open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.5 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2 3 4 5

Author Topic

CCP Zymurgist


Gallente
C C P
Posted - 2011.05.19 15:21:00 - [1]
 

EVE Online: Incursion 1.5 has been deployed. This patch includes the more little things from Team BFF along with many other highly anticipated fixes and changes. ‘Connections’ skills have been revamped which will result in players getting free skill points to spend and a much better skill tress for agent connections. Please check the patch notes for full details of this release.

When reporting issues, please specify which client you are using (Mac or PC). This thread is for reporting issues only; for general feedback please use the feedback thread.

Known Issues
Patching
We are currently investigating an issue some players have reported when attempting to patch the game.

The above DNS issue has been resolved.

Price Checker Chick
Confederation of Jita Scammers
Posted - 2011.05.19 15:37:00 - [2]
 

Edited by: Price Checker Chick on 19/05/2011 15:38:48
When I start my current (old) client, it tells me that there is a patch available and asks if I want to download it, which I confirm with yes.
After trying to download the patch it gives me an error message about something not being found in a mix of english and german language.

When I try to manually download the patch, my browser tells me that the page could not be found. Same thing applies to trying the full client.

Is that some kind of known issue (yet)?



This is the client error message:

There was an unexpected error while retrieving update status:

Unable to download file evepremiumpatch247655-259851.exe from the server.
Error: [Errno socket error] [Errno 11002] getaddrinfo failed: 'thread::getaddrinfo failed with error 11002: Dies ist normalerweise ein zeitweiliger Fehler bei der Aufl\xf6sung von Hostnamen. Grund ist, dass der lokale Server keine R\xfcckmeldung vom autorisierenden Server erhalten hat.\r\n'


Do you want to go to support page?

Hakaru Ishiwara
Minmatar
Republic Military School
Posted - 2011.05.19 15:39:00 - [3]
 

Edited by: Hakaru Ishiwara on 19/05/2011 15:50:27
Edited by: Hakaru Ishiwara on 19/05/2011 15:38:52
Second!

On an alt, R&D agents research points reflected in the Journal listing change upwards by a few points when the agent's show info window is brought up.

In this alt's particular case, the value changed from 113.4 RPs / day to 115.x RPs / day. Screenshots available for proof. Tested across 2 / 5 of my agents and I expect the behavior to be the same across the other three agents.

Also, I thought that R&D agents were to be left untouched with this patch. All of my R&D agent RPs are now the same rather than according to their [former] agent quality-affected levels. My misunderstanding or a bug?

Edit #1: Ruh Roh. The character referenced above may have lost overall standing with the NPC corp... I wish that I had a screen shot of the standings screen before the patch. IIRC, the required level to create a jump clone is an un-biased 8 or greater. And I have made JCs via this corp before. Currently, the raw standing is sitting at an un-biased 7.16. Grrr.

Myxx
Atropos Group
Posted - 2011.05.19 15:43:00 - [4]
 

Edited by: Myxx on 19/05/2011 15:43:12
So ive had this really awesome portrait since they came out, and now you revert me to the status of a ghost!

I am no ghost, although I do fly covops.

to clairify: i see myself as a ghost, and can see my portrait though the char sheet. just not in channels. not like it matters.

AMatay
Posted - 2011.05.19 15:43:00 - [5]
 

Originally by: Price Checker Chick
Edited by: Price Checker Chick on 19/05/2011 15:38:48
When I start my current (old) client, it tells me that there is a patch available and asks if I want to download it, which I confirm with yes.
After trying to download the patch it gives me an error message about something not being found in a mix of english and german language.

When I try to manually download the patch, my browser tells me that the page could not be found. Same thing applies to trying the full client.

Is that some kind of known issue (yet)?



This is the client error message:

There was an unexpected error while retrieving update status:

Unable to download file evepremiumpatch247655-259851.exe from the server.
Error: [Errno socket error] [Errno 11002] getaddrinfo failed: 'thread::getaddrinfo failed with error 11002: Dies ist normalerweise ein zeitweiliger Fehler bei der Aufl\xf6sung von Hostnamen. Grund ist, dass der lokale Server keine R\xfcckmeldung vom autorisierenden Server erhalten hat.\r\n'


Do you want to go to support page?


getting same error

Rote Tora
Posted - 2011.05.19 15:44:00 - [6]
 

Same Error here

Abrazzar
Posted - 2011.05.19 15:45:00 - [7]
 

When starting the client, the autoupdater fails to start, even after waiting 10 minutes.

