open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.6 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... : last (43)

Author Topic

Barakkus
Posted - 2011.05.31 20:58:00 - [181]
 

Originally by: noldevin
My PI is bugged. I can re-activate my extractors, but I am unable to scan and see where resources are. The filter options are greyed out and unselectable, and no resources show up at all while selecting resources from the extractor.


This has been an intermittent issue since the last patch, closing the PI interface and going back in usually corrects it.

Terh Rumnatarn
Caldari
Posted - 2011.05.31 20:59:00 - [182]
 

Delay for like 2 sec until cloak activates. At least I didn`t get popped because of this

Woodman57
Posted - 2011.05.31 21:00:00 - [183]
 

My tengu is stuck in reverse, not just in warp, but normal flight too.

Granny Grandpa
Posted - 2011.05.31 21:00:00 - [184]
 

Problem with PI / Planetary Interaction !!

I cleared my cache and checked it. All files gone.

If I scan a planet and go to a hotspot it shows 0. If I go to a empty place on the planet it shows a value. The scanresults (colours) are in the wrong place!!

CCP Fallout

Posted - 2011.05.31 21:01:00 - [185]
 

Originally by: Templar Knightsbane
are any other mac users having crash problems?



Can you be a little bit more explicit? Including specs? :)

Drahcir Nasom
Independent Manufacturers
Independent Manufacturers Alliance
Posted - 2011.05.31 21:01:00 - [186]
 

OK, who was the idiot who decided to change the ordering of corp wallets? Before patch, they went

Master Wallet [1]
2nd Wallet Division [2]
3rd Wallet Division [3]
...
7th Wallet Division [7]

After patch, you can have 2 sorts

Master wallet [1]
7th Wallet Division [7]
6th Wallet Division [6]
...
2nd Wallet Division [2]

or

2nd Wallet Division [2]
3rd Wallet Division [3]
...
7th Wallet Division [7]
Master Wallet [1]

I went to have a look at our corp wallet divisions and thought someone had moved all our money around, it nearly gave me a heart attack. Please can we have it back that it sorts on Wallet Number, not Wallet Name.

Drahcir

Jack Tronic
Posted - 2011.05.31 21:01:00 - [187]
 

Edited by: Jack Tronic on 31/05/2011 21:02:31
MASSIVE exploit at the moment. The Reverberation Project alliance has their logo broken. Any attempt view it via show info or anything causes instant crashes. All you need to do is spam any corporation in their alliance in jita local to crash everybody.

Jiseinoku
Posted - 2011.05.31 21:03:00 - [188]
 

Originally by: Xemnus
Very big problem here. I cannot see any prices at all in Market.


yup, same problem here

Darod Zyree
Gallente
Zyree Holding
Posted - 2011.05.31 21:03:00 - [189]
 

- POS is thousands of KMs away of where it should be (the grid when warping to the moon)
- player created chat channels are borked, MOTDs are chopped off at the bottom, and chat lines are screwed


Robdon
Vanishing Point.
The Initiative.
Posted - 2011.05.31 21:04:00 - [190]
 

Hi,

I've reset cache, and all that stuff, using Win7 64Bit...

Heres a few:

1) In the solar system map view, clicking on a BM now doesn't show its name. It used to do.
2) Cloak module on my Helios doesnt show the cycle timer white line 'cycling' around the module, its just at 100% all the time. MWD and other mods work fine
3) Click on something in your overview and press the hot key 'S' to wrap to it, and nothing happens
4) The 'orange' Capacitor image in middle of HUD seems to not be centred correctly. Its a few pixels to far to the left.
5) Windows 'transparent' / pinned state seems to have changed. The windows aren't as transparent as they were before.

Le Soltueur
Original Sin.
Posted - 2011.05.31 21:04:00 - [191]
 

In the ship fittings menu, the capacitor usage (for those that are "cap stable") has been flipped 180 degrees.


The available capacitor remaining is still highlighted in orange, but in the wrong place.

Shellac Brookdale
Posted - 2011.05.31 21:04:00 - [192]
 

Originally by: Phoenus
Desynch has returned. Massively.

Fleet jumped into H-W, warped to a spot off the gate. Half the fleet currently still shows as being on the gate, when they are actually with the main fleet, and in range / hitting targets.


My client crashed 2x and desynct afterwards in D7 fight. But I blame PL.

Seriously, one of the worst patches so far. Would not like to be in your department now CCP.

