open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.6 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 ... : last (43)

Author Topic

Lisiy dyadka
Posted - 2011.05.31 20:02:00 - [61]
 

Edited by: Lisiy dyadka on 31/05/2011 20:02:31
Ship icons in character sheet -> combat log scaled incorrectly

http://imm.io/644k

Waaaaaagggh
Posted - 2011.05.31 20:03:00 - [62]
 

Confirm clearing cache does make ships fly properly instead of backwards.

The new look of capacitor level needs some work.

If you align your hud with the sun, you can't see you cap at all... ugh

Doublewhopper
Posted - 2011.05.31 20:03:00 - [63]
 

On one of my PI planets i can not see and click all modules...

LastChanceForGas
Posted - 2011.05.31 20:04:00 - [64]
 

Confirmed here also as above PI is whacked.

Nice big scan and heads show 60-80 but no output on graph.

Only one head on the planet acts this way on the same resource (noble metals) the other one is fine

Junko Sideswipe
Broski Enterprises
Elite Space Guild
Posted - 2011.05.31 20:04:00 - [65]
 

Client locks up when logging into my characters and reaching about 90% of the loading bar at "Entering Station, Setup Station:". Would really like to get to my characters within the next couple of hours before my training queue runs out.

CCP Punkturis

Posted - 2011.05.31 20:04:00 - [66]
 

Originally by: Kim Trader
Originally by: CCP Punkturis
Originally by: Kim Trader
Confirmed. All T3's are undocking and flying backwards LOL .. should be an easy fix.


Yes, clear your cache.


Won't i lose all my settings, overviews and addy book if i clear my cache?


No, not as long as you use the "Clear all cache files" option in the esc menu.

Liner Xiandra
Posted - 2011.05.31 20:05:00 - [67]
 

* Graphic for the ship fitting CPU & powergrid bars are looking a bit course
* Hovering over modules during fitting does not make the bars expand smoothly anymore.

Duff McDuggin
Gallente
Serenity A.E.
Shades of Gray
Posted - 2011.05.31 20:05:00 - [68]
 

After getting the update, my mouse cursor will not work in eve screens but works just fine on my desktop. I can see the cursor but it will not move. I can still tab to the buttons but that is not going to cut it. I have this same problem on both my PC and my laptop and both machines are running WIN 7. Restarting windows does not fix it.
I think CCP needs to roll back this update and try again. Rolling Eyes

Jack Tronic
Posted - 2011.05.31 20:05:00 - [69]
 

Dscan results have a strange delay to it and the window CANNOT BE MOVED while it is loading.

Hathrul
Posted - 2011.05.31 20:06:00 - [70]
 

bookmarks no longer give the approach option. even at 0 you still get warp to which doesnt do anything

PI extracting is virtually non existing for noble metals. the planetery survey gives readings that are not corresponding with the output changes

Raz Lictor
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2011.05.31 20:06:00 - [71]
 

Originally by: CCP Punkturis
Originally by: Raz Lictor
Session change timer isn't appearing. Checked my client to make sure the setting was still enabled in the esc menu since anti-aliasing was for some reason disabled by the patch. Show session change timer still enabled but it's not showing up.


It's moved to the upper-right corner of the system info.


Thanks, I see it now. Unfortunately I used to keep my directional nestled there so it was covered up. Guess I have to move it a few pixels to the right now.

Ph3lan
Posted - 2011.05.31 20:07:00 - [72]
 

Originally by: CCP Fallout
For those of you experiencing issues installing the patch:

- remove the file from the bin folder and run the repair tool

If that does not work, please post the client version you are attempting to patch from here, so that we can investigate the issue further



doenst worked :(


wanted to patch 259851 to 264377

Ph3...

Kaylin Jiru
Posted - 2011.05.31 20:07:00 - [73]
 

I had not opened my Gift in Character Select Screen and now it disappeared. Also the Range/Name sorting in overview seems bugged, 2000 meters comes between 19km and 20km.

CCP Fallout

Posted - 2011.05.31 20:08:00 - [74]
 

Originally by: Palovana
Can't QUIT the game.

Alt-Shift-Q brings up the Quit dialog box as expected.

