open All Channels
seplocked Linux
blankseplocked Moving windows doesn't release the mouse cursor?
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Aamrr
Posted - 2011.04.19 02:56:00 - [1]
 

When I click a window, releasing the mouse button doesn't let the window go. Is anyone else experiencing this problem?

Aamrr
Posted - 2011.04.19 03:44:00 - [2]
 

It appears this is a problem with wine 1.3.18. They've "added support for XI2 Raw Mouse Events," which is apparently fscking up the mouse release event.

Until it's sorted, I'd advise against upgrading.

Vince Doe
Posted - 2011.04.20 07:41:00 - [3]
 

Edited by: Vince Doe on 20/04/2011 07:41:26
I can confirm the issue with Wine 1.3.18. Wine 1.3.17 and below are not affected.

Sevarus James
Minmatar
Meridian Dynamics
Posted - 2011.04.20 12:41:00 - [4]
 

Bug reports people! winehq is the place.
Very Happy

DaQuark Mortiferus
Amarr
Posted - 2011.04.29 04:03:00 - [5]
 

Hi,
I opened bug #26956
Workaround is to add --without-xinput2 to configure for now.

Fly safe

Palovana
Caldari
Inner Fire Inc.
Posted - 2011.04.29 19:51:00 - [6]
 

I have not run into this issue.

Ubuntu 10.10 x64, using the 1.3.18 packages from this PPA: https://launchpad.net/~ubuntu-wine/+archive/ppa

Haven't tried 1.3.19 as those pkgs haven't been uploaded to the PPA yet.

Mr M
Posted - 2011.04.29 22:11:00 - [7]
 

I think the mouse where overall kind of jumpy in 1.3.18 but it seems like it's fixed in 1.3.19.

DaQuark Mortiferus
Amarr
Posted - 2011.05.02 07:47:00 - [8]
 

Definitely not fixed in 1.3.19.
If you don't have problems either Xinput2 support is not picked up or disabled at compile time.

Ravow
Minmatar
Cosmic Encounter
Mayhem.
Posted - 2011.05.02 19:46:00 - [9]
 

I saw that with Wine 1.3.18. The mouse don't release on eve "windows" like show info, corporation management... but no problem with the normal ui stuff.

Aamrr
Posted - 2011.05.18 03:33:00 - [10]
 

Originally by: Ravow
I saw that with Wine 1.3.18. The mouse don't release on eve "windows" like show info, corporation management... but no problem with the normal ui stuff.


Yeah, it seems my "problem fixed" declaration is a little premature. Maybe it'll be fixed in 1.3.20. Let's keep each other updated?

Malatha
Posted - 2011.05.19 19:54:00 - [11]
 

Edited by: Malatha on 19/05/2011 20:01:08
Same here, Wine 1.3.18 is having issues. I downgraded to 1.3.17 and all is well.

Edit: 1.3.20 is "working" better, doesn't grab and hold the windows anymore.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only