open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.4 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (16)

Author Topic

CCP Fallout

Posted - 2011.04.06 18:56:00 - [1]
 

EVE Online: Incursion 1.4 has been deployed. This patch includes the new DED complexes, additional character customization options, multiple Little Things from the Team BFF and many other highly anticipated features you can read about on the Incursion website. Please check the patch notes for full details of this release.

When reporting issues, please specify which client you are using (Mac or PC). This thread is for reporting issues only; for general feedback please use the Feedback thread.

Known Issue
New Character Creator/Recustomizer
Issue: Some players may experience a client crash when using the new character creator.

Workaround: Some users are occasionally experiencing a client crash when entering the character creator for re-customization. A fix for this will be deployed tomorrow. In the meantime, people that are experiencing this issue are advised to uncheck the "Physically simulated cloth and hair" option in the ESC menu > Display & Graphics before entering the character re-customization.

Issue: Recustomization in station may tell you that you cannot recustomize unless you have a doll but you have everything you need

Workaround: Log out and back in.

Overview
Some players may be affected by an issue with the overview not loading any default profiles and displaying ''nothing found''.

Workaround: Some players may enter game to find nothing displaying in their overview. This can be temporarily resolved by right clicking on the overview options, select "overview settings" and select the required types

DNS Issues
If you are experiencing DNS issues, please see this thread for more information

Mining Lasers
Mining lasers that have been deactivated need to wait until the cycle is done before they can be reactivated.

Workaround: None at this time, however, we are aware that this is an issue.

Flickering screens
For those of you experiencing issues with flickering screens, please file a technical petition if your video card drivers are current. Be sure to include all relevant information about your hardware, as well as your client video settings.

Ship Fittings
We are aware that some players are unable to save their ship fittings. We are currently investigating this issue.

Salpun
Gallente
Paramount Commerce
Posted - 2011.04.06 19:03:00 - [2]
 

Edited by: Salpun on 06/04/2011 19:38:48
There was an unexpected error while retrieving update status:
Got this on the patch down load error pop up

Unable to download file evepremiumpatch237081-246350.exe from the server.
Error: [Errno socket error] [Errno 11001] getaddrinfo failed: 'thread::getaddrinfo failed with error 11001: No such host is known.\r\n'


Do you want to go to support page?

Win 7 64 bit
Update:
Finally got to down load stage but seams like multi treading is down only down loading 88kb/sec.



Felo Maxun
Posted - 2011.04.06 19:04:00 - [3]
 

Currently the link to the forums on the eve gate webpage returns an error

link address : https://forums.eveonline.com/

error : connection timed out

CCP Fallout

Posted - 2011.04.06 19:12:00 - [4]
 

Originally by: Felo Maxun
Currently the link to the forums on the eve gate webpage returns an error

link address : https://forums.eveonline.com/

error : connection timed out


They are not enabled yet.

Templar Mark
Posted - 2011.04.06 19:12:00 - [5]
 

Edited by: Templar Mark on 06/04/2011 19:12:55
If I deactivate my mining laser I still need to wait till the cycle is done befor I can activate them again

bug or feature?

El'Niaga
Minmatar
Republic Military School
Posted - 2011.04.06 19:13:00 - [6]
 

I pressed Re-Customization and nothing happened.

It gave a message that you will have to recreate your character first in the character creator. I said okay and well nothing happened.....

Felo Maxun
Posted - 2011.04.06 19:14:00 - [7]
 

Originally by: CCP Fallout
Originally by: Felo Maxun
Currently the link to the forums on the eve gate webpage returns an error

link address : https://forums.eveonline.com/

error : connection timed out


They are not enabled yet.


Ok, no problem, Might be worth sticking a text file on the end of that link saying "soon" or something in future. just to make the distinction between bug n feature.

Great work on the patch btw

Eteindre Shandrate
Amarr
Luna Decrescentia Celeris
Posted - 2011.04.06 19:24:00 - [8]
 

I pressed Re-Customization and nothing happened.

It gave a message that you will have to recreate your character first in the character creator. I said okay and well nothing happened.....


Quote:
Quoted without quote tags Embarassed

Rasz Lin
Caldari
Uitraan Diversified Holdings Incorporated
Posted - 2011.04.06 19:33:00 - [9]
 

stand alone patcher seriously sucks (im guessing its some default Microsoft thingie). Patch is 700mb, but to apply it you need >1.4GB of free space on C drive. It first copies itself to C/temp and then extracts itself in the same location. Not the most efficient way of doing it to say the least :(

Nikk ZelR
Posted - 2011.04.06 19:33:00 - [10]
 

Edited by: Nikk ZelR on 06/04/2011 20:08:28
Strip miners won't stop after clicking the module on UI. Only stop at the end of the cycle.

