open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.6 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 ... : last (43)

Author Topic

Jhonny Pricegrabber
Posted - 2011.06.02 20:28:00 - [901]
 

Edited by: Jhonny Pricegrabber on 02/06/2011 20:31:26
More and more bugs are being discovered.
This patch should be official called - EVE ARMAGEDON.:)

All of those problems are MAJOR bugs, but two main ones are:

1. Eve game unstable work (CRASHES)
2. PI broke.

First one makes a lot of things impossible and nobody wants to play this game at the moment.
Second one hits the Eve economics.

Those two things should be repaired ASAP, if it cannot be fixed it means the game is not under control, and plan B, should be in progress.

ROLL BACK CCP to v 1.5
I know it sucks, I know it is ambarassment, but sometimes **** happends.

Glafri
Posted - 2011.06.02 20:42:00 - [902]
 

Got a new one for you guys today.

Everytime I try and open the ingame notepad it locks the client up.

I'd logserver it for you, but meh, I'm not a beta tester. Just thought I'd give you a heads up for another problem your client has.

Windows Vista
Dell Studio 1735

P Marshall
Posted - 2011.06.02 20:43:00 - [903]
 

Currently cannot login at all to the game 6.45.266018 (264377), i have.....

1) Patched the game

2) Manually downloaded said patch and manually patched it

3) Got steam to verify files then patch game ( done this twice once with the in game patch setup and once with a manual patch)

4) Used the repair tool

5) Cleared cache after patching


Sometimes i get stuck on authenticating when first you put in your game PW it just hangs then says.....Connection Timeout - the server did not respond to the clients secure-handshake request within a reasonable amount of time.
To which i click on 'ok' and try to login again, this time i can get past the authentication stage and get on to the character select screen but my character window is blank and when i click on it nothing happens.




Danico Buchald
Caldari
Posted - 2011.06.02 20:52:00 - [904]
 

Possible deadlock bug on selling:

1. Right-clicked / Sell item in hangar.
2. Thought I miss-clicked so did it again.
3. Ended up with two dialogs selling the same item.

Neither worked, closed both, and now attempting to sell the item results in a 'Item is already being sold' warning and a completely blank sell dialog.


Afandi
Gallente
Paradise Delivery
Posted - 2011.06.02 21:01:00 - [905]
 

Edited by: Afandi on 02/06/2011 21:02:15
Update on the PI:

From the behavior I have seen, PI has it's resource map borked. After all, a new UI code was installed, and thus the problems stem from it. I have successfully managed to restart my production by simply moving the extractors control units to new areas or moving the extractor heads around, so that the extracted numbers satisfy me.
So, my advice is: do not trust the resource map unless you have to move the ECU; move the extractor heads to seemingly poor quality areas and back to the richer ones, while watching the per hour production number, until the number satisfies you.

I did this in low sec, 0.3 system.

PS. CCP, you will be sorry for not hiring me and my debugging skills! :D

Mr Gharzul
Posted - 2011.06.02 21:11:00 - [906]
 

Originally by: Afandi
Edited by: Afandi on 02/06/2011 21:02:15
Update on the PI:

From the behavior I have seen, PI has it's resource map borked. After all, a new UI code was installed, and thus the problems stem from it. I have successfully managed to restart my production by simply moving the extractors control units to new areas or moving the extractor heads around, so that the extracted numbers satisfy me.
So, my advice is: do not trust the resource map unless you have to move the ECU; move the extractor heads to seemingly poor quality areas and back to the richer ones, while watching the per hour production number, until the number satisfies you.

I did this in low sec, 0.3 system.

PS. CCP, you will be sorry for not hiring me and my debugging skills! :D


This only solves some planets. My main problems are GAS and LAVA planets. I get a 30 min yield of 20 units of either Felsic Magma or Reactive gas. Moving the heads around shows a greater number in the survey window. As soon as I hit the submit button all numbers are 0.0 and the amount is around 20 units. However after 30 minutes I don't even receive my reward of 20 units of 'Reactive gas'.

