open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.4 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (16)

Author Topic

Mamba Lev
BricK sQuAD.
Posted - 2011.04.06 20:00:00 - [31]
 

All portraits on this account have gone, no option at log in to customize not that i want that. I want my old portrait as it was *snip* Please keep it civil. Spitfire

Kambiri Zoltana
the united
Negative Ten.
Posted - 2011.04.06 20:02:00 - [32]
 

When opening the saved ship fittings, the box where it asks me to safe it on the server from now on? I press Ok but nothing happens.

nesdaq
Posted - 2011.04.06 20:05:00 - [33]
 

Edited by: nesdaq on 06/04/2011 20:15:09
loading game takes way longer

seems eve will be only running on 2 cpu's instead the 4 i have(quadcore). cpu use stays capped @ ~51%
nogo for multiboxer Mad

turning off mining lazer is not insta stop it, but nice red blinking "completing cycle timer" OMFG?

Korasen Abora Sayara
Posted - 2011.04.06 20:07:00 - [34]
 

Edited by: Korasen Abora Sayara on 06/04/2011 20:35:11
Edited by: Korasen Abora Sayara on 06/04/2011 20:34:59
Edited by: Korasen Abora Sayara on 06/04/2011 20:08:44
In Portrait mode, when I attempt to adjust the angle of the head of a character, the entire body moves along with it around the screen. I'm not sure if it's by design or a bug, but I do find it rather annoying: when I'm trying to 'tweak' a character, I also end up having to reposition a character as well each time I do this. ugh

Rotating the body position (bringing a shoulder to the back or front) also slightly changes the position of the head, once again increasing the chance repositioning is needed.

Originally by: nesdaq
loading game takes way longer


I've noticed this as well. In addition, when I log out to log onto another character, the screen remains black for a noticably longer period of time before I'm presented with a login screen again.

Edit: PC Client here.

Zumasderr
Posted - 2011.04.06 20:07:00 - [35]
 

How about the infinite dps against a POS bug?

Pantorus Necraliss
Minmatar
Giza'Msafara
Posted - 2011.04.06 20:09:00 - [36]
 

After re-custom, my mates didn't see any of my changes and I didn't see theirs.

Cleared the cache, and at restart have my old potrait back.

Samuel Apoc
Posted - 2011.04.06 20:09:00 - [37]
 

Why does my screen blink so violently when I start 1.4? The Incursion splash screen appears, then the whole screen blinks violently, as if Eve were testing my graphics. I don't like that at all.

El'Niaga
Minmatar
Republic Military School
Posted - 2011.04.06 20:14:00 - [38]
 

For those not getting the recreation option:

ESC
Reset Settings
Left hand Column
Reset Recustumization (or something like that)
Click it

Then it will let you change.

Zorkin
Minmatar
ACME INK
Posted - 2011.04.06 20:14:00 - [39]
 

This patch broke strip miners. Can not stop until cycle is complete. Even warping away doesn't stop cycle.

Lolmer
Amarr
Merciless Reckoning
Executive Solution
Posted - 2011.04.06 20:14:00 - [40]
 

Cannot view the Win a PC with NVIDIA, EVGA and MAINGEAR link from the front page, just get this:
Quote:

No news available for this section



When clicking the Forums link from EvE Gate, I get this error:
Quote:

Error 118 (net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT): The operation timed out.



The EvE Gate Calendar does not list the 1.4 deployment.

Sellendis
Caldari
Posted - 2011.04.06 20:15:00 - [41]
 

Edited by: Sellendis on 06/04/2011 20:17:32
Edited by: Sellendis on 06/04/2011 20:15:20
Funny, i get my old char portrait. I check the char sheet and old one again. Clicking on the portrait now enlarges to the new one....


http://img851.imageshack.us/img851/3569/diditagain.jpg

* Please refrain from posting images - Fallout

CCP Fallout

Posted - 2011.04.06 20:18:00 - [42]
 

Originally by: Templar Mark
Edited by: Templar Mark on 06/04/2011 19:12:55
If I deactivate my mining laser I still need to wait till the cycle is done befor I can activate them again

bug or feature?


We're aware of this issue. Thanks for reporting it, and to everyone participating in this thread :)

Steijn
Minmatar
Quay Industries
Posted - 2011.04.06 20:18:00 - [43]
 

cant view saved fittings.

open fitting screen.
press browse and tick the ones you want to save
press ok
close fitting screen
reopen fitting screen and get the same box asking which you want to save
rinse and repeat.

Vedrea
Posted - 2011.04.06 20:18:00 - [44]
 

My ships no longer bob about in station - keep thinking the game has crashed. Can this be sorted please?

(and yes, I have Load Station Environment set to on. I've tried switching the setting off/on)

Had the same problem as above with the character creator losing my changes after a cache reset. Re-customising with the in-station option seems to have saved it.

Zumasderr
Posted - 2011.04.06 20:18:00 - [45]
 

Hey CCP please check any pvp activity on a grid near to a POS.
I hear modules can be activated repeatedly just by pressing the appropriate button constantly and the damage is dealt everytime. Rollbacktime?

