open All Channels
seplocked EVE Technology Lab
blankseplocked Images missing from eve-dev KB + Faction module price quesion
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Amarr557
Posted - 2011.05.07 10:19:00 - [1]
 

Hope someone can help me. Thank you.

I'm a nubbie when it comes to databases and all this intrawebz stuff.

We updated our KB to the most recent CCP version? Not sure why but all of our images from our KB disappeared. We found an image pack and my tech guy reloaded them into database? idk what i'm talking about exactly but the images wouldn't appear.

So we reinstalled the Killboard and the images are still missing. Anybody know how to fix this or what the problem may be?

Also, is there a quick way to input approximate value of faction modules aside from manually entering the price for every module using the admin section?


Thanks in advance folks i'm really pulling my hair out. Our guys keep yelling at me "FIX THE KILLBOARDS" etc..


Lutz Major
Posted - 2011.05.07 17:24:00 - [2]
 

Have you updated your code as well? With the Incursion dump the new image process has changed (see the stickies).

Amarr557
Posted - 2011.05.07 18:05:00 - [3]
 

Thanks for the reply.

OK, i'll tell my guy to fix the "code" hehe.

Wish i knew wtf I was talking about


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only