Afandi
Gallente
Paradise Delivery
Posted - 2011.06.02 21:20:00 - [907]
 

Edited by: Afandi on 02/06/2011 21:23:33
Edited by: Afandi on 02/06/2011 21:21:50
Originally by: Mr Gharzul
Originally by: Afandi
Edited by: Afandi on 02/06/2011 21:02:15
Update on the PI:

From the behavior I have seen, PI has it's resource map borked. After all, a new UI code was installed, and thus the problems stem from it. I have successfully managed to restart my production by simply moving the extractors control units to new areas or moving the extractor heads around, so that the extracted numbers satisfy me.
So, my advice is: do not trust the resource map unless you have to move the ECU; move the extractor heads to seemingly poor quality areas and back to the richer ones, while watching the per hour production number, until the number satisfies you.

I did this in low sec, 0.3 system.

PS. CCP, you will be sorry for not hiring me and my debugging skills! :D


This only solves some planets. My main problems are GAS and LAVA planets. I get a 30 min yield of 20 units of either Felsic Magma or Reactive gas. Moving the heads around shows a greater number in the survey window. As soon as I hit the submit button all numbers are 0.0 and the amount is around 20 units. However after 30 minutes I don't even receive my reward of 20 units of 'Reactive gas'.


Move the ECU to a new area. I don't have a Lava planet, so I can't give any other advice. I have a Gas planet though, and it was miraculously intact, maybe because the resources are belt-shaped, i.e. deposited around the planet.
Judging from my Barren planet, the poorer the resource seems, the better the yield. I have moved the ECU to a rich area, but when I put the EH in the rich spots the yield became very poor. I moved them to the perimeter of the zone, i.e. poor spots and wham! - 3k per hour per 1 EH, for 2 days. It's just a bit trial and error process.

There are serious miscalculations between the UI and the game logic, the UI reporting the wrong values to the logic below. Alas, I can't figure out the offset. :)
Trying to debug the patch by looking at what is going on is quite...pleasant, lol.

And to all my fellow capsuleers: Monty Python - Always Look On the Bright Side Of Life.

HILDESVINI
Posted - 2011.06.02 21:33:00 - [908]
 

Edited by: HILDESVINI on 02/06/2011 21:39:46
HI THERE , had problem with T3 flying backwards thats fixed now thanks , but now i have no warp sounds or turret sounds,( ASUS PC )

silona sparx
Posted - 2011.06.02 21:38:00 - [909]
 

hi

it may be just me but my print screen doesnt seem to be working i expected to find the screenshot in the capture folder in my docs ?.

sparx..

Leah Solo
Posted - 2011.06.02 21:52:00 - [910]
 

Originally by: Leah Solo
Edited by: Leah Solo on 01/06/2011 19:54:07
Originally by: Leah Solo
Edited by: Leah Solo on 01/06/2011 09:26:12
Overview is seriously borked! One of the columns is highlighted all the time, messing my icons up!

Linkage

Tried clearing cache, settings, redownloading the whole client, no avail!


This..still not fixed! Sad

Linkage

I don't understand how clearing settings or even reinstalling the whole client doesn't fix it?

System is win 7 ultimate(64-bit)

BTW..what files need to be deleted in /bin, to run the repair tool?

edit: another link


What puzzles me it seems that some people are having bugs other(or most others) do not experience. Like the one I'm having. I know only one person ingame who has same problem. Shocked

I on the other hand don't have problem with PI, market or crashing when jumping..

My overview issue is almost gamebreking though.. Sad

Scorpii Orion
Perkone
Posted - 2011.06.02 22:06:00 - [911]
 

Edited by: Scorpii Orion on 02/06/2011 22:18:48
Where the hell is my splash screen, space, station, ship?? All windows stay as background after I click to close them. W T F!? No, my gfx card has not died or my PC, all I did was updated my client.


http://imageshack.us/f/695/52393048.jpg/


At that screen shot I took my cargohold window, and pulled it around.

There is no station, no ship, nothing, just ui. If I click to close window, it goes to background. ShockedSurprised

Raphtos
Posted - 2011.06.02 22:12:00 - [912]
 

Edited by: Raphtos on 02/06/2011 22:12:43
Main character is stuck on attempt to enter station, loading bar hangs at the end and does not progress. Can't access anything in game other than Esc. menu.

