open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Client download problem
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Caviar Liberta
Gallente
Moira.
Posted - 2011.03.12 15:17:00 - [1]
 

Edited by: Caviar Liberta on 14/03/2011 16:49:13
Edited by: Caviar Liberta on 12/03/2011 15:18:50
Hello,

I hope I'm not the only person having this problem. I go to client downloads Tranq (live) and it tells me

http://cdn1.eveonline.com/EVE_Premium_Setup_237081.exe can't be found.

Thanks

Anyabru
Posted - 2011.03.12 15:29:00 - [2]
 

I haven't been able to download the latest patch for the past few days either. Seems like the cdn1.eveonline.com domain is down.

Skingrinder
Posted - 2011.03.13 03:36:00 - [3]
 

Ive been down for 3 days with no training because of the same problem. No one is offering any solutions.

Guess everyone is too distracted with fanfest.

Khan 720
Posted - 2011.03.13 11:50:00 - [4]
 

Edited by: Khan 720 on 13/03/2011 11:52:10
Its odd on my desktop computer i was able to download it but not on my laptop? I also sent in a Petition and still no answer

Chief Batou
Posted - 2011.03.14 06:27:00 - [5]
 

Edited by: Chief Batou on 14/03/2011 06:30:17
Edited by: Chief Batou on 14/03/2011 06:28:45
I've had this same problem since Friday and it appears it's a DNS issue. The server can not be found as 'cdn1.eveonline.com' does not resolve to an IP address.

I've managed to download the client through steam 'EVE Online Demo', however all I get with that is a brief splash-screen and exits w/out prompt or assert. I suspect this is a result of the same root issue.

Here's the old DNS info from a google search and a cached page >

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-vOTfgF9nr0J:www.pagesinventory.com/domain/cdn1.eveonline.com.html+IP+Address+http://cdn1.eveonline.com&cd=5&hl=en&ct=clnk&gl=us&client=firefox-a&source=www.google.com

Title: Redirecting you to www.eveonline.com
IP address: 209.84.12.126 domains on IP: 46
DNS #1: udns2.ultradns.net - 204.74.101.1
DNS #2: udns1.ultradns.net - 204.69.234.1
Subdomain: count of subdomains: 4
Last HTTP code: 200
Page size (kB): 0.68 kB
Server: Footprint Distributor V4.6
Character set: utf-8
PagesInventory rank: 2/100 (0,56)
GTPR: GTPR 0/10 click to show HTML code for this site
Alexa: 7116
Tree: COM, E, EV, EVE, EVEO
Owner: CCP HF (-----@ccpgames.com)
Reverse whois: by email 4 - click to see full list
Reverse whois: by phone 4 - click to see full list
Registered: 2008-02-29
Expire: 2017-08-05
Registrar: REGISTER.COM, INC.

Using PingPlotter to 209.84.12.126, the route breaks at ae-22-52.car2.Amsterdam1.Level3.net (4.69.139.163.

[The destination address is unreachable]

Hevymetal
Caldari
POT Corp
Posted - 2011.03.14 15:09:00 - [6]
 

I had trouble getting the latest patch as well.

Try a mirror for the patch

http://dl.eve-files.com/media/1103/evepremiumpatch229669-237081_m.zip

you can probably find the full client there as well although I don't have a direct link for you.

Emoh Aidem
Posted - 2011.03.14 16:45:00 - [7]
 

Edited by: Emoh Aidem on 14/03/2011 16:46:18
Originally by: Hevymetal
I had trouble getting the latest patch as well.

Try a mirror for the patch

http://dl.eve-files.com/media/1103/evepremiumpatch229669-237081_m.zip

you can probably find the full client there as well although I don't have a direct link for you.


nope its not there, doesn't seem to be anywhere else.

just filed a petition about the server, maybe that will get their attention

Caviar Liberta
Gallente
Moira.
Posted - 2011.03.14 17:06:00 - [8]
 

problem solved. I switched my dns server to googles dns servers and got it to download

Uzume Frost
Posted - 2011.03.14 21:35:00 - [9]
 

Yup, this is an issue with my ISP. Using Google's public DNS resolved the issue:
http://code.google.com/speed/public-dns/docs/using.html

Desdenova10
Posted - 2011.03.17 01:45:00 - [10]
 

Why would this even happen? Is it the ISPs fault? Should i be hating Comcast even more? Mad

I had the same issue and followed the instructions http://code.google.com/speed/public-dns/docs/using.html to fix it.


Hursagmu
Posted - 2011.03.17 04:55:00 - [11]
 

I've had this issue since last week. Can't reach it through Comcast Business or T-Mobile's DNS. A friend of mine on Time Warner can't resolve it, either.

This is a pretty silly problem to have around for this long.

Xeo
Posted - 2011.03.26 17:34:00 - [12]
 

Originally by: Uzume Frost
Yup, this is an issue with my ISP. Using Google's public DNS resolved the issue:
http://code.google.com/speed/public-dns/docs/using.html


you sir are a scholar you fixed the grief i was having wow .. been killing myself trying to get the game client I had to goto fileplanet then it wouldn't patch to the server this fixed it all A+. thank you.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only