Clicking YES does not exit the game, just returns me to the view of my ship floating serenely in the hangar. Tried it about 4 times and same result each time.

Quitting works from the ESC menu, clicking Quit Game and then YES to the Quit dialog box, game shuts down as expected.

Even the simplest stuff can break when you re-do the whole UI.


Which client are you using? I had no problem in the Windows client.

Tvaishk Suzuki
Long Night Industries
Black Thorne Alliance
Posted - 2011.05.31 20:08:00 - [75]
 

Originally by: CCP Fallout
For those of you experiencing issues installing the patch:

- remove the file from the bin folder and run the repair tool

If that does not work, please post the client version you are attempting to patch from here, so that we can investigate the issue further



Which file? I've got 47 items in there including two folders, not to mention non of them where modified today.

Kehro Urgus
Gallente
Aliastra
Posted - 2011.05.31 20:08:00 - [76]
 

Edited by: Kehro Urgus on 31/05/2011 20:10:57
Mmmk... After running the repair tool, the client tells me I have to install the patch, again! Already downloaded close to 2 gigs for nothing. Evil or Very Mad

Nevermind.. it appears to be working now.Embarassed

Lost Hamster
Hamster Holding Corp
Posted - 2011.05.31 20:09:00 - [77]
 

Originally by: Raz Lictor
Originally by: CCP Punkturis

It's moved to the upper-right corner of the system info.


Thanks, I see it now. Unfortunately I used to keep my directional nestled there so it was covered up. Guess I have to move it a few pixels to the right now.

I never understand, why are you (developers) doing such a change, when the previous place was perfectly good. You know that it is in the corner, now you need to look for. It's now much harder to notice it.

CCP Fallout

Posted - 2011.05.31 20:09:00 - [78]
 

Originally by: Tvaishk Suzuki
Originally by: CCP Fallout
For those of you experiencing issues installing the patch:

- remove the file from the bin folder and run the repair tool

If that does not work, please post the client version you are attempting to patch from here, so that we can investigate the issue further



Which file? I've got 47 items in there including two folders, not to mention non of them where modified today.


the error message you receive tells you the name of the file that should be moved.

Fantome
Sniggerdly
Pandemic Legion
Posted - 2011.05.31 20:09:00 - [79]
 

Originally by: Fantome
Edited by: Fantome on 31/05/2011 20:01:32
VERY SERIOUS graphic glitchs.. game totally unplayable !

Linkage of my screen

Evil or Very Mad

My config :
WIn 7 32b / Gfx : HD 4870 Radeon / last ATI Driver

PS : I want to play !





UPDATE

Seems i fixed this issues to set "Antialiasing" to 2X when it was first "unabbled". I'm not a tech guy so dunno what that do exactly, important is i can paly.. hope it could help someone else.

JitaPriceChecker2
Posted - 2011.05.31 20:09:00 - [80]
 

Station recharched shields and it is again in 1rst timer instead of 2 where to peition to get a response quickly , will stuck petition work.

Morgenholt Blue
RED.Legion
Posted - 2011.05.31 20:10:00 - [81]
 

All old bookmarks don't have the approach option.

Dead Azrael
Com-Star
SOLARIS - SYNDICATE
Posted - 2011.05.31 20:10:00 - [82]
 

When you press ESC and then click on "redeem items"... the ESC screen disapear and the game is in Black/white...except the overview... it's still with colours

Steph Wing
Gallente
The Graduates
Morsus Mihi
Posted - 2011.05.31 20:11:00 - [83]
 

Originally by: Hildar Demanin
Edited by: Hildar Demanin on 31/05/2011 20:08:13
Unable to log in

Upon entering the char select screen I get my character's portraits/alliance and corp info etc. No news (just 'i' symbols) and a windows "CCPExefile has stopped responding" message.

Inb4 clear cache run repair, I did the former, repairing now.

This is with the client update if that helps. This did not happen on sisi.

EDIT: repair found nothing, reset settings as well (oh noes the overview)and did /not/ install client patch. Managed to select a character. Stopped responding during station setup.

EDIT2: Seems that it crashes now a set time (a few seconds) after hitting character select. With the update it crashes loading character select.

