open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.4 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... : last (16)

Author Topic

Alsyth
Night Warder
Posted - 2011.04.06 22:24:00 - [121]
 

I think it's fun, but is it working as intended ?

http://csm.alsyth.fr/alsyth_avatar.jpg

* Please refrain from posting images - Fallout

slickdog
Posted - 2011.04.06 22:26:00 - [122]
 

this sucks... Today's patch changed the aggression timer mechanics. CCP changed it back to the way it was 2-3 years ago :(. Now your alt will get aggression to EVERY ALLIANCE that your main is at war with even if they are not in system. I will change the test accordingly.

So i guess ccp has introduced a new thing - alliance aggression.

Before patch: http://www.youtube.com/watch?v=CrZqcHJA9Mc

Today: http://www.youtube.com/watch?v=xM5tHXf-MKg

Mashie Saldana
Minmatar
Veto Corp
Posted - 2011.04.06 22:27:00 - [123]
 

The client doesn't remember the old pose during re-customization.

Samuel Apoc
Posted - 2011.04.06 22:27:00 - [124]
 

Originally by: ISquishWorms
Graphics Card: 6800 GT/XT (Old I know but supposedly still supported at the moment)
Drivers : Latest available for this card updated 2 weeks ago (NVidia Driver Version 6.14.12.6658 07/01/2011)

The last 5 digits are the driver version: 266.58. I am running the same version. Bad flicker! Was perfectly fine before this patch.

Mattias Kerensky
Minmatar
The Flying Tigers
Intergalactic Exports Group
Posted - 2011.04.06 22:30:00 - [125]
 

Originally by: Arushia
Originally by: Mullethead
Originally by: Charlotte Yakamoto
--------------------------------------------------------------------------------
The storing of fittings on the server does not work for me on this character. I get a popup asking me what fittings I wish to store on the server. Pressing the OK button however doesn't do anything, no matter if I have no fittings selected, all of them, or just a random selection. Also, emptying my fittings folder does not help, neither does clearing my cache.
--------------------------------------------------------------------------------



Likewise. As there is no way to skip this broken upload fittings screen, I can no longer access any saved fittings.


Same here, this is incredibly annoying.

Imuran
Zentor Industries
Posted - 2011.04.06 22:30:00 - [126]
 

Remote manufacturing STILL locks up getting quote

Swynet
State War Academy
Posted - 2011.04.06 22:30:00 - [127]
 

Originally by: Rasz Lin
Originally by: Juil
intresting i've noticed so far every one with the 'flicker' is reporting on a ATI card.. any nvidia cards having the issue? (Gt 420m with no issues here).. it's just i noticed a lot of CCC 11.x being mentioned.


I predicted that, its a silent ATI nerf. You need Nvidia, preferably two cards (one for physX).


I buyed and kept for a little more than a year end expensive stuff from Ati and since the first day until I throw that **** by the window I had tons of issues with: drivers installation, drivers not working, card overheating, CCC adn more and more.

I'm back to my old dear nVidia and all I can say now is don't know anymore I have a graphic card since I have no issues with, absolytely nothing, and cost me less than half price of the other one... (graphics too are now really awesome)


Don Pellegrino
Pod Liberation Authority
HYDRA RELOADED
Posted - 2011.04.06 22:30:00 - [128]
 

- Tattoo opacity works when taking the picture, but the server rendered image still picks the default opacity.

About the flickering issue, I used to have that problem when launching the Sisi client but it seems like the current TQ build doesn't have this problem (in my case). GeForce 9600M GS.

DarthNefarius
Amarr
Minmatar Heavy Industries
Knights of Tomorrow
Posted - 2011.04.06 22:33:00 - [129]
 

WTF? I FINALLY got in a fleet & now a down time?!?!?!?! arrrrggggg

Venge Daveed
Posted - 2011.04.06 22:34:00 - [130]
 

Originally by: Venge Dahveed
Originally by: Venge Daveed
Mac update broken. Trying Mac repair tool posted earlier. After downloading "update" it proceeded to make it part of the way before a "File modified" error appeared. Tried again. Same error. Downloaded update straight from site. Same error. Guess if the repair tool fails I'll try downloading the entire client.

Ok .... After MAC repair tool EVE is a big black empty screen. Guess I'll try rebooting before downloading the entire client.


Update: Ok. After rebooting it worked fine. Well, "fine" may be a bit of a stretch, but at least the client started.

kkawabangor
Posted - 2011.04.06 22:35:00 - [131]
 

Now my EVE client completely freezes when I try to shut it down.
Opening taskmanager and killing the process helps.


Win 7 64bit
Ati 5770
+latest drivers

CCP Mindstar

Posted - 2011.04.06 22:37:00 - [132]
 

Originally by: Linda Shadowborn
Edited by: Linda Shadowborn on 06/04/2011 22:10:09
Edited by: Linda Shadowborn on 06/04/2011 22:01:57
Originally by: CCP Mindstar
Originally by: Sinq Arnolles
So one of my characters portraits just got rendered by the server and the quality looks considerably lower.

