open All Channels
seplocked Linux
blankseplocked Crash at splash with Incursion 1.2
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Miraqu
Caldari
Posted - 2011.02.15 14:22:00 - [1]
 

Since the upgrade my Eve crashes (supposedly) at the splash screen.

Yesterday the old version still worked, now I cannot seem to start it up.

An exception has occurred. It has been logged in the log server as exception #1


Investigating just now.

Miraqu
Caldari
Posted - 2011.02.15 14:31:00 - [2]
 

Seems to be python-related


234 2011.02.15 14:25:53:876 EXCEPTION #1 logged at 15:25:53 Unhandled exception in <TaskletExt object at d4c218, abps=1001, ctxt='AutoContext::<b>Startup()</b> in c:/depot/games/branches/release/EVE-TRANQUILITY/carbon/common/lib\\autoexec_client_core.py(26) from c:/depot/games/
235 2011.02.15 14:25:53:876 -branches/release/EVE-TRANQUILITY/carbon/common/lib\\autoexec_client_core.py(183)'>
236 2011.02.15 14:25:53:876 Caught at:
237 2011.02.15 14:25:53:876 /../carbon/common/lib/bluepy.py(97) CallWrapper
238 2011.02.15 14:25:53:876 Thrown at:
239 2011.02.15 14:25:53:876 /../carbon/common/lib/bluepy.py(85) CallWrapper
240 2011.02.15 14:25:53:876 /../carbon/common/lib/autoexec_client_core.py(66) Startup
241 2011.02.15 14:25:53:876 /../carbon/common/lib/nasty.py(2830) Startup
242 2011.02.15 14:25:53:877 /../carbon/common/lib/nasty.py(868) __init__
243 2011.02.15 14:25:53:877 /../carbon/common/lib/nasty.py(946) GetCompiledCodePath
244 2011.02.15 14:25:53:877 /../carbon/common/lib/nasty.py(922) GetAppDataCompiledCodePath
245 2011.02.15 14:25:53:877 self = <nasty.Nasty instance at 0x00D1D6F8>
246 2011.02.15 14:25:53:877 ERROR_FILE_NOT_FOUND: [Error 2] File not found: 'SHGetFolderPath'
247 2011.02.15 14:25:53:877 Thread Locals:
248 2011.02.15 14:25:53:877 sorry, no session for ya.
249 2011.02.15 14:25:53:877
250 2011.02.15 14:25:53:877 EXCEPTION END

Miraqu
Caldari
Posted - 2011.02.15 17:34:00 - [3]
 

After running the repair tool for some times, I found that the repair tool tried to write to C:\users\Public\temp instead of C:\users\<myusername>\temp.

So I deleted all temp files in both folders and tried again. It crashed again. Then I lost my patience and simply removed users\Public.

The repair tool worked -after three times or so - which is sort of normal.


I rechecked all Paths and Variables in Wine and could not find ANY reference to Public\temp

Guess CCP screwed up here....


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only