CCP Fallout

Posted - 2011.04.06 20:20:00 - [46]
 

Originally by: El'Niaga
I pressed Re-Customization and nothing happened.

It gave a message that you will have to recreate your character first in the character creator. I said okay and well nothing happened.....


Did you get any message? Any sort of you need this kind of thing?

Eddie Bumba
Posted - 2011.04.06 20:22:00 - [47]
 

Here is the Mac repair tool if anyone had a problem:
http://cdn1.eveonline.com/client_repair/316/EveRepairTool.tgz

Vertana
Posted - 2011.04.06 20:24:00 - [48]
 

Strip miner does not stop, I have to wiat for the cicle to finish.

El'Niaga
Minmatar
Republic Military School
Posted - 2011.04.06 20:26:00 - [49]
 

Originally by: CCP Fallout
Originally by: El'Niaga
I pressed Re-Customization and nothing happened.

It gave a message that you will have to recreate your character first in the character creator. I said okay and well nothing happened.....


Did you get any message? Any sort of you need this kind of thing?


No but I did figure out the problem.

See page 2 for what to do as a workaround

(I'll put here)

1. ESC
2. Reset Settings
3. Recustimize Character
4. Click button next to it.

Leave game
Log back in
It will now give you the option.

Don Pellegrino
Pod Liberation Authority
HYDRA RELOADED
Posted - 2011.04.06 20:28:00 - [50]
 

NPC's now scan the Orca's corp hangar for contraband.

It has never been that way before and it is going to ruin the whole highsec smuggling profession if that bug isn't fixed.

CCP Fallout

Posted - 2011.04.06 20:29:00 - [51]
 

Originally by: Lolmer
Cannot view the Win a PC with NVIDIA, EVGA and MAINGEAR link from the front page, just get this:
Quote:

No news available for this section



When clicking the Forums link from EvE Gate, I get this error:
Quote:

Error 118 (net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT): The operation timed out.



The EvE Gate Calendar does not list the 1.4 deployment.


We've temporarily removed the news item from publication while we work on the contest in Facebook (this indicates that you're receiving a cached copy, by the way). Regarding the EVE Gate error, I've reported that to Team Occam's Razor, and I plumb forgot to update the EVE Gate calendar with the deployment information. Thank you for the heiny kick :)

Juil
Gallente
Phoenix Industries Pty. Ltd.
Posted - 2011.04.06 20:30:00 - [52]
 

Portrates are storing with new data in server but images are not being generated for forums or in game use.

CCP Fallout

Posted - 2011.04.06 20:32:00 - [53]
 

Originally by: Juil
Portrates are storing with new data in server but images are not being generated for forums or in game use.


This takes a few hours to update.

fatherted1989
Red Horizon Inc
Posted - 2011.04.06 20:35:00 - [54]
 

win XP sp3
ATI 4850
e7200

initialising the client = splash screen followed by 2-5seconds of epilepsy-inducing flashing, then runs normally
also dropped about 20-25 fps all-round (docked, undocked, empty grid/full grid etc)


Juil
Gallente
Phoenix Industries Pty. Ltd.
Posted - 2011.04.06 20:36:00 - [55]
 

Originally by: CCP Fallout
Originally by: Juil
Portrates are storing with new data in server but images are not being generated for forums or in game use.


This takes a few hours to update.


You may want to make that CLEAR to people who think there is a massive bug because they have recustomised and things aren't appearing changed to people. Or when they log out and back in their old picture appears suddenly rather then the new one at first etc. ie a news post or actually telling people in the patch notes properly.

Pai Suree
Posted - 2011.04.06 20:36:00 - [56]
 

Getting truly exciting color combinations in the character customization menu. Unfortunately, none of the intended ones. Though I would love to have a character with the skin shine but no actual skin color (giving an effect of a body carefully sculpted out of seamless black marble), the ability to wear hot red tops with particolored leggings that looks like ragged strips of flesh are not really my style. Since I am guessing that the portrait would capture what is supposed to be there and not what is displaying, no mods for me until the next patch.

Confused

Sinq Arnolles
Posted - 2011.04.06 20:37:00 - [57]
 

So one of my characters portraits just got rendered by the server and the quality looks considerably lower.

I viewed it in my browser and the quality is considerably worse than the client one. Well the lighting is better on the server render but the texture quality is horrible.. specifically on the shirts textures and parts where the skin joins the shirt looks very stretched and the hair looks extremely jagged.

Marcus Gord
Caldari
Preta Light Industries
Naraka.
Posted - 2011.04.06 20:38:00 - [58]
 

I just had my Orca's corp hangar scanned by customs and my contraband taken from me. It wasn't this way yesterday....

Wiccan999
Minmatar
Starwinders
Posted - 2011.04.06 20:38:00 - [59]
 

Everytime I unduck or jump a gate , the autopilot just resets, also gives me jita as avoidance system , when i change the settings they are not saved

CCP Fallout

Posted - 2011.04.06 20:39:00 - [60]
 

For those of you who are experiencing a flashing splash screen, have you updated your video drivers?


Pages: first : previous : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (16)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only