Status is shown as incombatible and login is (of course) denied with incombatible client.

Also the EVE homepage seems to load slowly and fails to load profile portraits at times.

Connecting from Germany, should that be an issue.

Mr Pikey
Caldari
Posted - 2011.05.19 15:47:00 - [8]
 

Edited by: Mr Pikey on 19/05/2011 15:49:51
Simple question;

Where can we buy the new skillbooks as there are none on the market in Essence.

Edit; OK they have started to populate the market now \o/

CCP Fallout

Posted - 2011.05.19 15:47:00 - [9]
 

Operations is currently investigating the reported issues of patching. Please continue to report this issue to us with as much detail as possible.

Update: Please provide tracert's to content.eveonline.com

Radcheq
Posted - 2011.05.19 15:49:00 - [10]
 

Originally by: Price Checker Chick
Edited by: Price Checker Chick on 19/05/2011 15:38:48
When I start my current (old) client, it tells me that there is a patch available and asks if I want to download it, which I confirm with yes.
After trying to download the patch it gives me an error message about something not being found in a mix of english and german language.

When I try to manually download the patch, my browser tells me that the page could not be found. Same thing applies to trying the full client.

Is that some kind of known issue (yet)?

Same error here too even support page wont load just saying connection issues although i am connected. Cant download manual patch or even full build

This is the client error message:

There was an unexpected error while retrieving update status:

Unable to download file evepremiumpatch247655-259851.exe from the server.
Error: [Errno socket error] [Errno 11002] getaddrinfo failed: 'thread::getaddrinfo failed with error 11002: Dies ist normalerweise ein zeitweiliger Fehler bei der Aufl\xf6sung von Hostnamen. Grund ist, dass der lokale Server keine R\xfcckmeldung vom autorisierenden Server erhalten hat.\r\n'


Do you want to go to support page?

Vincent Athena
Posted - 2011.05.19 15:50:00 - [11]
 

Edited by: Vincent Athena on 19/05/2011 16:18:58
When I start the client I get the incompatible version message, and NO offer to download anything.

MacBook Pro

Also, going to the TQ patch page: Browser gives a cannot find error message.

Edit: working now. Thanks!

Lars Erlkonig
Caldari
Discrete Solutions Ltd.
Mean Coalition
Posted - 2011.05.19 15:50:00 - [12]
 

Edited by: Lars Erlkonig on 19/05/2011 15:59:59
Edited by: Lars Erlkonig on 19/05/2011 15:57:52
Edited by: Lars Erlkonig on 19/05/2011 15:52:54
Edited by: Lars Erlkonig on 19/05/2011 15:52:13
Edited by: Lars Erlkonig on 19/05/2011 15:50:28
I am also getting the patch error [PC]:

Quote:
There was an unexpected error while retrieving update status: Unable to download file evepremiumpatch247655-259851.exe from the server. Error: [Errno socket error] [Errno 11001] getaddrinfo failed: 'thread::getaddrinfo failed with error 11001: No such host is known.\r\n'


when I go to the support page to download the patch manually, I get a "Server not Found" error.

Quote:
Microsoft Windows [Version 6.0.6002] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation.
All rights reserved.
C:\Users\Lars>tracert content.eveonline.com Unable to resolve target system name content.eveonline.com.
C:\Users\Lars>


My cable provider is Mediacom

http://www.downforeveryoneorjustme.com/http://content.eveonline.com

is showing me that it is down.



Jojo Yohan
Gallente
New Eden Regimental Navy
Rebel Alliance of New Eden
Posted - 2011.05.19 15:50:00 - [13]
 

Edited by: Jojo Yohan on 19/05/2011 15:51:43
The problem is that you cannot connect to the patch server. I cannon connect to, ping or tracert content.eveonline.com

Running repair.exe yields the error log containing:
Traceback (most recent call last):
File "repair.py", line 206, in <module>
File "updateSelf.pyc", line 94, in UpdateSelf_nt
File "updateSelf.pyc", line 21, in ReadUpdateInfo
File "repairTool\repairTools.pyc", line 250, in GetRepairInfo
File "repairTool\repairTools.pyc", line 153, in SafeUrlOpen
TypeError: unsupported operand type(s) for +=: 'gaierror' and 'str'

CCP Navigator


C C P
C C P Alliance
Posted - 2011.05.19 15:52:00 - [14]
 

Originally by: Mr Pikey
Edited by: Mr Pikey on 19/05/2011 15:49:51
Simple question;

Where can we buy the new skillbooks as there are none on the market in Essence.