Win 7 64bit
Core i7 920

Xavier Enlace
Posted - 2011.04.06 19:33:00 - [11]
 

Edited by: Xavier Enlace on 06/04/2011 23:38:58
Quote:
There was an unexpected error while retrieving update status:

Unable to download file evepremiumpatch237081-246350.exe from the server.
Error: [Errno socket error] [Errno 11001] getaddrinfo failed: 'thread::getaddrinfo failed with error 11001: Host desconocido.\r\n'


Do you want to go to support page?



win 7 64 bit
why do I have this problem?


Edit: The Error doesn't appear yet or it seems :)

JJ Mika
Posted - 2011.04.06 19:34:00 - [12]
 

Originally by: El'Niaga
I pressed Re-Customization and nothing happened.

It gave a message that you will have to recreate your character first in the character creator. I said okay and well nothing happened.....


If you read the message correctly - you will see that you need to recreate it at the screen selection (and not in-game)

Korasen Abora Sayara
Posted - 2011.04.06 19:37:00 - [13]
 

Edited by: Korasen Abora Sayara on 06/04/2011 20:34:40
Display of tuck options with pants/boots seem to be messed up, taking on odd shapes (e.g. the leg turning into a cone just above the boots as well as the boots themselves taking on the shape of the leg itself depending on the setting). It looks painful either way. Wink

Edit: PC Client here.

JJ Mika
Posted - 2011.04.06 19:37:00 - [14]
 

Edited by: JJ Mika on 06/04/2011 19:49:45
I cant use contract search, my character in Essence got a 0 contracts found
and my character in Jita got a <<search not started>>

it was working very well before patch....

AFTER some others tries : its the Blueprint original and Bleuprint copy that dont worked - i get results only if i use Blueprint

Juan Sezole
The Colonial Forces
Posted - 2011.04.06 19:38:00 - [15]
 

Originally by: Nikk ZelR
Strip miners won't stop after clicking the module on UI. Only stop at the end of the cycle.


Yup Full cycle time nerf implimented or pure bad luck bug?

CCP input would be appreciatted

Tippia
Caldari
Sunshine and Lollipops
Posted - 2011.04.06 19:38:00 - [16]
 

Asset window is still constrained to a minimum width that is far wider than it needs to be (and far wider than it was before Incursion 1.2.

My bug report (107713) is flagged as "Fixed in 2011 R1", but that's either not this build or it's simply not true the bug remains.

Zuest
Posted - 2011.04.06 19:39:00 - [17]
 

Like someone else said my mining cycle don,t deactavate if i stop it before full cycle

Suicide Funtime
Seppuku Unlimited
Disciples of Crom
Posted - 2011.04.06 19:41:00 - [18]
 

Edited by: Suicide Funtime on 06/04/2011 19:42:35
Originally by: JJ Mika
Originally by: El'Niaga
I pressed Re-Customization and nothing happened.

It gave a message that you will have to recreate your character first in the character creator. I said okay and well nothing happened.....


If you read the message correctly - you will see that you need to recreate it at the screen selection (and not in-game)


And how exactly do I do that? There is no option at the character select screen for recustomization or recreation.

Not-So-Ninja-Edit - apparently, logging out and back in allows the in-station service to work.../shrugs

Salpun
Gallente
Paramount Commerce
Posted - 2011.04.06 19:44:00 - [19]
 

Its in the station UI.
log inLaughing

Veilag
Posted - 2011.04.06 19:46:00 - [20]
 

Originally by: Zuest
Like someone else said my mining cycle don,t deactavate if i stop it before full cycle



this sux.

El'Niaga
Minmatar
Republic Military School
Posted - 2011.04.06 19:47:00 - [21]
 

Originally by: JJ Mika
Originally by: El'Niaga
I pressed Re-Customization and nothing happened.

It gave a message that you will have to recreate your character first in the character creator. I said okay and well nothing happened.....


If you read the message correctly - you will see that you need to recreate it at the screen selection (and not in-game)


Don't get any such option on two accounts, third one works okay.