Terh Rumnatarn
Caldari
Posted - 2011.05.31 21:04:00 - [193]
 

Full speed button is broken.

pmchem
Minmatar
GoonWaffe
Goonswarm Federation
Posted - 2011.05.31 21:04:00 - [194]
 

Originally by: Hathrul
bookmarks no longer give the approach option. even at 0 you still get warp to which doesnt do anything


confirming bug

coolzero
Gallente
Posted - 2011.05.31 21:05:00 - [195]
 

Originally by: Jack Tronic
Edited by: Jack Tronic on 31/05/2011 21:02:31
MASSIVE exploit at the moment. The Reverberation Project alliance has their logo broken. Any attempt view it via show info or anything causes instant crashes. All you need to do is spam any corporation in their alliance in jita local to crash everybody.


confirmed

just looked them up and crashed....

Asthariye
Angry Mustellid
Posted - 2011.05.31 21:05:00 - [196]
 

Edited by: Asthariye on 31/05/2011 21:16:18
One of my intel channels isn't working. I can see the member list and the tab flashes, but nothing shows up in it. Several corpies and allies reporting the same problem on that channel only.

[EDIT: at an ally's suggestion, pulled the channel out of its stack, closed it, waited 5 minutes, rejoined channel. This has fixed it.]

My insta's are no longer...well, instant.

I am not seeing most of the damage notifications I should be. I killed 6 frigate rats and only got one damage notification - for the one I didn't kill in one shot; perhaps broken for either the first volley or the killing blow? [speculation] The missing ones aren't showing up in the log either so it's not just that I'm not paying attention...

Initially had a 10 second blackscreen between the undocking/readying ship etc progress bars filling up and my ship actually undocking. Interestingly, this went away when I turned on AA to 2x (previously off).


I seem to be the only person who likes the new placement of the session change timer - now it can be hovered over to see how long left without accidentally hovering over the solar system icon instead and getting the tooltip popup for that.

Elendar
North Eastern Swat
Pandemic Legion
Posted - 2011.05.31 21:05:00 - [197]
 

Desync is back with a vengance

Big fight in D7-ZAC just now, i got 70km off gate then the client just stopped updating (though i was still able to probe and fleet warp the fleet).

Same happened to a ton of people in fleet, they were able to continue fighting by orbiting a watchlisted guy and firing at broadcasted targets but their clients were not updating posiiton of any ships at all

Robdon
Vanishing Point.
The Initiative.
Posted - 2011.05.31 21:06:00 - [198]
 

Originally by: Jack Tronic
Edited by: Jack Tronic on 31/05/2011 21:02:31
MASSIVE exploit at the moment. The Reverberation Project alliance has their logo broken. Any attempt view it via show info or anything causes instant crashes. All you need to do is spam any corporation in their alliance in jita local to crash everybody.


Oh yes, confirmed.

I had to show info on it twice though, before it crashed my client :(

Florestan Bronstein
24th Imperial Crusade
Posted - 2011.05.31 21:06:00 - [199]
 

- scan down signature (CA in my case)
- warp to scan result
- right-click the signature you just warped to in the scan results list: still displays "Warp to within 0" and "Warp to within" entries instead of "Approach"


Chuggz
Posted - 2011.05.31 21:06:00 - [200]
 

Edited by: Chuggz on 01/06/2011 01:36:05
Edited by: Chuggz on 31/05/2011 22:54:02
Edited by: Chuggz on 31/05/2011 21:25:22
Edited by: Chuggz on 31/05/2011 21:10:01
The patch and repair tool are both failing for me. I'm trying to patch from build 264377. The patch tool claims that most of my files are missing most of their chunks, no less :( Repair tool has failed twice so far. I'm rerunning it now so I can get the error message / full log up.
-Dell Imspiron 1520
-Windows 7 Ultimate 32bit
-Core2Duo 2.0 GHz
-GeForce 8600M GT
-3GB RAM

Log from repair tool: log

Edit: I was playing EVE yesterday, so I find it unlikely that so many of my files are missing or have corrupted such huge chunks.

Edit2: Added more specs, log file.

Edit3: Apparently build 264377 is the current build. Well, whatever came beforehand, that's what I was upgrading from. Downloading the offline installer now.

Edit4: Repeatedly running the repair tool finally succeeded. Hopefully. The tool finishes without errors and claims my client is up to date, so <crosses fingers>.

Grey Stormshadow
Starwreck Industries
Posted - 2011.05.31 21:06:00 - [201]
 

Bug report

Corp window locks down when entering to corporation menu, assets tab, lockdown tab at least while having actually locked prints somewhere and trying to expand the station tab.

