open All Channels
seplocked Linux
blankseplocked [SOLVED] Crash shortly after login
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Assassin126
Minmatar
Posted - 2011.05.19 18:59:00 - [1]
 

Edited by: Assassin126 on 19/05/2011 19:47:16
Edited by: Assassin126 on 19/05/2011 19:24:50
When i log into eve and select my character, half way along the loading bar as it loads my character the sound stops working properly, then after around 30-60 seconds eve completely freezes, problem started with the new patch

EDIT: disabled eve sounds completely and now it seems to log in and not crash, however i haven't had a problem with sound until now - also im runing Linux mint 10

EDIT 2: fixed everything, i was running wine 1.2.2 by mistake, 1.3.20 is fine

Solbright
Advanced Security And Asset Protection
Posted - 2011.05.20 01:44:00 - [2]
 

I'm currently using Wine 1.2.2 and have had no problems installing and running http://content.eveonline.com/evepremiumpatch247655-259851_m.exe and sound works too.

Also don't have vcrun2008 either. Only thing I do from vanilla Wine is add fonts to [WINDOZE]\FONTS\ directory and launch Eve using virtual desktop.


Solbright
Advanced Security And Asset Protection
Posted - 2011.05.20 01:47:00 - [3]
 

Err, that was more a reply to EVE doesn't seem to patch but still applies here.


Solbright
Advanced Security And Asset Protection
Posted - 2011.05.20 14:56:00 - [4]
 

I suspect you had struck the packet loss bug. Where when a portrait fails to load then Eve bombs. I think this was a Wine bug that was fixed a couple months back just after the new auto-loading barbie and ken portraits were introduced.


Solbright
Advanced Security And Asset Protection
Posted - 2011.05.20 15:58:00 - [5]
 



 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only