Phintaiss
Posted - 2011.06.02 22:14:00 - [913]
 

Originally by: CCP Zymurgist
CCP Fallout just posted this thread about the PI issues introduced with Incursion 1.6.




You might mention to CCP Fallout there's a hell of alot more going on with PI than the display of structures.

shlakkk
Posted - 2011.06.02 22:22:00 - [914]
 

My modules stick on if i try to stop them after one cycle. potentialy costly if it happens at a bad time in missions as i will cap out and die, let alone pvp.

have corpmates whos UI, graphics, PI, fitting screen are all corrupted and have had frequent crashes myself.

ccp this **** poor patch may loose you custom. roll back and start again before half my corp decide to stop responding to the subscription renewal messages, in a strangely familiar fashion to your failure to respond to petitions.


shlakkk
Posted - 2011.06.02 22:41:00 - [915]
 

Ah well guys, there is always eve conquests board game to play while the client is bugged.

unless that just had a new patch too...

...****

Ariorha
Posted - 2011.06.02 22:53:00 - [916]
 

Are you idiots going to confirm that you know MORE if f'd up with PI beside the structures not showing all the way??? When will someone confirm the extraction amounts are hosed??????????? This patch is fking garbage and should be rolled back NOW! Whoever made the call to publish it should be put in the unemployment line this miniute. I'd like free game time on all 3 of my accounts that equals the amount of time it takes to fix this garbage patch! Pull your heads out of your azzes and fix it!

Narisa Bithon
Caldari
The Motley Crew Reborn
Posted - 2011.06.02 22:54:00 - [917]
 

i too get constant crashes.... carbon ui is fail right now.

i hate the missile brackets.... makes the game lag more for me.

basically i cant play eve online.... i log on get 3 - 5 mins max then eve crashes.

i cant run missions or dare pvp with the client so bad.

Wong Wing
Posted - 2011.06.02 23:16:00 - [918]
 

its getting ridiculous now, was crashing when using 2 clients now it crashes every couple jumps using 1 client, cant work in backgroun when autopiloting using single client.
THE GAME IS UNPLAYABLE
For god sake please tell me you have a fix coming next downtime.
I pay for 2 accounts and at the moment i cant use either.
Fix or give me refund
any other company (phone company or cable tv company) who couldnt provide a service for paying customers would bend over backwards to help. so far i have seen nothing to rectify this fail patch.
Your gonna lose customers at this rate.

Jhonny Pricegrabber
Posted - 2011.06.02 23:36:00 - [919]
 

Edited by: Jhonny Pricegrabber on 02/06/2011 23:37:24
Edited by: Jhonny Pricegrabber on 02/06/2011 23:36:32
Right now we experience beating of Guiness Record.
In this moment, there is almost 27000 beta-testers online in EVE. :)
So don't worry players, feedback about bugs is huge and propably CCP "specialists" are working to solve around 150 critical issues. :)

Ariorha
Posted - 2011.06.02 23:44:00 - [920]
 

Originally by: Jhonny Pricegrabber
Edited by: Jhonny Pricegrabber on 02/06/2011 23:37:24
Edited by: Jhonny Pricegrabber on 02/06/2011 23:36:32
Right now we experience beating of Guiness Record.
In this moment, there is almost 27000 beta-testers online in EVE. :)
So don't worry players, feedback about bugs is huge and propably CCP "specialists" are working to solve around 150 critical issues. :)


Yeah sure they are. The morons can't even confirm they know about numerous PI bugs reported. The only thing they respond to on that front is the graphics issue with the structures being cut off. NOTHING about the extraction amounts being fked.

Neyko Turama
Minmatar
RAGNAROK INDUSTRY
Posted - 2011.06.02 23:46:00 - [921]
 

first i cleared cache and it worked to log in.

now i can't even log in, stops at 90% of setting up the station bar...


Sadron
Axis.
Pandorum Invictus
Posted - 2011.06.02 23:46:00 - [922]
 

Edited by: Sadron on 02/06/2011 23:48:56

Now there is server side crash every little time, but thats ok.

