open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked 0 Skillpoints after being podded.
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Gibbo3771
Posted - 2011.03.28 09:48:00 - [1]
 

Hi,

Nearly everytime I get podded I lose all my SP's and I have to relog to get them back, sometimes its back first time....last time I waited a whole hours and got nothing.

Evidently enough I got podded 2 days ago and lost Gallente BS V even although I had my clone updated, I can not find any evidence of me purchasing a clone either.....no wallet transaction or nothing.

So after some messing around I managed to reproduce the bug, apparently if you get this bug and buy a new clone....it doesent actually buy a new clone, you click the button and it the box disappears and then still says Clone Grade Alpha, however a GM doesent belieive me.

So yeah, be aware of this.

Tefa Serine
Posted - 2011.03.28 10:43:00 - [2]
 

Could be related with server lag. One night many people were complaining about it in chats and problems with market. I bought a item from there too and started heading to the station i bought from when i realized it wasn't showing in assets or any wallet transactions. Wallet showed no money loss. Had to turn back and buy it again.

Hayaishi
Gallente
Aperture Harmonics
Posted - 2011.03.28 10:50:00 - [3]
 

You're best off putting in a bug report and having it officially reproduced. Then the GMs may believe you more. If they give you strife, ask for a Senior GM.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only