Edit; OK they have started to populate the market now \o/



The skill books will be available via the Loyalty Point stores.

Morar Santee
Posted - 2011.05.19 15:53:00 - [15]
 

Originally by: Hakaru Ishiwara
Edited by: Hakaru Ishiwara on 19/05/2011 15:38:52
Second!

R&D agents research points reflected in the Journal listing change upwards by a few points when the agent's show info window is brought up.

In my particular case, the value changed from 113.4 RPs / day to 115.x RPs / day. Screenshots available for proof. Tested across 2 / 5 of my agents and I expect the behavior to be the same across the other three agents.

Also, I thought that R&D agents were to be left untouched with this patch. All of my R&D agent RPs are now the same rather than according to their [former] agent quality-affected levels. My misunderstanding or a bug?


My guess is this is working as intended. If you remove agent quality entirely and instead make them all +20 by default, as stated in the patch notes, you'd have to do the same with research agents. Explains why all your agents are now giving the same RPs/day.

I'm not sure how happy I am about the game being dumbed down in this fashion, eliminating the need to play smart and pick research corps / agents carefully... but yeah.

Junko Sideswipe
Broski Enterprises
Elite Space Guild
Posted - 2011.05.19 15:53:00 - [16]
 

Also getting the same error.

----------------
There was an unexpected error while retrieving update status:

Unable to download file evepremiumpatch247655-259851.exe from the server.
Error: [Errno socket error] [Errno 11001] getaddrinfo failed: 'thread::getaddrinfo failed with error 11001: No such host is known.\r\n'
Do you want to go to support page?
----------------

Went to the manual download at http://content.eveonline.com/evepremiumpatch247655-259851_m.exe Getting "server not found".

A friend in Quebec, Canada (I live in northeast USA) was able to download it from this url and is sending it to me now.

shehaul
Posted - 2011.05.19 15:54:00 - [17]
 

There was an unexpected error while retrieving update status:
Unable to download file evepremiumpatch247655-259851.exe from the server.
Error: [Errno socket error] [Errno 11002] getaddrinfo failed: 'thread::getaddrinfo failed with error 11002: This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server.\r\n'


Alexzandros
Posted - 2011.05.19 15:57:00 - [18]
 

Fallout - You can't tracert what you can't resolve... The domain is completely unresolvable... you can test from http://network-tools.com as well and get the same result.

Metztli B
Posted - 2011.05.19 15:57:00 - [19]
 

Quote:
There was an unexpected error while retrieving update status: Unable to download file evepremiumpatch247655-259851.exe from the server. Error: [Errno socket error] [Errno 11002] getaddrinfo failed: 'thread::getaddrinfo failed with error 11002


Manual patch don't work either. http://content.eveonline.com/evepremiumpatch247655-259851_m.exe this link is dead

Billatron
The Imperial Fedaykin
Posted - 2011.05.19 15:59:00 - [20]
 

Edited by: Billatron on 19/05/2011 16:03:58
Same error here as above. "can't find the server at content.eveonline.com." on any downloads from the website.

nslookup - timed out connection

Did the tracert, and am now able to download the file.

Bili Rubin
Posted - 2011.05.19 15:59:00 - [21]
 

How about someone who can resolve content.eveonline.com posting the IP address?

Radcheq
Posted - 2011.05.19 16:01:00 - [22]
 

i have no idea what a nslook up is. Tried it and it just said timed out after 2 secs.
Guessing the tracer is fail sauce too

StarScream Xion
Caldari
Xion Limited
Posted - 2011.05.19 16:02:00 - [23]
 