Proksia
Gallente
Lotus Innovations
S I L E N T.
Posted - 2011.05.31 21:09:00 - [202]
 

shift + enter doesn't work

Phoenus
Caldari
Habitual Euthanasia
Pandemic Legion
Posted - 2011.05.31 21:10:00 - [203]
 

Originally by: Shellac Brookdale
Originally by: Phoenus
Desynch has returned. Massively.

Fleet jumped into H-W, warped to a spot off the gate. Half the fleet currently still shows as being on the gate, when they are actually with the main fleet, and in range / hitting targets.


My client crashed 2x and desynct afterwards in D7 fight. But I blame PL.

Seriously, one of the worst patches so far. Would not like to be in your department now CCP.



Corrected system name, thanks. :)

J Kunjeh
Gallente
Posted - 2011.05.31 21:11:00 - [204]
 

When entering the game, after clicking on my character pic, as it's transitioning I get a bright blue bar running along the top and the bottom of my screen (almost like letterboxing you see in some films).

Robdon
Vanishing Point.
The Initiative.
Posted - 2011.05.31 21:12:00 - [205]
 

Originally by: J Kunjeh
When entering the game, after clicking on my character pic, as it's transitioning I get a bright blue bar running along the top and the bottom of my screen (almost like letterboxing you see in some films).


Beat me to it... yes, I get that also

Drakine
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2011.05.31 21:12:00 - [206]
 

Edited by: Drakine on 31/05/2011 21:14:07
Lock-Target / Toggle-Lock with CTRL-Key does not work properly anymore.

Usual behavior was clicking on a target in the overview and then just hit CTRL-Key to activate multiple targets in a very short amount of time.

Since 1.6 this changed to holding CTRL-Key and then clicking a target in the overview - this is very annoying and should be fixed in my opinion.

HarvestUr Tears
Posted - 2011.05.31 21:14:00 - [207]
 

PC Client, WinXP, 2 accounts running.
2nd account has terrible FPS, even while sitting in station with Station Environment off. In space or docked, 2nd account FPS constantly drops to 0, stuttering non-stop. Here is Export from FPS tool:


Resolution: 1280x768 - Windowed: True - Audio: 0
Drones: 0 - Explosions: 1 - Turrets: 1 - Effects: 1 - Missiles: 1 - Shader: 1 - Textures: 2 - HDR: 0 - Bloom: 0
24.92
0.00
0.00
0.00
0.00
27.61
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
24.57
etc etc etc (lots of 0's)

Dantaeri
Caldari
Cold Steel Inc.
Posted - 2011.05.31 21:14:00 - [208]
 

Originally by: Jack Tronic
Edited by: Jack Tronic on 31/05/2011 21:02:31
MASSIVE exploit at the moment. The Reverberation Project alliance has their logo broken. Any attempt view it via show info or anything causes instant crashes. All you need to do is spam any corporation in their alliance in jita local to crash everybody.


Confirmed.

With the Reverberation project logo issue: Looking at anything that has the logo in it will crash your client. This includes the alliance info window, corp info windows, standings, searching in people and places. I've had other people try it and it had the same effects, crashing immediately upon clicking the link. However, after trying to view the alliance info several times it stopped crashing my client and displayed an extremely distorted version of the alliance logo.


This is a serious issue because you can easily crash people's clients by disguising a link to a corporation in that alliance.

Glafri
Posted - 2011.05.31 21:14:00 - [209]
 

Client is freezing up when character is entering game 9/10 times tried.

Veralidaine Sarrasri
Posted - 2011.05.31 21:15:00 - [210]
 

Originally by: Glafri
Multiple client performance is absolutely terrible.

Used to be able to run 3 clients no problem on my Dell 1735 Laptop. Frame rate is now choppy and system response is a bit of a joke with only 2 clients running. Guess it might be time to drop an account.

Running Windows Vista if it helps.


I'm running Windows 7 and getting this... at least I assume it's this. Certainly I'm getting HORRIBLE system response with two clients running.

Example:

I hit my side mouse button (hotkey to toggle target locking).
Click a rat.
2 seconds later, target locking actually toggles on.
I wait 2 more seconds and click the rat again.
Ship starts locking the rat, but also decides I double clicked and starts approaching.


Just did a mission, and had to stop my ship at least four dozen times when I hadn't told it to go anywhere.


Pages: first : previous : ... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... : last (43)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only