JR HAWK
Posted - 2011.04.06 19:47:00 - [22]
 

tryed to download and got this message from my client:

[b][b][i][i]There was an unexpected error while retrieving update status:

Unable to download file evepremiumpatch237081-246350.exe from the server.
Error: [Errno socket error] [Errno 11002] getaddrinfo failed: 'thread::getaddrinfo failed with error 11002: Este geralmente \xe9 um erro tempor\xe1rio durante a resolu\xe7\xe3o do nome do host e significa que o servidor local n\xe3o recebeu uma resposta de um servidor autorizado.\r\n'

Do you want to go to support page?


Went to support page and tried to patch manually an got this:


Oops! Google Chrome could not find cdn1.eveonline.com


Im running Win 7 64 bit

JJ Mika
Posted - 2011.04.06 19:47:00 - [23]
 

Originally by: Suicide Funtime
Edited by: Suicide Funtime on 06/04/2011 19:42:35
Originally by: JJ Mika
Originally by: El'Niaga
I pressed Re-Customization and nothing happened.

It gave a message that you will have to recreate your character first in the character creator. I said okay and well nothing happened.....


If you read the message correctly - you will see that you need to recreate it at the screen selection (and not in-game)


And how exactly do I do that? There is no option at the character select screen for recustomization or recreation.

Not-So-Ninja-Edit - apparently, logging out and back in allows the in-station service to work.../shrugs


When i log i got a msg saying my char has been flagged to recustomization - answer yes or no (i said no AND I DIDNT CLICK ON DONT SHOW THIS MSG AGAIN so i will be able to do it later)


El'Niaga
Minmatar
Republic Military School
Posted - 2011.04.06 19:49:00 - [24]
 

Originally by: JJ Mika
Originally by: El'Niaga
I pressed Re-Customization and nothing happened.

It gave a message that you will have to recreate your character first in the character creator. I said okay and well nothing happened.....


If you read the message correctly - you will see that you need to recreate it at the screen selection (and not in-game)


Don't get any such option on two accounts, third one works okay.


Victoria Q
Posted - 2011.04.06 19:51:00 - [25]
 

[There was an unexpected error while retrieving update status:

Unable to download file evepremiumpatch237081-246350.exe from the server.
Error: [Errno socket error] [Errno 11002] getaddrinfo failed: 'thread::getaddrinfo failed with error 11002: This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server.\r\n'

Do you want to go to support page?]

This is the error message I get when I try to download the patch from the log on screen. Also when I try to download the patch or the full version from the website I get "Internet Explorer cannot display the webpage". I get the same errors from both of my computers. One is using IE9 and the other is IE8. Both computers are running on Windows 7 64bit. Please help with this asap. Thank you.




Jaden Soniel
Posted - 2011.04.06 19:51:00 - [26]
 

I had the same problem with my boots than what someone else wrote a few post higher
and also after switching the top a few times it started to mess up like these:
http://kepfeltoltes.hu/110406/11316427261_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110406/115790962_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110406/12236244103_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
that small leg icon thing was the circle that appaers when it is loading (the leg kept rotating while it was loading)
also when i escaped this window the station graphics was messed up as well, fortunatly a client restart solved this problem
I'm using a pc client

Please do not post images directly to the forums - Fallout

NovusXII
Posted - 2011.04.06 19:55:00 - [27]
 

Edited by: NovusXII on 06/04/2011 19:55:51
character creator STILL freezes at 100% load, stuck with shadow character. have tried all work arounds and was hoping 1.4 would fix. game works excellent but this character creator is nothing but problems for people with low end pc's...

Diego Balboa
Posted - 2011.04.06 19:56:00 - [28]
 

Strip miners don't stop, mine even continued to cycle after I jumped into a different system

Rasz Lin
Caldari
Uitraan Diversified Holdings Incorporated
Posted - 2011.04.06 19:56:00 - [29]
 

dropping a group of modules/loot into a station with ~400 items still lags like crap, basically its like
- select items in ship cargo with a shift
- drag
- drop
- 2-3 seconds of lag with 100% cpu spike

- select freshly dropped items
- click repackage
- 2-3 seconds of lag with 100% cpu spike


This only started after you did "inventory optimizations" few hotfixes ago

Samo Zuo
Posted - 2011.04.06 19:57:00 - [30]
 

Edited by: Samo Zuo on 06/04/2011 20:03:59
When I undock or jump through gate everything disappears I have cinema view and cannot do anything even esc does not work. Have to actually kill eve process. ugh

System - Windows XP


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (16)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only