted a petition and got a reply with instructions asking me to do stuff that I have no idea what they are on about.

Tried repair and still no go, At my wits end now and seriously going to cancel if the patch today does not work today. Stupid thing is I get to the login screen without the patch but when it is applied it dies.

NoobPwn
Posted - 2011.06.01 11:15:00 - [103]
 

Edited by: NoobPwn on 01/06/2011 11:20:41

please just revert to 1.5 and depoly again when you are really ready for the new Carbon UI.

The old UI may be aged for decades but it is proven reliable and at least properly working.

Sol epoch
Posted - 2011.06.01 11:21:00 - [104]
 

Edited by: Sol epoch on 01/06/2011 11:22:21
Originally by: NoobPwn
please just revert to 1.5 and depoly again when you are really ready for the new Carbon UI.

Would be an option but would like to be able to at least login and have a look!
Being thick how do I revert?

NoobPwn
Posted - 2011.06.01 11:24:00 - [105]
 

Originally by: Sol epoch
Edited by: Sol epoch on 01/06/2011 11:22:21
Originally by: NoobPwn
please just revert to 1.5 and depoly again when you are really ready for the new Carbon UI.

Would be an option but would like to be able to at least login and have a look!
Being thick how do I revert?


we can't. It's for CCP to hear.

Sol epoch
Posted - 2011.06.01 11:31:00 - [106]
 

Originally by: NoobPwn
Originally by: Sol epoch
Edited by: Sol epoch on 01/06/2011 11:22:21
Originally by: NoobPwn
please just revert to 1.5 and depoly again when you are really ready for the new Carbon UI.

Would be an option but would like to be able to at least login and have a look!
Being thick how do I revert?


we can't. It's for CCP to hear.


We can but hope, But by my recent experience I am not holding my breath.

NoobPwn
Posted - 2011.06.01 11:37:00 - [107]
 

Honestly, I don't even care about CCP's fancy new framework or so, I play this game not because of the technology behind it, so do not throw stuff like Carbon UI on me with a bunch of features made the basic game mechanism broken.
Nerds should go to test servers for the new under-development features, leave our live server a stable build thank you very much.

PS:
Being a code guy myself, I don't think it is a good approach to sell something to your average customers by explaining how leet your code is. Don't ya think?

Sol epoch
Posted - 2011.06.01 11:40:00 - [108]
 

Edited by: Sol epoch on 01/06/2011 11:42:12
Originally by: NoobPwn
Honestly, I don't even care about CCP's fancy new framework or so, I play this game not because of the technology behind it, so do not throw stuff like Carbon UI on me with a bunch of features made the basic game mechanism broken.
Nerds should go to test servers for the new under-development features, leave our live server a stable build thank you very much.

PS:
Being a code guy myself, I don't think it is a good approach to sell something to your average customers by explaining how leet your code is. Don't ya think?

(This) Oh! and while I am at it can you advise what you are going to do about the lost game time seeing as I am paying for it?

Dante Honorgaurd
Posted - 2011.06.01 11:46:00 - [109]
 

Is the game down for anyone else?

raker
Posted - 2011.06.01 11:57:00 - [110]
 

Originally by: Dante Honorgaurd
Is the game down for anyone else?


Yes the game is down

I suspect CCP need more time to fix the bugs which came with the patch

Sol epoch
Posted - 2011.06.01 11:57:00 - [111]
 

Originally by: Dante Honorgaurd
Is the game down for anyone else?

Till 16:00 so they say but you might never log in again lol

Sol epoch
Posted - 2011.06.01 12:16:00 - [112]
 

Originally by: Sol epoch
Originally by: Dante Honorgaurd
Is the game down for anyone else?

Till 16:00 so they say but you might never log in again lol


Well CCP can I please have an answer to my petition and an indication when I can get a working version of EVE as I have not been able to login since the patch was deployed yesterday!

Nath Holn
Posted - 2011.06.01 12:18:00 - [113]
 

I guess some shortcut buttons (S, D) dont work as intended. Before the patch one first clicked a gate to warp to and only then the button (S or D). Now its first the button and then clicking the target. Pretty lame as it will make things difficult in fleets. Any chance to have it fixed so it works the old way?

Cinosan
Posted - 2011.06.01 12:23:00 - [114]
 

When are you going to fix PI? Gas and Plasma planets at least are useless now.

4linn
Posted - 2011.06.01 12:39:00 - [115]
 

Edited by: 4linn on 01/06/2011 12:45:54
wrong thread sry




Vincent Athena
Posted - 2011.06.01 12:48:00 - [116]
 

Adding my vote to make the HUD higher contrast, less washed out by the background. Even having the tactical display up makes it hard to read.

I'm testing depletion rates on an ice planet, and production there dropped in half. A fix is needed.

I tried running 3 clients at once on my MacBook Pro. Worked great! I have textures and LOD on high, AA at 2x and all other graphics at the lowest or off setting. Still got 20-30 fps on the top window. I use to set all graphics to low to get a reasonable fps, nice to see I can set some higher now, and get a nice looking game without a slide show.

No issues with crashes or lockups. This has been the most stable update (for me) in a long time.


James Vayne
Posted - 2011.06.01 13:07:00 - [117]
 

I personally have no problem reading the UI/capacitor.

Ignore the blind and stupid.

CCP Bella Bee

Posted - 2011.06.01 13:29:00 - [118]
 

Originally by: Sol epoch
Well CCP can I please have an answer to my petition and an indication when I can get a working version of EVE as I have not been able to login since the patch was deployed yesterday!


Can you be more specific please, are you not able to log in or not able to select a character? What happens, does the client crash or is it stuck somewhere or what happens? Have you got a logserver log? Sorry if you've supplied all this before, but I'm investigating a specific potential issue and am wondering if that's what you're experiencing.

Abdiel Kavash
Caldari
Paladin Order
Fidelas Constans
Posted - 2011.06.01 13:30:00 - [119]
 

The fitting window opening animation now takes f.o.r.e.v.e.r. This is a huge issue as it is not displaying anything relevant (yes, I do remember how my ship looks after seeing it thirty thousand times and staring at it in space for hours!) and this window is needed not only to refit your ship, but also to access your fitting browser. I don't see why when I just want to link my favorite fitting I have to use a completely unrelated window and wait 15 secnds for it to load.

Stralow
Caldari
Posted - 2011.06.01 13:42:00 - [120]
 

Edited by: Stralow on 01/06/2011 13:50:33
Am I the only one, where the Drone shortcuts with mouse buttons don't work anymore? I can assign a mouse button like before, her binds the right button, but when I click, nothing happen.


Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only