I viewed it in my browser and the quality is considerably worse than the client one. Well the lighting is better on the server render but the texture quality is horrible.. specifically on the shirts textures and parts where the skin joins the shirt looks very stretched and the hair looks extremely jagged.


Which character is it? Can you link me to the image?

Thanks
Mindstar


I got similar problem piccy the little pics looks HORRIBLE now. so low quality i can see pixles for crying out loud.

Just made a comparison pic with one image that looks normal (Naween) but poor shadowborn looks like a monster comparison


The tiny 32x32 certainly looks much better on the image server itself than in the picture you linked. Also the character info sized image looks fine too.

I would suggest try clearing the cache on your client and see if that helps...

Rainus Max
Fusion Enterprises Ltd
Morsus Mihi
Posted - 2011.04.06 22:38:00 - [133]
 

Apparently you failed in renaming our station:

"DBT-GB III - DBT-GB III - DBT-GB III - DBT-GB III - DBT FUSEN Core"

Angerstone
Posted - 2011.04.06 22:39:00 - [134]
 

Edited by: Angerstone on 06/04/2011 23:18:03
- Client login Screen > New Patch, clicked to auto-patch. Got 20 seconds into the download and pop-up screen declared a corrupted client.
- Closed the pop-up and did an Eve Repair - many missing blocks, repaired.
- Repeated the first process, corrupt client came up instantly at login screen.
- Closed the pop-up and did an Eve Repair - 2 seconds and repaired.
- Once again corrupt client came up instantly at login screen.
- Closed the pop-up and did an Eve Repair - 2 seconds and repaired.
- Manually downloaded latest patch (+700MB).
- 3 seconds into unfinished manual patching it declared the client was already up to date.
- Once again corrupt client came up instantly at login screen.
- Closed the pop-up and did an Eve Repair - 2 seconds and repaired.
- Once again corrupt client came up instantly at login screen.
- Uninstalled the Eve client.
Update:
- Redownloaded client and installed. (30-40mins)
- Client login screen, Body/Face modifications complete, entered game. Lived happily ever after. ShockedYARRRR!!


Arkady Sadik
Minmatar
Electus Matari
Posted - 2011.04.06 22:39:00 - [135]
 

S&I window, jobs tab, now has a "date filter" which by default filters until today... I want, by default, to see every job I have. When I change the date to 2020.01.01, it gets reset to today when I open the window again. :-(

Solitudo Servantes
Posted - 2011.04.06 22:40:00 - [136]
 

Edited by: Solitudo Servantes on 06/04/2011 22:41:45

Just to join the crowd of players, regarding screen flickering or blinking when starting eve. Have that problem too.

Nvidia Geforce 240GT, 266.58 drivers, windows 7, 64bit.

Josephine Blackpearl
Posted - 2011.04.06 22:40:00 - [137]
 

Edited by: Josephine Blackpearl on 06/04/2011 22:44:16
Painful flickering screen on startup of client.

win 7/64 bit
ATI Mobility Radeon HD 4650

Wightpants IV
Gallente
British Legion
NE CEDE MALIS.
Posted - 2011.04.06 22:42:00 - [138]
 

Originally by: Tippia
Asset window is still constrained to a minimum width that is far wider than it needs to be (and far wider than it was before Incursion 1.2.

My bug report (107713) is flagged as "Fixed in 2011 R1", but that's either not this build or it's simply not true the bug remains.


Yep, I'm still troubled by this. Workaround is to select 'Station' tab, whilst docked, and then you can reduce it. But still a PITA and you have to be docked.

Neutrino Sunset
Bene Gesserit ChapterHouse
Sanctuary Pact
Posted - 2011.04.06 22:42:00 - [139]
 

Edited by: Neutrino Sunset on 06/04/2011 22:45:52
Edited by: Neutrino Sunset on 06/04/2011 22:43:11
We have the same issues with a bugged POS. Haven't collated all the info yet but we logged in to find the POS offline with 4 days of fuel in it. The ultimate result is a half a dozen guys killed and podded, loads of ships and stuff in space destroyed, and the POS itself killed by 2 arty Mach's and a Nightmare in less than 30 minutes o.0

2011.04.06 21:55:00

Corp: Bene Gesserit ChapterHouse
Alliance: Sanctuary Pact
Faction: Unknown
Destroyed: Gallente Control Tower Small
Moon: Unknown
System: U3K-4A
Security: -0.8
Damage Taken: 7769838

Involved parties:

Name: Zhoul
Security: 4.1
Corp: The Scope
Alliance: NONE
Faction: NONE
Ship: Machariel
Weapon: Machariel
Damage Done: 3871363

Name: Octa (laid the final blow)
Security: 3.0
Corp: Deep Core Mining Inc.
Alliance: NONE
Faction: NONE
Ship: Machariel
Weapon: 1400mm Howitzer Artillery II
Damage Done: 3352712

Name: Sateda OmniaVincit
Security: 3.0
Corp: Aliastra
Alliance: NONE
Faction: NONE
Ship: Nightmare
Weapon: Nightmare
Damage Done: 545763


Ethan Blacknova
Gallente
Perkele Mining Corporation
Posted - 2011.04.06 22:43:00 - [140]
 

Just posting to confirm that the mining bug not only hits stripminers, but also hits Miner I's and Cu Vapor mining lasers.

