open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked CPU usage
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Runa
Posted - 2003.06.30 22:52:00 - [1]
 

Just wanted to know if there is a known problem where EVE uses nore CPU poower than usually..

The thing is that a friend of mine has a P4 2.53ghz, 1gb Kingston 333mhz DDR and GF 4200TI and EVE uses 80-90% of the CPUI. where another friend of mine has a P4 1.5ghz, GF4 4400TI and 512mb memory and EVE only uses about 40-50% of the CPU..

Most ppl ive asked with computers that are from 1.5ghz-3ghz say that EVE never uses more than 50% of the CPU..

The computer runs fine in all other games.. anyone run into this before? solution?

ProphetKiller
Posted - 2003.07.01 01:43:00 - [2]
 

Maybe theres more processes running in the background than normal. Maybe his antivirus software is sucking up resources if he has it on active scan... maybe he has a virus...
(o.O) ....(O.o) ..... I dunno. If hes running windows 2k try dedicating more ram to background processes, then try more to applications. See if that helps:) right clk on my computer, click properties, click advanced then proformance options. try messing with that see if it helps a little.

Runa
Posted - 2003.07.01 13:10:00 - [3]
 

Only extra things running is mirc and MSN.. disabled alot of unneccesary memory taking processes..

And all computers i checked had WinXP.. so does mine and my friends..


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only