open All Channels
seplocked Linux
blankseplocked Character creation
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Cedille Mureau
Gallente
Institute of Archaeology
Posted - 2011.01.28 19:30:00 - [1]
 

Since the introduction of the new character creation system I have been unable to progress past the customsation section. I customise my character, click on next to render the portrait and then... nothing. The timer keeps whirring away, for hours and it never renders. I have raised a petition about this but like many of the other problems I have raised the petition has been closed without resolution. I use an Athlon64 dual core system running Mandriva with 4Gb memory with an Nvidia Geforce 8300 256Mb video card. Has anyone else come across this problem and has a fix? I might be forced to borrow a Windows machine (shudder) just to fix this most irritating glitch.Crying or Very sad

Hous BinPharteen
Caldari
Posted - 2011.01.28 20:30:00 - [2]
 

I have this problem as well. I customized my character on high settings then before hitting next I turned the graphics on the lowest settings possible. Once I was on the next screen I would position my character the way I want them before increasing the graphics back to high settings because once I increase the graphics I lose the ability to position the character. Increasing the graphics back to high settings on this screen would get my character back the way they were on the prior screen and would allow me to adjust the lighting. Don't know if this will work for you. It sure is a pain in the rear to do characters this way.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only