EDIT3: Seems my alliance logo is corrupt too on the char select screen. (after cleaning cache): Reverberation Project.

^Yep seems this is the problem, all the alliance is having trouble^
Logging in a character in the above alliance (or even staring at it's logo on the char select screen) is crashing us. Insert conspiracy about devs here. I am able to log in a non alliance alt.

<Insert mandatory whine about cancelling account, wanting my $0.06 back, wanting my 1000 sp back or similar.>


Confirming Reverberation Project logo is corrupt and crashes the client on login.

Clearly a dev conspiracy to make us throw the Alliance Tournament(not like we need the help lol).

Tvaishk Suzuki
Long Night Industries
Black Thorne Alliance
Posted - 2011.05.31 20:11:00 - [84]
 

Edited by: Tvaishk Suzuki on 31/05/2011 20:11:33
Originally by: CCP Fallout
Originally by: Tvaishk Suzuki
Originally by: CCP Fallout
For those of you experiencing issues installing the patch:

- remove the file from the bin folder and run the repair tool

If that does not work, please post the client version you are attempting to patch from here, so that we can investigate the issue further




Which file? I've got 47 items in there including two folders, not to mention non of them where modified today.


the error message you receive tells you the name of the file that should be moved.



ok thanks

that means I've got 16 of them to look into some are in the lib and script folder as well though.

Ray Vargo
Posted - 2011.05.31 20:11:00 - [85]
 

Originally by: Aion Morpheus
Navigation shortcuts doesn't work unless you click on the object you want to perform the action on even with the overview active. The right way is it executed the action on the selected object on the overview if the overview was active.



Confirming this. All the shiny new shortcuts you gave us aren't working anymore :(

gravim bain
Posted - 2011.05.31 20:11:00 - [86]
 

chat channels do not always show up. IE: local, alliance, corp and other public channels.

Brelett Makebelieve
Posted - 2011.05.31 20:11:00 - [87]
 

Edited by: Brelett Makebelieve on 31/05/2011 20:12:18
Bug: unable to extract Reactive Gas from Gas Planet (not tested on other planets). My extractors are already placed on a hot-spot but the extractor head says 0.00 units. Moving all heads about 0.001cm and it jumps up to 30ish. When I click "Install Program" it turns it back down to 0.00.

Is this just me or a general problem?? Sad

Lost Hamster
Hamster Holding Corp
Posted - 2011.05.31 20:12:00 - [88]
 

Undocking from a station resets the view distance to your ship to zero.
It forget the previous setting.

Palovana
Caldari
Inner Fire Inc.
Posted - 2011.05.31 20:12:00 - [89]
 

Edited by: Palovana on 31/05/2011 22:27:42
Originally by: CCP Fallout
Originally by: Palovana
Can't QUIT the game.

Alt-Shift-Q brings up the Quit dialog box as expected.

Clicking YES does not exit the game, just returns me to the view of my ship floating serenely in the hangar. Tried it about 4 times and same result each time.

Quitting works from the ESC menu, clicking Quit Game and then YES to the Quit dialog box, game shuts down as expected.

Even the simplest stuff can break when you re-do the whole UI.


Which client are you using? I had no problem in the Windows client.


Using the Windows client through Wine 1.3.17 on Xubuntu 11.04.

I guess it's a Wine bug, will have to check the latest Wine and see if that fixes it.

Wine 1.3.18 and 1.3.19 had some issues with window dragging (windows "stuck" to the mouse pointer even after releasing the button) so I avoided those builds.

EDIT: Tried again after restarting the client (after getting home from work) and quitting works just fine.

Only thing I can think of is that I had remotely accessed my EVE PC via VNC from work to make a couple quick skillqueue changes, so it's apparently VNC-related and has nothing to do with EVE.

Jiro Quanah
Posted - 2011.05.31 20:13:00 - [90]
 

Originally by: Una D
Can't log in. Client gets stuck on entering the station.


Reporting same problem with alt character, main logs in correctly.
"Entering station", "setup station: etc" loading bar remains stuck near the end.

Tried "clear all cache files" from the esc menu but no good.


Pages: first : previous : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 ... : last (43)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only