Mining lasers cannot be fully stopped until cycle ends.

Posible workaround: Run Miners in manual (i.e. do not autorepeat) mode, should prevent overrun.

Lolmer
Amarr
Merciless Reckoning
Executive Solution
Posted - 2011.04.06 22:44:00 - [141]
 

EvE Gate - Inbox and EvE Gate - Calendar say:
Quote:

Feature Temporarily Unavailable
This feature is not available during game downtime.


What downtime? TQ says it's up, no announced downtime anywhere I can find.

JJ Mika
Posted - 2011.04.06 22:48:00 - [142]
 

Originally by: Lolmer
EvE Gate - Inbox and EvE Gate - Calendar say:
Quote:

Feature Temporarily Unavailable
This feature is not available during game downtime.


What downtime? TQ says it's up, no announced downtime anywhere I can find.

They shut it down 2-3 minutes ago !!!

Kirith Vespira
Posted - 2011.04.06 22:49:00 - [143]
 

I have zero desire to recreate my avatars YET AGAIN. Any way to ignore this part?

PersePolis Aladin
Posted - 2011.04.06 22:49:00 - [144]
 

Originally by: Juil
intresting i've noticed so far every one with the 'flicker' is reporting on a ATI card.. any nvidia cards having the issue? (Gt 420m with no issues here).. it's just i noticed a lot of CCC 11.x being mentioned.


running Win 7 64, ATI HD 5870, CAT 11.2, no 'flicker' issue

Ancyker
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2011.04.06 22:50:00 - [145]
 

Originally by: slickdog
this sucks... Today's patch changed the aggression timer mechanics. CCP changed it back to the way it was 2-3 years ago :(. Now your alt will get aggression to EVERY ALLIANCE that your main is at war with even if they are not in system. I will change the test accordingly.

So i guess ccp has introduced a new thing - alliance aggression.

Before patch: http://www.youtube.com/watch?v=CrZqcHJA9Mc

Today: http://www.youtube.com/watch?v=xM5tHXf-MKg

This has to be the coolest/best change in this update.

Linda Shadowborn
Gallente
Dark Steel Industries
Posted - 2011.04.06 22:52:00 - [146]
 

Originally by: Kirith Vespira
I have zero desire to recreate my avatars YET AGAIN. Any way to ignore this part?


You dont have to, i just hit ok, and done. It returns you to the exact same spot where you left off, so tilt of head and light and all.

CCP Fallout

Posted - 2011.04.06 22:53:00 - [147]
 

Originally by: Kirith Vespira
I have zero desire to recreate my avatars YET AGAIN. Any way to ignore this part?


Hit the checkbox in the popup window. If ever you wish to re-enable this, you may do so via the ESC menu.

Baulath
Posted - 2011.04.06 22:53:00 - [148]
 

Not seen a fail patch this bad for awhile! Some congratulations are in order hehe! These things happen though. Good luck sorting it out CCP... We still love you.

Modeaus
Caldari
KiLL On ConTacT
Posted - 2011.04.06 22:54:00 - [149]
 

+Flickering screen issue+

I had this with my Crossfire Ati HD4870s on Win7.

Cause: Not a clue. Happens sometimes after big patches and occasionally happens when I have multiple clients open in full screen and close one.

Solution (for me):

Go to "C:\Users\[UserName*]\AppData\Local\CCP\EVE\[Current installation**]\settings"

Rename "prefs.ini" to something like "_prefs.ini" or "prefs.ini.old"
(You can delete it but it something screws up you can't put it back.

Eve should make you a new file on login.

This solves the issue for me but if it doesn't work for you rename the whole current installation directory. This will WIPE YOUR IN GAME SETTINGS and the game will treat you as a newly installed user and re-create the directory with default settings.

* Your windows user name
** For me it's "g_games_steam_steamapps_common_eve_online_tranquility" as I have the steam version.

Hope this helps someone.

Linda Shadowborn
Gallente
Dark Steel Industries
Posted - 2011.04.06 22:54:00 - [150]
 

Originally by: CCP Mindstar
I would suggest try clearing the cache on your client and see if that helps...


huh, paint me pink and put an apple in my mouth :) why didnt i think of that.. can i blame it on a blonde hair day? yes that worked. Sorry for the trouble.Embarassed

*slinks off embarrassed*


Pages: first : previous : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... : last (16)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only