But game is very unstable. FPS is running fine in some moments then it is starting to jam or making huge Computer CPU spike. What will mess up my graphic card.
If I try to move during this 1 sec "crash" time, there is high possible way that entire ExeFile.exe is going to crash. The CPU spike is so huge that it will even started to mess up other programs on my PC.
Example Teamspeak is making funny noise.
Inside fleet battles the spike issue gets even harder. 40 vs 40 battles there is atleast 3-4 people constantly crashing all the time.
I have heard that multi-accounts usage is messed up. I don't even want to log my alts in. Don't want to see that my PC is gonna go on FIRE! ugh
CCP what the hell?

Neyko Turama
Minmatar
RAGNAROK INDUSTRY
Posted - 2011.06.02 23:49:00 - [923]
 

so bob will be back on the map after all of this is fixed? :D

Darel Lect
Posted - 2011.06.03 00:05:00 - [924]
 

Edited by: Darel Lect on 03/06/2011 00:13:32
I have a 32" Widescreen monitor so that I can enjoy games in fullscreen mode. The cursor will no longer move in fullscreen mode, and if I have to goto windows mode, it makes a Widescreen monitor pointless. I don't see how going to windows mode is a fix, the boxes are so large they overlap and cover each other. When I bring the boxes down to a usable size, the wording is so small I can not read it without my face being next to the screen. CCP, you should listen to these other pilots when they tell you to go back to 1.5, before you start loosing customers, because I agree with them. Seeing that I can no longer play Eve as it is, I'll have enough time this weekend to go out and get RIFT.Sad

Zeighy
Posted - 2011.06.03 00:21:00 - [925]
 

Can't open contracts window to look for public contracts.. :( help?

Ariorha
Posted - 2011.06.03 00:21:00 - [926]
 

Originally by: Darel Lect
Edited by: Darel Lect on 03/06/2011 00:13:32
I have a 32" Widescreen monitor so that I can enjoy games in fullscreen mode. The cursor will no longer move in fullscreen mode, and if I have to goto windows mode, it makes a Widescreen monitor pointless. I don't see how going to windows mode is a fix, the boxes are so large they overlap and cover each other. When I bring the boxes down to a usable size, the wording is so small I can not read it without my face being next to the screen. CCP, you should listen to these other pilots when they tell you to go back to 1.5, before you start loosing customers, because I agree with them. Seeing that I can no longer play Eve as it is, I'll have enough time this weekend to go out and get RIFT.Sad


Eve is just getting no fking fun anymore. All these garbage untested patches. They play this bs game with the players that get elected. All BS they don't give a f about us customers. Although I can't think of any common business sense out of Iceland of all places anyway so can't say I'm surprised.

Kalissa
Sacred Templars
RED.OverLord
Posted - 2011.06.03 00:38:00 - [927]
 

As others have said PI is still broken as the yeild numbers are all over the place, also having many issues with Eve crashing to desktop, don't get any error messages or anything, Eve just minimises itself automatically then a few seconds later crashes with no errors.

This patch reminds me of the old horrible days of Red Moon Rising with the amount of bugs and their severity. How CCP lets some of these ones slip through is frankly staggering.

Angus MacDoom
Posted - 2011.06.03 01:01:00 - [928]
 

When probing in map view, rollover for bookmarks pin already BM'd does not display the name of the BM.

Kirsenne Stetille
Posted - 2011.06.03 01:23:00 - [929]
 

yea, it's kind of annoying not being able to play because of a glitch that I have no idea how to fix ugh

I got hit with the 2-client-jump-gate-crash bug and since then, I'm 100% unable to connect to the EVE server. I've cleared my cache, I ran the repair file after removing the file from the bin folder, I've rebooted my pc, I've rebooted my router, I've uninstalled and reinstalled EVE, both with and without 1.6. So far, nothing has helped. So many wasted skill points Crying or Very sad

Tailnor
Posted - 2011.06.03 01:35:00 - [930]
 

Originally by: Angus MacDoom
When probing in map view, rollover for bookmarks pin already BM'd does not display the name of the BM.


PLEASE, PLEASE. PLEASE fix this... makes living in a WH almost impossible!!!

Its is bad enough that the signature ID's have to change after everydown time, now when we have to re-scan BM's you don't know what BM you are scanning...


Pages: first : previous : ... 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 ... : last (43)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only