omega-xi@StarScream:~$ traceroute content.eveonline.com
traceroute to content.eveonline.com (67.215.66.132), 30 hops max, 40 byte packets
1 192.168.1.1 (192.168.1.1) 0.706 ms 0.894 ms 1.060 ms
2 lns4.uan.the.uk.murphx.net (94.30.127.75) 35.065 ms 35.499 ms 36.913 ms
3 er1.uan.the.uk.murphx.net (94.30.127.65) 37.921 ms 38.398 ms 39.834 ms
4 ge2-6-1.crs2.core.the.uk.murphx.net (94.30.127.233) 40.393 ms 41.805 ms 43.475 ms
5 ge1-1-1.crs1.core.thn.uk.murphx.net (109.170.249.26) 43.779 ms 45.228 ms 46.429 ms
6 te2-3.cr05.tn5.bb.gxn.net (62.72.139.97) 47.408 ms 35.553 ms 33.937 ms
7 ge-0.linx.london03.uk.bb.gin.ntt.net (195.66.224.138) 35.391 ms 36.324 ms 36.795 ms
8 ae-0.r23.londen03.uk.bb.gin.ntt.net (129.250.4.86) 38.314 ms 39.254 ms 40.219 ms
9 as-3.r22.amstnl02.nl.bb.gin.ntt.net (129.250.4.19) 49.846 ms 57.690 ms 59.139 ms
10 po-1.r01.amstnl02.nl.bb.gin.ntt.net (129.250.4.71) 62.059 ms 54.694 ms 55.141 ms
11 opendns-0.r01.amstnl02.nl.bb.gin.ntt.net (81.20.64.82) 55.336 ms 56.596 ms 64.896 ms
12 * * *
13 * * *
14 * * *
15 * * *
16 * * *
17 * * *
18 * * *
19 * * *
20 * * *
21 * * *
22 * * *
23 * * *
24 * * *
25 * * *
26 * * *
27 * * *
28 * * *
29 * * *
30 * * *
omega-xi@StarScream:~$ nslookup content.eveonline.com
Server: 208.67.220.220
Address: 208.67.220.220#53

Non-authoritative answer:
Name: content.eveonline.com
Address: 67.215.66.132

Alastyn Bolthorn
Posted - 2011.05.19 16:02:00 - [24]
 

I've got an error too :

There was an unexpected error while retrieving update status:

Unable to download file mac/evepremiumpatch247655-259851-mac.tgz from the server.
Error: [Errno socket error] [Errno 11001] getaddrinfo failed: 'thread::getaddrinfo failed with error 11001: An error has occurred of type WSAHOST_NOT_FOUND\r\n'

Mac OS 10.6.6

Alexzandros
Posted - 2011.05.19 16:03:00 - [25]
 

87.237.39.196 is the IP address... however, it appears it is vhosted, so multiple sub domains on the same IP, so IP to get the patch is out.

Metztli B
Posted - 2011.05.19 16:04:00 - [26]
 

manual patch worked. cheers!

Thor79
Caldari
Posted - 2011.05.19 16:05:00 - [27]
 

Edited by: Thor79 on 19/05/2011 16:07:13
Tracert:

Quote:

Tracing route to content.eveonline.com [67.215.66.132]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms <local info>
2 * * * Request timed out.
3 10 ms 9 ms 16 ms te-7-6-ur07.mtprospect.il.chicago.comcast.net [68.86.117.33]
4 22 ms 14 ms 8 ms po-10-ur08.mtprospect.il.chicago.comcast.net [68.87.231.70]
5 18 ms 13 ms 19 ms be-50-ar01.area4.il.chicago.comcast.net [68.87.230.53]
6 10 ms 12 ms 13 ms pos-1-15-0-0-cr01.chicago.il.ibone.comcast.net [68.86.93.181]
7 10 ms 16 ms 20 ms xe-9-3-0.edge1.Chicago2.Level3.net [4.71.248.21]
8 10 ms 11 ms 16 ms vlan52.ebr2.Chicago2.Level3.net [4.69.138.190]
9 41 ms 45 ms 55 ms ae-6-6.ebr2.Washington12.Level3.net [4.69.148.145]
10 41 ms 40 ms 39 ms ae-5-5.ebr2.Washington1.Level3.net [4.69.143.221]
11 43 ms 45 ms 45 ms ae-92-92.csw4.Washington1.Level3.net [4.69.134.158]
12 91 ms 218 ms 201 ms ae-43-90.car3.Washington1.Level3.net [4.69.149.197]
13 41 ms 76 ms 39 ms SPLICE-COMM.car3.Washington1.Level3.net [4.79.168.118]
14 41 ms 40 ms 40 ms hit-servfail.opendns.com [67.215.66.132]

Trace complete.


Looks like opendns is intercepting the ping request and returning their own server (the server telling you it is failing) as the destination. So it's not resolving properly....and OpenDNS is trying to cash in on that failure (something you gotta live with to use their service).

Radcheq
Posted - 2011.05.19 16:05:00 - [28]
 

My auto patch just worked - did you do anything?

Rote Tora
Posted - 2011.05.19 16:06:00 - [29]
 

confirmed! works fine

Welwyn DeLuca
Posted - 2011.05.19 16:07:00 - [30]
 

Downloading now after restarting the eve client and I had the error before, Seems like its fixed for ow. Thankyou CCP


Pages: [1] 2 3 4 5

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only